Se spune ca nu exista riscuri pt bb, dar eu constat ca a lui meu nu-i place deloc la echo. Impinge in locul unde sta medicul cu instrumentul, si se agita....Se pare ca-l agreseaza.
Sa fiti iubiti
Servus,
Am citit ca echo fct. pe baza de ultrasunete de intensitate ridicata, acestea nu sunt percepute de noi, dar sunt percepute de BB.
dIN CAUZA ACEASTA POATE FI DERANJAT....
Eu stiu un medic la Municipal care face toata monitorizarea sarcinii cu echo,nu control vaginal, deci din acest punct de vedere se pare ca bebelusului nu ii dauneaza. Pe de alta parte, mie mi s-a recomandat sa nu fac mai multe ecografii decat cele obisnuite (adica vreo 4) daca nu este nevoie, deoarece la eco orice mamica este emotionata si usor stresata si abia asta simte bebe.
sa cresteti mari! :-)
Ecografiile 3D se fac intre saptamanile 20-22.Eu mi-am 'vazut' bebele cam de 12 ori la eco normale la ginecolog, si de inca 2 ori(3D) la spital.De fiecare data ma minunam de evolutia copilului, intrebam medicul si absorbeam avida orice detaliu despre bebe.Merita facute -te linisteste mult sa stii ca din punct de vedere medical totul este bine cu bebelusul!Sanatate si nastere usoara!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
am facut eco 3D in sapt 16+, din nerabdare !!!e totusi prea devreme, medicii zic ca intr-adevar intre 20 si max 22 sapt este bine de facut prima, dar atunci a meritat, am fost f. incantata de toate masuratorile in mmpe care mi le-a zis, si mai ales de ritmul cardiac al bb-ului pus pe difuzor!!!!Cat despre riscuri, am intrebat pe mai multi abilitati, ei zic ca nu exista, nici pe mom nu e prea deranjat bb-ul.