Lenea, ce facem cu ea?:((((
Fete cucuiete si baieti cucuieti, va salut si va intreb:
Cand va paste o lene cat casa sau mai mare( cazul meu), ce faceti cu ea?
Sunt in pom....de exemplu, in acest moment am casa cu dosul in sus( deh, 2 copii ai mei si inca 2 ai vecinei) sa zicem ca e de inteles. Dar mai sunt si rufe de calcat, de sters geamuri, .........hmmmm, mai sunt destule.
Si eu in loc sa ma apuc de treaba stau pe net (mai exact pe desprecopii:-))
Astept ideei despre cum se poate combate LENEA!!!!!!
Va multumeste o bolnava de "sindromul lenei", Cosmina
P.S. Off topic: lenei sau lenii????
PUP
Un sut in fund, un pas inainte!
Raspunsuri
Cary spune:
Scumpo uite un raspuns:
DACA VREI POTI,nu exista NU POT ci NU VREAU.
Trebe sa vezi partea buna a lucrurilor,copiii tai se joaca cu cei ai vecinilor deci dale jocuri noi si TU te poti apuca de treaba fara nici o grija!Asa fiecare isi vede interesul.
Succes!
danat spune:
Da' de ce sa te lupti cu ea?!?!? Ce ti-a facut biata LENE? ![]()
E chiar utila uneori...stii vorba romanului: ma **** (biiiip) o lene...
danat si bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
slakje spune:
Tocmai mi-am trimis barbatul la pescuit si m-am apucat de treaba, mai arunc cate un oki pe-aici
....
mitub spune:
fa si tu cat poti de mult cand esti in pase bune, si bucura-te alaturi de copii cand esti in pase mai proaste!
Numai bine,
Boga
anis spune:
Ce rost are sa combati lenea?
Fa si tu treburile cand ai chef....
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
1Sanziana spune:
Eu cand sufar de lene....si asta se intampla cam des
...imi pun niste muzica antrenanta,ma bätäi un pic si cantand ma apuc de treaba
Donia spune:
quote:
Originally posted by descintec
Io pur si simplu o savurez :))
D.
Excelent!
Tin minte ca i-am scris si eu unei prietene sa ii cer sfaturi in aceeasi problema, dar nu mi-a raspuns - cred ca era foarte ocupata...
Nokia spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by descintec
Io pur si simplu o savurez :))
D.
Excelent!
Tin minte ca i-am scris si eu unei prietene sa ii cer sfaturi in aceeasi problema, dar nu mi-a raspuns - cred ca era foarte ocupata...
Doina, adica o biiiiip-aia o lene, sau..??
Un sut in fund, un pas inainte!
mamica dulce spune:
heheee..fetele lasati sa se adune intr.adevar un purcoi de treaba si apoi cand va resusciteaza un impuls launtric venit din spatiul intergalactic
..io acu is cu a treia bere in fata,poate ma incetosez si nu mai vad dezastrul din juru.mi
![]()
...ei bine,atunci cand va apucati incet incet de tre-tr-treaba..ptiu batu-l-ar cuvant ca nu-.mi place deloc
..si SE CUNOASTE macar si doua ore dupa(ca toata ziua ar fi deja prea mult cu cophii in zona..satisfactia merita efortul!!!
in rest..lenea-i coana mare,si e fata de treaba...stam la o cafea de dimineata pan la pranz..si tot asa... la net cat e ziulica de lunga si daca n.ar fi buna de ceva,s.ar fi intepat ei stramosii nostri si ar fi eliminat-o din codul genetic..![]()
![]()
deja o iau pe aratura,va pup si va salut!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce