SA FIE PEDEPSITI VIOLATORII ....

SA FIE PEDEPSITI VIOLATORII .... | Autor: palmyrah2002

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze pt.titlul cu litere mari, dar sint revoltata la culme!

Violatorii de copii trebuie OMORITI!
Iertati-ma va rog,nu sint pentru pedeapsa cu moartea,dar nu vad ce altceva poti face unui ticalos fara suflet care violeaza un copil de 4 ani.
Sa luam atitudine impotriva acestor monstri,sa ne constituim intr-o organizatie care sa lupte pentru PEDEPSIREA IN PIATA PUBLICA a acestora!

http://www.ziuaiasi.ro/main.php

Inca o data va rog sa ma scuzati,dar nu pot sa cred ca asa niste indivizi au voie sa traiasca printre noi!
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Eu una i-as omori pe loc fara nici cel mai mic regret!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Fara regret pentru aceste specimene ale rasei umane daca ii putem incadra aici, fara nici un pic de regret as institui pedeapsa cu moartea prin torturare. Asa cum va suferi sufletelul de 4 ani asa sa sufere si fiara.
Consider ca nu au nici un fel de justificare, ca, oricat de debil mintal ai fi nu poti sa faci o asemenea crima ca pana la urma eu o consider o crima impotriva intregii societati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Nici eu nu pot intelege statul cand ii elibereaza pe pedofili! Cum poti lasa liber un astfel de animal chiar nu pot intelege. Oare nu se gandeste nimeni ca acela n-o sa se vindece niciodata si ca ar trebui inchis pe viata sau omorat?! Cum poti justifica un viol al unui copil?
Prin boala psihica?! Si atunci de ce sunt eliberati? Daca sunt bolnavi asa cum se zice atunci sa fie omorati caci boala asta nu face rau personei in cauza, ci copiilor! Sau macar inchisi pe viata intr-un loc de maxima siguranta si separati de ceilalti. Sa fie pusi unul cu altul la un loc ca sa se violeze intre ei, ca sa vada cum e.

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Si eu sunt tare indignata, din pacate pedepsele pentru acesti monstrii sunt mult prea blande.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Sunt oripilata, nu pot concepe asa ceva, stiu doar ca as fi in stare sa omor un astfel de individ cu mana mea. Mi se intoarce stomacul pe dos de scarba si de revolta, nici nu-mi pot imagina asa ceva. Este infiorator, da, si eu sunt pentru pedeapsa cu moartea pentru astfel de fiare.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Dupa ce sunt condamnati, acesti violatori beneficiaza de un "tratament special" de la colegii de celula.
Totul este sa fie prinsi si condamnati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Sunt profund indignata de ce am vazut la televizor, 2 cazuri in doua zile, nu cred ca se poate asa ceva. Trebuie sa facem ceva.

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Si eu am auzit de tratamentul aplicat de catre colegii de celula dar este pret prea mic platit de asemenea oameni.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Si eu sunt de parere ca trebe facut ceva cu violatori in RO, aici in USA cat de cat le da ce merita. viazta in inchisoare sau uneori chiar pedeapsa cu moartea.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Si in elvetia s-au inmultzit cazurile de viol asupra copiilor. Ce ma scoate din sarite e ca primesc doar 2-3 ani puscarie. De exemplu acum cateva luni a fost un proces mare cu un invatator care a violat cel putzin 9!!! fetite cu varsta intre 8-10 ani si a primit 2 ani si 11 luni!!! eu l-as taia felii si i-as presara sare pe rani!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput