Noutati legislative - Unde?

Noutati legislative - Unde? | Autor: Emirac40

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca s-au modificat legile ce privesc protectia copilului.Stie cineva ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Prima sugestie ar fi sa-ti angajezi un avocat bun in acest domeniu.

Ai cateva atuuri..

1. esti tatal copilului
2. ai bani (asa se intelege din mesajul tau)- deci posibilitate de intretinere a minorului
3. sotia/mama daca nu o sa mai fie in stare sa aiba grija de copil si asta ar trebui mentionat in procesul de cusodie
4. serviciu si locuintza stabila.. precum si o familie.. cred ca te-ar ajuta.

Multa bafta
nu sunt in domeniu.. dar cred ca doar cu un avocat bun ai sanse sa razbatzi impotriva mamei.. care are intotdeauna prioritate.

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

O chestie importanta: esti recunoscut ca tata, pe certificatul de nastere, ca daca nu... e cam nasol.

Karina+ Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

daca boala mamei evolueaza ingrijorator si datorita starii precare a sanatatii nu se mai poate ingriji de copil poti solicita incredintarea minorului catre tine aratand instantei faptul ca starea de fapt existenta la data la care minorul a fost incredintat mamei s-a schimbat si este in interesul minorului ca acesta sa fie incredintat catre tine.

Daca nu te lasa inima sa faci asta poti, daca mama decedeaza, sa introduci o actiune prin care soliciti inapoierea copilului de la persoanele care-l tin fara drept. ( art. 103 Codul familiei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai mult nu stiu ce s-ar putea spune.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emirac40 spune:

Va multumesc ptr. sfaturi....iar in alta ordine de idei...copilul a fost recunoscut de mine inca de la nastere si poarta numai numele meu,am un ap. proprietete,in care locuesc singur,acelasi serviciu de 10 ani, cat despre familie sincer sa fiu, am tras nadejde o perioada ca va renunta la parinti dar acum nu-mi mai doresc sa ma casatoresc cu ea.Nu vreau sa fiu cinic dar am simtamantul ca ea ,strict ca femeie ,nu merita acest copil si nici pe mine.O sa iau in calcul sugestiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

eu zic sa dai bice acum cit e bolnava si s-o chemi in tribunal, ca poate scapi de tot de ea. Cum zici si tu, "ca femeie nu va merita nici pe tine nici pe copil". Poate ca barbat ar mai avea o sansa. Dar are si rea vointa ca nu vrea sa incerce!

Mergi la inceput