Intalnire, 18-19 sept la Konstanz,bodensee!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Hei, io acus am dat peste subiectu' asta. De ce nu mi-ati spus si mie pana acus :)?
Vreau si eu, al meu sot si-a dat acordu', asa ca sa ne puneti si pe noi la socoteala: 2 adulti si un pusti de aproape 5 ani.
Cat priveste locatia este perfect egal pentru noi, avand in vedere ca oricum regiunea Bodensee e complet nevazuta de noi. Unde hotaraste majoritatea, noi suntem oricum de acord :).

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Da' cum facem cu viza de Elvetia, ca din cate stiu eu Elvetia nu e in spatiul Schengen? Sau se merge numa' pe malul dinspre Germanica?

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

nu ne trebe viza, tananaaaa! chiar voiam sa-ti spun de intalnire da' m-am luat cu bagajele si n-am mai vb de multisor. Ma bucur ca veniti, venim impreuna!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by ariadna

Da' cum facem cu viza de Elvetia, ca din cate stiu eu Elvetia nu e in spatiul Schenken? Sau se merge numa' pe malul dinspre Germanica?

ariadna

Nu va trebuie viza pentru Elvetia ca de anul asta s-au scos vizele. Haideti, navaliti!
Aaa.. si as vota pentru Konstanz... dar nu e batut in cuie. Voi veni unde sunt mai multi.
Ideea lui mamica dulce nu mi se pare chiar buna. Pe cat posibil sa ne strangem toate in aceeasi localitate.
Lauraomar> tie unde iti convine?

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

M-am uitat pe site si cum nu pricep o boaba nemteste cam tot aia e .Adica ma alatur deciziei majoritatii.Poate sa caut ceva in franceza sa ma lamuresc mai bine.Da oricum zic ca e preferabil sa mai cunoasca cineva locurile ca sa puem gasi la nevoie un spatiu de joaca, un restaurant cu specific, un colt mai pitoresc.Asta in conditiile in care stam doar doua zile si nu prea o sa avem timp sa ne baladam de colo colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, o saptamana mai devreme sau o saptamana mai tarziu si vin si eu. Din pacate in weekendul asta nu e posibil pentru mine. Dar tare as dori sa va vad

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

lorelei>da mie imi este egal...pe 12 septembrie sau pe 26 septembrie. Ce spuneti fetelor? E vreo problema la voi daca schimbam data?
Milena> putina nemteasca mai stiu eu si te pot ajuta. Intreaba.

~~Adela &Julia -2 ani-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

nici eu nu sunt de acord cu ideea mamicii dulci,cu cat suntem mai rasfirati..cu atat ne gasim mai greu.si apoi noi ne intalnim pt a ne cunoaste..nu pt a fugii dintr-o parte in alta..
cat despre schimbarea datei...noi pe 12 nu cred ca putem ajunge(deci nu sunt de acord cu schimbarea datei).pe 26...trebuie sa ne mai socotim.
propunere:in masura in care se poate sa ne cazam cam in acelas loc,sau macar in acelas oras(exclusi sunt acei care au rude in zona).
eu raman tot la konstanz,in poze parea tare frumusel.

sa ne vedem cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nu sariti pe mine fetele!!!am zis si eu..in ideea ca poate nu e posibil sa ne adunam intr.un orasel 50 de persoane sau mai multe.Daca e posibil...super!!Poate cineva isis gaseste cazare intr.o parte si altcineva in alta parte.Nu mi.o luati in nume de rau,bitte

cat despre data...uuuofff...atat l.am batut pe barbatu.meu la cap si si-a fixat concediul chiar atunci,asa ca mai devreme sau mai tarziu...

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

oricat de mult mi-as dori sa ne vedem toate nu cred ca vom reusi, in orice weekend se va gasi cineva care sa nu poata. Lorelei, imi pare rau si chiar ca imi doresc din tot sufletul sa te cunosc, dar nu sunt de acord cu schimbarea datei, si sotul meu si-a fixat o zi din concediu pt acest weekend si ar insemna sa tot fatzaie calendarul la el la servici... stii cum e... Dar promit ca daca initiezi tu o intalnire pt alta data sa fac tot posibilul sa vin.

Cristina

Mergi la inceput