Mamica de Mai-Iunie (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Vreau sa va anunt ca sotia mea a nascut azi 16 iunie la ora 3h33 dimineata o fetita in greutate de 3,540kg si 51cm. Totul a fost foarte bine.
O las pe ea sa va povesteasca cand se va intoarce de la maternitate.

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (39+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Continuarea resunsurilor:

5. si noi avem program variabil. aproximativ ar fi cam asa: sculare 10am, dupa care schimbat papat si apoi pana dupa amiaza dormim, dar mai putin, cate 30min-1h, mai mergem la plimbare, mai mancam, ne mai jucam; intre 16:30-21:00 prindem de obicei un somn bun, in jur de 21 (ca e 20 sau 22) baita, papat si somnic (pe la 22), doarme pana pe la 3 (intre 4-6 ore), mancam si iar dormim pana pe la 7, papam si apoi dormim pana pe la 10am....

6.
Cateodata plange, ceteodsata nu. Cred ca este inca prea mica sa ii placa.

7.
De obicei ne jucam dupa masa, in timpul zilei. Dupa baita e disperata de foame si apoi moarta de somn si nu ne mai jucam.

8. acum doarme din ce in ce mai putin. a mea a dormit foare bine in prima saptamana pt. ca avea icter si era foarte somnolenta.

Irinusha abia astept sa rada si a mea la noi, constient. Cred ca te topesti toata...De asta te-am intrebat, ca nu mai am rabdare AAAA, mi-am adus aminte!!! Pot sa te cert un pic? Pai mey, te-am intrebat de fro 3 ori daca mai vii in Ploiesti vara asta sa ne vedem si daca mai faceti botezul aici...Da nu mi-ai raspuns...sau poate nu am vazut eu...sau poate nu vrei sa imi spui

Maria
ceaiul Hipp l-am gasit la o farmacie din cartierul meu.

Nally sa iti traiasca puiul Crestinat!!!

Anacami
te rog mult de tot sa imi spui si mie ce efect a avut medicametul la tine, cat de mult ti-a marit productia. O avea ceva efecte secundare?

Ralu felicitari, sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el!!!!

Si eu sunt de acord sa trecem la Bebelusi dupa ce nasc fetele. Sunt multe care nu au mai intrat de luni de zile si cred ca nu mai intra, poate nu mai au acces la net...

Pupici!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ralu sa va traiasca puiul mic! refacere rapida si mult laptic pentru printesa!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ralu, sa va traiasca!!! Pupici la amandoua printesele ... si tie refacere usoara!!!

Madutza, sorry ... sunt cam chiauna in ultimul timp ... Nu mai venim anul asta in tara, ar fi prea complicat si prea scump, nasa nu mai poate veni, etc. Asa ca facem botezul aici, candva la sfarsitul lui septembrie sau octombrie ... nici asta nu stim sigur, depinde cand primeste nasica viza in Monaco, cand putem noi ... cum spuneam, tare complicata chestie. Dar cred ca sigur venim anul viitor ... asa ca or sa faca puii nostri cunostinta cand stiu si ei mai multe ... ca sa-i punem sa se pupe ;)
Eu vorbeam de lapte praf ...deh, am crezut ca acum sunt si eu in "lumea mea", stiu sa dau sfaturi si am dat ;) ... deh, ce sa fac daca ma simt asa singurica cu biberonul in mana :(
Mai era ceva? Nu mai stiu ... asa ca va pupacesc si poate pe maine!!!

Ah, uitam: Nally, marfa site!!! Cum de ai timp? Ah stiu, ca doarme Sebi asa bine! Al meu sta sa se uite pe pereti, sau vrea in brate, vrea joaca, vrea sa vorbeasca ... numai de dormit nu are chef! Te pupic!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna
saru'mana de raspuns Madutza
Am si eu o intrebare: azi nu prea mi-a dormit printisorul - s-a uitat pe pereti, s-a uitat la mine, a gagait, a motait, a vrut in brate, s-a speriat la fiece zgomot din bloc si iar a vrut in brate si tot asa aproape toata ziua - adunate cred ca a dormit vreo 4 ore si acu' seara dupa ce a mancat a plans vreo ora pana ce a reusit sa adoarma pe burta lu' tat'su si cu suzta in gura. (bine am facut si eu greseala sa stau afara cu vreo jumatate de ora in plus si n-am mai ajuns sa ii fac baita ci i-am dat direct de mancare, pana la urma l-am sters cu un prosopel umed si i-am schimbat body-ul si parca s-a mai linistit da' tot a mai marait un pic) Ati mai patit careva asa ceva sau sa sun medicul sa-l intreb de ce nu doarme copilul??
va pup

Maria si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Ralu, sa va traiasca si sa va bucurati de printesuce!!!!

Maria si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Hai mey Irinusha, ca nu m-am suparat, m-am prefacut si eu nitel

Maria, sa stii ca si noi mai avem cate o zi asa, nu trebuie sa-ti faci griji. Oricum acum a crescut BB sa sta mai mult treaz. Lasa ca acum o sa doarma bine noaptea. A mea a adormit sabmata in prosop si apoi toate "procedurile" le-am facut cu ea dormind, cand de obicei urla da mama focului.

Intrebare: cum feriti urechiusele BB-ilor la baie?

Nally, super faina pagina!!! Vrem si noooooooooiiii!!!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Maria iubita mai ai un pic de rabdare cu sunatul medicului! Cred ca puiul tau a fost foarte agitat azi si a obosit un pic mai mult! lor le trebuie un timp de acomodare cu mediul inconjurator si tot ce ii inconjoara ii oboseste foarte mult! Daca nu are temperatura nu cred ca tre sa-ti faci griji.. dar tu stii mai bine cum s-a comportat!
Mai asteapta pana maine! pupici si tine-ne la curent cu evenimentele!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ralu sa iti traiasca papusa, sa va aduca numai bucurii, sa fie fericita in viata!

Nally, sa fie intr-un ceas bun! Ce bine ca l-ati crestinat asa repede, noi o sa asteptam pana vine mama-soacra in toamna, in septembrie da e tare bine sa il botezi repede. Site-ul e super.

Maria, eu voiam sa pun o intrebare similara cu a ta, numai ca la noi nu e o zi sau alta, e cam in fiecare zi. Copilul meu (si e mai mic decat al tau) doarme extrem de putin in timpul zilei. Are zile cand doarme cate 5-10 minute dupa masa si se si scoala, dupa unele mese nici n-adoarme. Da pe doctor nu l-am intrebat ca nu vreau sa imi spuna sa ii dau medicamente. Ieri m-am bucurat nespus ca a dormit 2 ore de la 9 la 11 si a mai dormit si de pe la 12 jumate sau 1 pana la 4 dupa-amiaza, plus o ora pe la 6, plus cand am iesit la plimbare (noi iesim mai tarzior). Da azi, dupa 2 ore de la 10 la 12, m-am chinuit ca naiba sa il adorm fara succes. Intre 13:30 si 15 a tot cerut tzatza cu mici pauze, pare iar flamand si eu tocmai ma bucuram ca ieri nu i-am dat deloc formula si a parut bine. El ar fi vrut in continuare sa suga da nu mai rezistai, faceam rani la sani si stiu ca nici pentru stomacelul lui nu e bine. Ii dadui niste ceai, bun si ala da nu ii ajunse, tot voia sa suga, asa ca incercai sa il legan in carut, in brate, pe genunchi si in sfarsit asa adormi intr-un final. El de obicei adoarme neleganat, da trebuia sa il fac cumva sa doarma, nu? Ma gandesc sa ii dau suzeta desi n-as fi vrut, da poate il pacalesc cand tot cere sanul, ca ma omoara nu alta.
Voi ce parere aveti fetelor, ca nu stiu ce sa mai fac, eu stiam ca un copil asa mic doarme mult, al meu pare exceptie :-(

Pupicei la toate si scuze daca n-am rapuns la toate. Ma duc ca poate reusesc sa atipesc si eu pana se trezeste (pana acum am si mancat)

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ralu, felicitari pentru bebita!! sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

nally, excelent site!!! bravo! o mamica de nota zece!!:)
irinel, maria, nu va necajiti, asa-s bebicii, au perioade si faze de-ti sta mintea-n loc. si nici un bebic nu e la fel cu celalalt, fiecare are ritmul lui, unul e mai domol, altul mai temperamental. incercati sa-i ghiciti metoda care ii aduce somnicul, fie ea plimbare pe-afara, o melodie, chiar aspiratorul sau masina de spalat:) si lasatii puii sa creasca in ritmul lor:). daca fruntitza le e racoroasa, inseamna ca se simt bine, nici vorba de febra. cea mai buna metoda de verificat temperatura: in fundulet, cu termometru care intra cam 1 cm sau cam asa ceva - peste 37 celsius e normal in fundulet - e un pic mai ridicata temperatura acolo decit sub brat sau sub limba.

va pup, ca vin oamenii cu tv-ul plat, i l-am luat lui sean de ziua lui ($5000!!!!! - din care am platit o mie si ramine sa-l platesc in rate, fara interes, pe urmatoarele 18 luni:)).

pupiceeeeeeeeeeeeeeeeeeez!!

ps pai, toate v-ati dat pe galactogil??? trimiteti-mi si mie!!!!!!

mona si lia.

Mergi la inceput