Cartea care mi-a schimbat radical modul de gindire
Raspunsuri - Pagina 12
trandafir spune:
Dragele mele,
Nelia, Saso si Vlada
V-am trimis si eu mail cu adresa mea de e-mail. Va rog tare mult sa-mi trimite-ti si mie cartea. Va multumesc din suflet si va imbratisez pe toate. Daca mai este nevoie as putea si eu s-o trimit mai departe la alte fete care o mai doresc.
trandafir spune:
La MUlti ani! pentru puiutul Neliei. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!!!
Multumiri din suflet pentru gestul tau frumos de a trimite carte fetelor. De asemenea poate in curand o sa o primesc si eu>
O gramada de flori si toate gandurile mele de bine.
Saso spune:
hai sa facem o regula:
cine mai vrea trimite mail la una din noi..care are si aia da mai departe!
eu am tot trimis..am o lista lunga.. nu ma intrebatzi la cine.. ca trebe sa copiez lista cu mail-uri si ..nu vreau sa o public aici!
de aia daca cineva n-a primit scire mail...si se rezolva!
avetzi grija cu adresele publicate pe forum la vedere.. vin mail-uri ..cu tot felul de attach..si doamne fereste!
eu tot primesc de la o pompi..n-am deschis attach-ul..dar am rugat-o sa inceteze..ea-mi spune mie s-o las in pace! asa ca avetzi grija.. nu deschidetzi attach-uri care nu le cunoasteti..si care au nume dubioase!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
Veve spune:
Pentru ca subiectul a ajuns deja la 10 pagini si sunt sigura ca nu se va opri aici,o sa va rog,pe cat posibil,sa continuati cu solicitarile si multumirile pe MP (din cate-am vazut nelia,Saso,vlada si ancuta06 s-au oferit sa trimita mai departe,deci adresati-va lor).Ca sa nu depasim 10 pagini la care se inchid de obicei subiectele,am mai sters cateva dintre postarile celor care-au primit deja carticica.
Multumesc pentru intelegere!
Irina,veve & croko
danat spune:
Fetelor, cine ma poate ajuta, as vrea si eu cartea daca e posibil pe adresa: danateu2003@yahoo.com
Saru-minaaaa!!!
danat si bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
luca spune:
Cele care sunteti mai vechi pe acest site,explicati-mi si mie cum sa trimit mesaje pe PM,ca tot incerc si-mi scrie ca trebuie sa fiu inregistrata pe acest site,cum si unde?
I-mi doresc si eu mult cartea si nu stiu cum sa dau de voi.
PLEASEEE!!!