Misterul Sfintei Tereza

Misterul Sfintei Tereza | Autor: m34

Link direct la acest mesaj

Anul trecut in toamna am avut ocazia sa vizitez biserica Sfanta Tereza din Paris, care mi-a placut foarte mult. Atat de mult incat am mers aproape in fiecare zi a sederii mele in Paris...
Zilele trecute am gasit in Formula As un articol despre Sfanta Tereza, pe care vi-l recomand cu caldura:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=618&&codcap=144&&idart=5303

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Foarte interesant articolul...incalcite sunt caile Domnului!
Poate se va afla adevarul vreodata...sau poate nu! O enigma intotdeauna creaza in jurul ei o aura de mister, povesti si multa ... curiozitate si neputinta umana!!!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa ne trimita noua intelepciune!

Pupici
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Mi-a placut foarte mult articolul. Eu de mica am avut o pasiune sa stiu vietile sfintilor si chiar citeam mult despre asta in perioada aceea. Acum bineinteles ca nu mai fac asta, dar acest articol mi-a amintit de pasiunea din copilarie. Parerea mea este ca desenul e adevarat si chiar daca n-ar fi, n-are importanta. Puterea credintei e cea care face minuni!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

E superb aticolul si in sfarsit am aflat si eu cine e Sfanta Tereza. Acum pot intelege versurile cantecului "Rain of Roses" in care e vorba de Sfanta Tereza ("Saint Theresa of the Child Jesus/ Oh I so ardently desire/Rain of Roses...")

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multumim, Mihai!
Si mie imi place sa citesc despre vietile sfintilor!

oana si bb din burtica (11 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Mi-a placut articolul, interesant!
Multumim Mihai.

~~Adela &Julia

Mergi la inceput