Cartea care mi-a schimbat radical modul de gindire
Raspunsuri - Pagina 4
micorint spune:
hahaha, Nadina, mi-ai placut! parca vorbeai de mine: am o gramada de carti acasa, dar cu aplicatu' e mai greu...
Vreau si eu cartulia asta, va rog frumos, treceti-ma pe lista.
merci si
Mihaela si Alex (2 ani)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
Indra spune:
M-as putea abona si eu???????????
Ma ofer voluntar la scanat in caz ca se poate face rost de ea
ruxi spune:
Ma intalnesc luni cu Cristina sa iau cartea. De miercuri ma pot ocupa de ea. S-au oferit si Cristina Tudor si Indra sa ma ajute la scanat, asa ca impartindu-le, fiecare cateva capitole, ne va fi mai usor.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Carolyne spune:
Si eu ma inscriu !!!!
Va rog, sa ma adaugati pe lista, mai ales ca in toamna voi deveni mamica de fetita (asa mi-au zis la spital ca nu ar fi nici un dubiu).
Este primul copil si nu am experienta deloc.
Va multumesc,
Carolyne
Pegasis spune:
Imi cer scuze ca n-am dat nici un semn de viata de doua zile, dar sint tare ocupata la servici si ajung numai la ore tirzii acasa. Am citit tot ce ati scris si vreau sa va multumesc mult pentru interesul acordat. Multumiri in special Cristinei si lui Ruxi.
Cristina, daca ai "Cind apare copilul" (asa cum am inteles eu), nu mi-as dori decit sa mi-o imprumuti pentru o zi sau doua si de rest ma ocup eu. O pot xeroxa fara probleme (daca nu te deranjeaza ca se desfac paginile mai mult) si o pot si scana. Nu stiu cit de repede pot termina cu scanatul, ca nu prea am timp, dar o rezolv eu intr-un fel, astfel incit s-o avem sub o forma electronica. Nu stiu ce sa zic de postarea cartii pe internet (drepturi de autor si alte alea...), dar gasim noi o modalitate de a o trimite tuturor celor interesati.
Pe de alta parte, daca Ruxi deja s-a intilnit cu tine si a xeroxat cartea, hai s-o impartim si sa scanam fiecare o parte. Eu pot lua un numar nelimitat de pagini.
Deja ma bucur c-o sa am posibilitatea s-o citesc din nou. De asemenea, o sa caut sa cumpar si celalte carti mentionate de voi ca fiind deosebit de folositoare. Niciodata nu stii suficient de mult cind e vorba de copii....
Carmen
GabrielaG spune:
Ma inscriu si eu pe listuta. Mersi mult de tot, sunteti niste scumpele. Am doi flacai si am nevoie de multe sftauri, caci sunt firi total opuse.
Pupici,
gabriela si baietii
kim222 spune:
Si eu vreau pe lista de asteptare, desi cred ca s-a cam marit ce-i drept:))))
Peste aproximativ 2 luni voi deveni pentru prima data mamica si deci la capitolul experienta stam prost....
Nu ma uitati si pina atunci , numai bine .
Saso spune:
fetelor ...mai e loc pe lista??
inteleg! as vrea sa fiu si eu acasa sa ma intilnesc cu voi..si sa va dau o mina de ajutor! tot ce pot sa fac e sa spun ca trimit in cite directii vreti voi mai departe ce primesc( avem dsl..se poate sta pe net..24 din 24 fara probl tot la acelasi pret pe luna)!!!!!
am s-o rog pe mama sa se uite si ea si cind vine incoace sa o aduca si atunci spun ca scanez si eu..si ..daca ne organizam..cred ca o sa putem sa facem visul realitate!
eu pina acum am aplicat principiul...
ce mi-ar place mie daca as fi in locul ei?
ce sa spun..alti parinti de aici ma blameaza..ca copilul trebuie sa faca ce zice parintele..eu spun ca nu-i adevarat..bietul sufletel e atit de curios sa descopere lumea.. ca nu mai stie ce si cum sa faca ..si de aia sintem noi parinti sa-i ajutam! si rezultatele se vad spun eu..noi reusim sa comunicam..chiar daca bb vorbeste inca pe limba lui!
am mari interese sa cietsc aceasta carte! va multumesc!
dau de stire daca reusesc sa fac rost de ea..si daca nu atunci..oricum ramine valabila oferta de a trimite mail-uri mai departe..nu numai la o persoana!!!
va pupam!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
Liana_dsi spune:
Indraznesc sa ingros randurile solicitantilor acestei carti. Sunt mamica unui baietel de 2,7 ani si, uneori am impresia ca sunt cam prea "autodidacta" in acest domeniu. Multumesc anticipat celor care s-au oferit voluntar sa sprijine aceasta actiune. Va apreciez si regret ca nu pot sa fiu de ajutor.