Programe tv

Programe tv | Autor: carmenutza

Link direct la acest mesaj

Ma surprind zile intregi cu telecomanda in mana si nu gasesc nimic interesant pe niciunde....ma mai uit pe Discovery, da' la un moment dat ajungi sa fi vazut toate documentarele, pe Pro,Pro cinema, pe Mtv, pe Antena la Gheorghe...si cam atat....
Voi ce programe/emisiuni urmariti?

Carmen si bb Maya Alexia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Io nu urmaresc nimic,...., a....doar desene animate.
Atat!...

Pe bune!
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu mai urmaresc din cand in cand:Marius Tuca show(Antena 1),Andrei Gheorghe(Antena 1),Teo (PRO TV),Observatorul la Antena 1...si cam atat.Stau mai mult pe internet si nu mai ramane timp pentru TV.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu nu prea am timp de tv, cand vin de la serviciu, prefer sa ma culc, dar in week-end ma uit pe Pro tv la "Marca Inregistrata" si pe Antena 1 la "Istoria modei" (sambata) iar duminica ma uit la "Fetele Gilmore" pe Acasa. Mi se pare un serial amuzant si ma relaxeaza.
(Dar acum urmeaza vreo trei saptamani de interdictie tv pt cele cu un singur tv si un sotz pasionat de fotbal!)

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Eu ma mai uit pe AXN, au niste seriale SF faine, mai ales Andromeda, pe urma pe Animal Planet la Funniest animal videos, sau cam asa ceva, e tare haioasa si ii place si pustoaicei mele tare mult. Desenele inca nu ne plac, sunt mai interesante reclamele

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mie imi place foarte mult Cronica Carcotasilor de pe Prima Tv. In rest ma uit foarte rar la TV. Uneori imi mai place sa ma uit pe Discovery sau pe Hallmark si cand prind ceva dragut ma uit si pe Cartoon Network (imi plac Scooby-Doo, The Flintstones si Tom si Jerry)

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Mie imi place foarte mult Cronica Carcotasilor de pe Prima Tv.

da, da..si io ma uit la Cronica...sunt super haiosi..da' au si materiale..ohohoo..ca se face emisiunea singura

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

Cand mai am timp de pierdut, shi pe alte posturi nu prea gasesc nimic, ma trezesc uitandu-ma pe TVR Cultural..
Cateodata sunt documentare interesante acolo..
De curand am urmarit doua concerte d-ale lui Elvis..
Unul chiar inedit..Elvis cantand ca in tren (ca in excursie)..cu acompaniament doar de chitare shi cu batersitul care batea cu betele pe cutia de chitara.
Este cel mai vechi concert "unplugged" pe care l-am vazut.

:O)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

eu nu prea mai pot sa ma uit la ceva de la cap la coada ca vine imediat Fabian al meu si zice"tampi"(desene animate)si gata......se schimba programul pe fox....sau minimax....nici nu se pune problema ca sa nu stea pe scaunelul lui si sa manace fara sa se uite la desene.daca nu este el prefer sa ma uit la un film sau Teo sau o stire.
sa auzim numai de bine si multa sanatate!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
eu nu prea mai pot sa ma uit la ceva de la cap la coada ca vine imediat Fabian al meu

.....oooo asta mi se intampla si mie frecvent....da' nu stie de desene ca este prea mica deocamdata..da' vine sa ma calareasca si s-a terminat cu tv

Apropos de Gheorghe, cum vi se pare?

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput