Emisiune cu si despre nastere !!!

Emisiune cu si despre nastere !!! | Autor: camys_2000

Link direct la acest mesaj

M-am gandit sa va zic si voua, desi poate multe dintre voi stiti :
miercuri seara, de la ora 22:30, este o emisiune pe PrimaTV, unde filmeaza tot felul de cazuri si nasteri.

De exemplu, aseara l-au prezentat pe dr. Ancar Benedict, si l-au aratat in actiune, la o nastere.

Eu am descoperit emisiunea de vreo 2 saptamani, si de fiecare data imi dau lacrimile cand vad cum se nashte un mic bebelush.

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Da..am vazut si eu aseara.Eu am vazut si saptamana trecuta.Doamne..mi se ridica pielea pe mine...
Aseara a fost doc Ancar!
Eu zic ca merita vazuta..cel putin de noi mamicile..dar si de taticii care nu au asistat la nastere..al meu se uita uimit..la tot!!Las asa sa vaza cum am adus eu pe lume 2 baieti!!

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Korinna, exact la asta ma gandeam si eu. Initial i-am zis sa schimbe postul ca eu am trait pe viu asta, apoi m-am gandit ca e bine sa stie cum e.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Nasa mea, aspiranta fiind, de cand a vazut emisiunea aceea...i s-a facut o frica de nastere, astfel incat si-a schimbat planurile, mai asteapta 3-4 ani
Eu personal nu ma uit la acea emisiune, imi trezeste amintiri neplacute. Ei bine, pentru mamici cu nastere usoara probabil e placut

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si eu ma uit cu placere...si plang cand imi amintesc clipele placute pe care le-am trait si eu cand au scos-o pe Moti...
Nu stiu de ce sa i se faca cuiva frica cand se uita, doar toate nasterile filmate s-au terminat cu bine...

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Urmarim si noi emisiunea, adica eu si sotul meu. Prima data cand am vazut-o au aratat 3 tipuri diferite de nasteri: cezariana, normal si normal-indusa.
Va spun sincer ca am plans amandoi pentru ca m-am regasit in unul din cazuri si m-au trecut mii de fiori. El si-a amintit cat de mica era bebita noastra si a zis: " Astia te fac sa-ti aduci aminte de cele mai frumoase momente! Ne fac sa ne mai dorim un bb!" E mare lucru ce a spus sotul meu, caci in multe momente grele a spus ca nu mai vrea un alt copil. Dar, se pare ca, cu trecerea timpului, uita greul si...

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

am vazut si eu emisiunea sapt trecuta, aseara nu am reusit si bineinteles ca am plans de m-am umflat. mi-a placut! Nu am reusit sa-mi dau seama daca povestile sunt recente sau nu.

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Am vazut si eu o emisiune. Din cate am inteles cazurile erau destul de recente. Mi-a placut mult emisiunea si ma face sa fiu si mai nerabdatoare sa-mi vad bb-le (mai am vreo 2-3 saptamani, cred).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am vazut si eu aseara si saptamana trecuta.Am remarcat ce calm si frumos vorbea Ancar cu femeile care nasteau.Cata rabdare avea!Pe ce ton amabil si prietenos vorbeau asistentele!!!
Ma intreb daca in realitate e chiar asa.Din tot ce s-a mai povestit despre nasterea in spitalele din Romania (nu numai aici pe forum) rezulta cu totul altceva.Cand filmeaza cei de la Prima TV si se stie ca se va da pe post sunt si ei oameni cu pacientele.In rest....Dumnezeu cu mila.

Jasmine
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Jasmine, paote ca asta e un lucru bun... emisiunea zic. E o chestie care speram ca va schimba tonul in spitalele din Romania, macar i nce priveste tratamentul gravidelor. Caci eu povesti ingrozitoare despre nasterile in Romania am auzit la tot pasul. Poate ca asta ii va face pe anumiti medici si asistente sa-si revizuiasca atitudinea, cine stie...E o speranta...

20+ sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Try,esti induiosator de optimista la capitolul asta.Dupa parerea mea,NIMIC nu-i va face pe medici sa-si schimbe atitudinea.Sau mentalitatea.
Emisiunea e interesanta,totul e frumos.Dar n-ati vrea sa auziti povestea cuiva care a nascut acum o luna la Polizu.Ati fugi cat v-ar tine picioarele de spitalul ala,de "minunatii" medici de acolo.De asistente nu mai pomenesc ca ma apuca nervii.Sau sa va spun doar o chestie : au lasat-o sa se chinuie ca un caine,fara sa-i faca nimic,fara sa-i dea nimic.Cam din ora in ora mai venea cate o asistenta sa vada ce face.Adica doar deschidea usa,se uita la ea ca la un obiect oarecare si inchidea usa.Intre timp se facuse noapte si cand a venit asistenta "sa o vada" i-a zis : "si nu te mai vaita asa,nu mai tipa ca ne deranjezi,nu vezi ca e ora 2 noaptea?"
Ei,fazele astea au aparut cumva in frumoasa emisiune?

Jasmine
18 saptamani

Mergi la inceput