Fetele din Suedia... noi nu barfim? (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Idora spune:
Andreea incearca cu petrol, eu stiu ca e bun pentru regenerarea parului. O sa ma mai uit pe Internet ca mi se pare ca am vazut ceva naturist pentru asa ceva!!
Rayuela spune:
Adina scumpa,pai esti binevenita si la noi,ar fi super!!Si bineinteles ca te taxez de leustean
Idora mama,dar esti eroina,daca reusesti cu tigarile!!Succes,sper sa iti treaca nervisorii pina duminica,sa nu ti se puna pata pe noi
Andreea,eu sint zapacita,tu ai spus verisoara,m-am lamurit si eu cu Beatrice!!oricum e haios ca ne-am cunoscut,si ca o facem live duminica!1sa nu uit sa-ti dau telefonul!!
Adela ,pe unde esti?
Va pupic
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Idora spune:
Sunt mandra de O-zone:
Locul 4 in Top 100 Europa
Locul 1 in Germania
Locul 2 in Austria
Locul 1 in Franta
Locul 8 in Italia (Haiducii)
Locul 2 in Spania
Locul 4 in Elvetia (Locul 3 -Haiducii)
Locul 6 in Belgia (Haiducii) - Locul 12 O-zone
Locul 11 in Top40-Charts.com World Top 100
Locul 16 in Top40-Charts.com Airplay World Top 100
Locul 2 Haiducii si locul 4 O-zone in Top40-Charts.com Web Top 100
Locul 3 in Rusia
Site:http://top40-charts.com/chart.php?cid=31
BRAVO O-ZONE!!
Idora spune:
Elena nu stiu cat de eroina o sa fiu ca deja-mi ies flacari pe nari de nervi.Ma duc sa-mi mai iau un snus!!Va mai tin la curent!!
lilanda spune:
Suedici, daca tot vorbiti aici de leustean, tin sa va anunt ca am facut o descoperire senzationala....am gasit cimbru si tin minte ca cineva dintre voi intreba la un moment dat de el. Denumirea comerciala e Timian si am vazut ca are indicatii si in suedeza. Deci il puteti gasi si pe-acolo asa incit sa puneti si de niste mici adevarati la gratarul ala!!!! Va urez vreme frumoasa si mult spor!!!
frantuzoaica spune:
Eu am venit de la si am constat ca mi-am imbunatatit timpul sunt in mai buna forma , cred...Ma pregatesc pentru Romania, sa nu ma ia cu sudori pe munte...
In rest, cred ca astazi o sa muncesc putin, are sotul nevoie de mine pe la birou.
Va pup si asteptam hehehe
Adela99 spune:
Sunt prin zona! Ma conversez pe topicul Sexualitate la Adolescenti. Daca am baiat mare.
Idora, iti tin pumnii, si eu am avut tentative cu Nicorette (plåster), a mers ce a mers ...dupa care
Idora spune:
Adela cat timp ai reusit sa stai fara sa fumezi cu Nicorette??
Stii ce ma fac acum??De cate ori am chef de tigara beau 1 pahar de apa si-mi trece cheful + ca mai iau si cate un snus.
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Idora
Adela cat timp ai reusit sa stai fara sa fumezi cu Nicorette??
Cam o luna, da' eu nu m-am putut lasa de tigara de dimineata si aia (sau caracterul meu) mi-a daramat planurile.
Idora spune:
Da, tigara de dimineata e problema si la mine.Daca reusesc fara, mi-e mai usor sa nu fumez toata ziua.
Vad ca am deja vreo 7 ore nefumate de cand m-am trezit dar mi-s cam agitata