Moduri de a dormi!!

Moduri de a dormi!! | Autor: Idora

Link direct la acest mesaj

Dormitul cu fata in jos
Oamenii care dorm cu fata in jos sunt seriosi si incapatanati. Au convingeri puternice si incearca sa faca exact asa cum si-au propus. Sunt incordati si concentrati, nu cedeaza cu usurinta.

Dormitul cu fata in sus
Cei care dorm cu fata in sus sunt increzatori si optimisti. Grijile celorlati nu au efect asupra lor. Nu le place sa-si faca planuri. Ocazional, aceasta atitudine ii face vulnerabili fata de surprizele neplacute.

Dormitul ghemuit
Cei care dorm ghemuiti dau dovata de stress. Se afla constant sub presiune, fie pentru a supravietuii crizelor, fie pentru a merge mai departe. Tensiunea fie ii va epuiza, fie ii va convinge de efectele negative ale anxietatii, indreptandu-i spre un nou inceput.

Dormitul pe o parte
Cei care dorm pe o parte sunt calmi si pasnici. Nu sunt foarte excitabili si nici foarte sensibili. Sunt stabili, actioneaza asa cum se asteapta de la ei, obtin cat pot de mult de la viata, dar nu sunt obsedati de ideea de a “depasi”.

Dormitul in pozitia fetusului
Cei care dorm in aceasta pozitie sunt increzatori, naturali. Vad lumea in roz si se poarta frumos cu ceilalti. Nu vor sa vada sau sa se gandeasca la partea intunecata a vietii. Mai presus de orice tanjesc dupa protectie, intimitate si bucurie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu dorm cu fata in jos,adica pe burta.Se pare ca se potriveste ce scrie,sunt cam incapatanata.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

"Dormitul in pozitia fetusului
Cei care dorm in aceasta pozitie sunt increzatori, naturali. Vad lumea in roz si se poarta frumos cu ceilalti. Nu vor sa vada sau sa se gandeasca la partea intunecata a vietii. Mai presus de orice tanjesc dupa protectie, intimitate si bucurie."

Mi se potriveste si mie

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Eu cand dorm, dorm si nu stiu cum... in orice caz adanc si visez... si ma simt bine !
Voi de unde stiti cum dormiti ?

DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Eu cand dorm, dorm si nu stiu cum... in orice caz adanc si visez... si ma simt bine !
Voi de unde stiti cum dormiti ?

DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

N-ai si tu o pozitie preferata?

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

si eu tot in pozitia fetusului dorm, ca mi-a tot reprosat sotul ca nu ma poate lua in brate noaptea, asa pozitie imposibila am
si pe burta mai dorm, dar, de cind am probleme cu cervicala, nu prea mai pot dormi asa des in pozitia asta.

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

dar persoanele care si schimba pozitia pe timpul somnului? ca eu spre exemplu incep pe burta, apoi lateral, iar spre dimineata sigur ma trezesc cu fata n sus si miinile sub cap!!!! Tare indecisa mai pot fi !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

la mine cred ca este o combinatie: pe o parte, o mana sub perna si genunchiul catre piept.
De la sarcina am ramas obisnuita sa dorm uneori cu fata in sus, cu toate ca mi-a fost dor sa-mi reiau somnul "pe burta". Deci, nimic stabil!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Eu dorm pe o partea ori pe burta,sunt tare nehotarata,pana adorm ma intorc pe toate partile pana ma decid intre cele 2 pozitii
In plus de asta dorm si foarte mult,in jur de 8-9 ore
Pupici,

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Eu dorm pe burta cel mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

:) eu daca sunt obosita, in pozitia in care m-am asezat, asa ma trezesc!

De regula, cu fatza in sus ,;)cu nasul in sus, ma relaxeaza extraodinar, am sentimentul ca mi se limpezesc toate gandurile si mai si zambesc cu gura pana la urechi; adorm rapid:)

Dar si pe burta imi place si cand am chef sa dorm asa, pai asa dorm, eh, ca ma eu trezesc cu fata in sus, asta este altceva!:)

v-am pupat!

Mergi la inceput