Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurass spune:

Buna seara tuturor!

Stie cineva vreo reteta pentru varza de Bruxelles? Nu vreau ceva f. complicat, o salata macar. Am de vreo saptamana in casa niste varzulici din astea si nu stiu cum sa le fac.

Am cautat tot cautat pe internet, dar nu am gasit nici o reteta!

Va foarte multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Buna!

Stie cineva dintre voi prajitura ce se cheama Domnisoara Kathy? Am mancat cind eram mica si mi-ar place sa stiu reteta. Era din blat cu cacao si deasupra era albus de ous, apoi ciocolata rasa.
Daca stie cineva imi postati va rog. Multumesc mult.

Himmelsduft

Himmelsduft,
Eu am reteta asta de pe internet si iese super. Sper ca este cea pe care o cauti.

Prajitura Kathy
Ingrediente: 500 g. faina, 150 g. zahar tos, 150 g. untura(margarina), 3 galbenusuri, praf de copt,lapte, 3 linguri cacao, 2 linguri gem de caise, 150 g. zahar farin, 150 g. unt, rom

Mod de preparare: Faina se freaca cu untura, se adauga cele 3 galbenuse, zaharul tos, praful de copt se stinge cu otet adaugindu-se putin lapte. Se fac 3 foi, care se coc pe dosul tavii (atentie, se scot imediat de pe tava, altfel se intaresc si se scot greu). O foaie se farimiteaza bine, se inmoaie in lapte caldut, se adauga zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul. Se umplu cele doua foi. Deasupra se pun cele trei albusuri, batute pe aburi cam 4-5 minute. Se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Himmelsduft,
Eu am reteta asta de pe internet si iese super. Sper ca este cea pe care o cauti.

Prajitura Kathy
Ingrediente: 500 g. faina, 150 g. zahar tos, 150 g. untura(margarina), 3 galbenusuri, praf de copt,lapte, 3 linguri cacao, 2 linguri gem de caise, 150 g. zahar farin, 150 g. unt, rom

Mod de preparare: Faina se freaca cu untura, se adauga cele 3 galbenuse, zaharul tos, praful de copt se stinge cu otet adaugindu-se putin lapte. Se fac 3 foi, care se coc pe dosul tavii (atentie, se scot imediat de pe tava, altfel se intaresc si se scot greu). O foaie se farimiteaza bine, se inmoaie in lapte caldut, se adauga zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul. Se umplu cele doua foi. Deasupra se pun cele trei albusuri, batute pe aburi cam 4-5 minute. Se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao.

[/quote]
Multumesc f mult, exact asta e. La sfarsit de saptamana o sa o fac si ma bucur mult ca imi aduc aminte ce buna era cind eram mica.
Inca odata multumiri si va doresc o seara placuta.

Himmelsduft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

va rog doamnelor si domnilor o reteta cu peste pt un bebe de 10 luni mulsumim frumos!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ingerul a strigat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

era pe aici pe undeva un subiect cu meniuri pt zile de nastere la pitici, imi poate da cineva un link? thx!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pastrasem un link cu retete de zahar ars? acum acolo este un subiect nou...imi puteti spune si mie unde pot gasi retele de zahar ars si dc se poate face la cuptorul cu microunde?
Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Am vazut o reteta de prajitura pe site si se chema prajitura uda,dar nu mai siu unde anume.Ma poate ajuta cineva?Merci.

Dana & Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Fetelor,va rog sa ma ajutati cu o reteta de prajitura! Se coace pe fundul tavii si se pune intre foi o crema!Daca nu gresesc cred ca se numeste "Alba ca zapada"! Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

inteleg ca aici se depun cererile cu pasuri?
am si eu una, vreau sa fac niste pulpe la cuptor dupa care sa ramai salivand, nu conteaza ca-i cu sos, ca-i fara, eu fac de obicei si-mi ies bune, dar de data asta vreau sa fie excelente!
asa ca, daca stiti, daca ati auzit, daca ati mancat asa ceva, nu va sfiiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu totusi insist ...stiti pe unde gasesc retele de zahar ars?!

Mergi la inceput