Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!
Raspunsuri - Pagina 13
Adela spune:
quote:
Originally posted by papadie
bei fete io n-am acte pt Catrina asa ca nu crez ca poci elvetia :-)
Puiutilor da ce aveti cu Elvetia?

18-19 septembrie 2004
Banuiesc ca cele care nu au raspuns sunt in concediu. (?)
S-a votat asa:
1. tinatache (germania) - cazare 2 nopti: www.ueberlingen.de" target="_blank">überlingen
2. Camelia (germania):?
3. Yasmine (germania):?
4. liv (germania):Konstanz: 1 zi
5. LindaG (germania):Konstanz: 1 zi, pe 18 sept
6. mamica dulce (germania): www.immenstadt.de/" target="_blank">Immenstadt
7. symaco (germania): Konstanz
8. Alina (germania):?
9. Babee (austria): Konstanz
10. Tango (elvetia):*egal
11. Reliana (germania): www.ueberlingen.de" target="_blank">überlingen
12. Lauraa (germania):?
13. Adela (elvetia): Konstanz: 1 zi, egal cand
14. iris (germania):?
15.milenadinu (elvetia): *egal
16. ari (germania): Konstanz
17. lauraomar (elvetia): *egal
18. papadik (germania): *egal
19. iren (elvetia): *egal
20. Babirusa (germania): Konstanz: 1 zi, pe 18 sept
_
"*Egalu`" conduce
urmeaza www.konstanz.de/" target="_blank">KONSTANZ Pronosticuri ceva?
~~Adela &
Julia -2 ani-
Babee spune:
Ok Adela, atunci sa fie Konstanz...si ..eu intrebasem pentru cetatenii austrieci, nu pt romani, ca de romani intelesesem.Pune la lista Konstanz...si sa gasim acum ceva pensiune, nu?
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Adela spune:
Babee> incearca la www.visa.ch
(scuze ca nu intelesem intrebarea ta)
~~Adela &
Julia -2 ani-
papadie spune:
quote:
Originally posted by Adela
[quote]Originally posted by papadie
bei fete io n-am acte pt Catrina asa ca nu crez ca poci elvetia :-)
Puiutilor da ce aveti cu Elvetia?

18-19 septembrie
bre io nu citii tot da vazui printre rinduri ca ziceau fetilii ceva de vize, elvetia etc. acu daca nu s-a potrivit cu ce-am zis faceti-va si voi ca nu vedeti ca mi s-a ars si jumatea aia de neuron din timpu sarcinii:-)
ariadna spune:
O.K., fie Konstanz, caci pe acolo isi face casa un coleg de la sotu' de la serviciu asa ca as vrea sa vaz si io zona, mai stii.....:)
ariadna
LindaG spune:
Pentru mine ii bine Konstanz,eu am fost acolo si mi-a placut.Eu voi veni probabil in 18 septembrie.Puneti-o va rog si pe Babirusa(Andreea) pe lista,si ea va veni.
LindaG
liv spune:
quote:
Originally posted by Adela
18-19 septembrie 2004
Eu sint intr-un concediu prelungit de crestere a copchiilor.
Avind in vedere ca nu stiu cind o sa nasc (termenul e pe 1 septembrie, dar se poate intimpla minunea incepind cu 10 august si pina prin 15 sept.), am zis de la bun inceput ca nu promit sa vin, dar imi doresc foarte mult. In orice caz, daca venim, bebe va fi foarte mic si nu stam acolo noaptea (ca nu vreau sa trezeasca tot Konstanz-ul cu urletele de rigoare), asa ca nu ne trebuie cazare.
Am fost duminica la Bodensee, la Meersburg si la Mainau si a fost fff frumos, trebuie neaparat sa revad locurile alea. Pot sa va spun ca pe acolo erau locuri de cazare cit lumea, la toate casele si blocurile. La fel si in Friederichschafen, peste tot scria "camere libere". Si sint si locuri de pus cortul sau rulota, chiar pe malul baltii. Daca acum, cind e perioada concediilor, era asa, sint sigura ca in septembrie vor fi si mai multe locuri de cazare, deci nu cred ca va fi vreo problema din punctul asta de vedere.
Cit despre locatie, sint de acord cu Konstanz, deoarece n-am ajuns inca pina acolo.
liv spune:
Am uitat sa spun ca si zilele de 18-19 sept. sint bune, adica sint de acord cu aceste date.
milenadinu spune:
Noi maine plecam in concediu, asa ca in trei saptamani poate ca o sa apuc sa vad o data sau de doua ori mesajele legate de intalnire.Asa ca va rog sa ne treceti si pe noi pe listele voastre, indiferent ce decizii luati, mai putin in cazul in care schimbati data.Inclusiv daca hotarati sa ne cazam cu totii in acelasi loc, sunt convinsa ca ce e bine pentru voi o sa fie si pentru noi. Va sarut si ne mai vedem dupa 10 august.