Fetele din Suedia... noi nu barfim? (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Salmida spune:
Bravo, fetele (si bäietii)!! Mä bucur cä v-a priit si cä v-ati simtit bine! V-am väzut si pozele ... excluzand päpusica micä si scumpä a Elenei care ce-i drept v-a eclipsat , sorry, dar voi apäreti taaare cumintzele ... si intru la bänuieli . Ce aveti ascuns in manecä??
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Idora spune:
Scuze pentru intarziere la apel
Kati, te inteleg cum e sa auzi povestea asta de sute de ori ca si eu sunt obisnuita cu Kent sa faca la felsi-mi vine sa
Elena, da, am fost impresionata sa vad atatia romani in jurul meu, a fost o adevarata incantaresi pentru Kent la fel, lui ii plac romanii f.multDa, cred ca Gabi a fost incantat de tatuajul lui Kent cu Sibiul, ca i-a zis ca o sa aiba acces pe viata in clubul lui
Andreea, pe unde umbli de nu iesi la raport??
Salmida, uita-te mai bine poate zaresti ceva prin maneca, sau pe sub eaDar noi suntem fete cuminti, nu poti sa dovedesti ca nu-i asa vazand pozele
Lilanda, bine poate ca venim dar sa nu-ti para rau dupa aceeaTrebuie sa te pregatesti bine sufleteste
Rayuela spune:
Aaa..pai pozele au fost facute pina s-a pilit lumea..ca special am zis sa le facem mai devreme,sanu iesim pociti in poze!
Eu tocmai mi-am facut de lucru,am tinut-o pe pisicuta un pic in fundul gol sa se aeriseasca poponeata..si am pus-o pe pat la noi in dormitor.Ma duc sa spal vasele,ca ea se juca in legea ei...si am zis sa "passa på"..cind aud un FLEOSHC!!!!!Sar ca arsa,am crezut ca i-a cazut ceva copilului in cap(practic nu avea ce,dar la sperietura am vazut o gramada de droburi cu sare!).Cind ma duc..fetita mea trasese un RAHAT luuuuuuung si gaaaaaaaalben ,cu asa o presiune ,de mi-a murdarit podeaua,cearceafurile,covorul..tot in cale!!!Si ridea,evident,continuind cu joaca ei inocenta!!!HAHAHAHA!!!Acum pune-te mamy si spala,freaca podele..vreau sa vina MAMAAAAAAAAA!!!
Va pupez
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Idora spune:
Elena ce faza tareParca vad ce mutra ai facut si cum cureti kkt-ul ala galben si moale de peste tot
Bravo Amelie.Bine ca nu sunt langa tine acum, ca mi-ai fi dat cu facaletul in cap
Rayuela spune:
Acum am scos de la spalat cuvertura,vad ca a iesit rahatul!Oricum,invatatura de minte,sa nu o mai las fara pampersi decit la iarba verde daca om iesi!!
Rayuela spune:
lilanda hahahah..pai daca as fi reusit sa-l string in punguta as fi fost maiastra...ca a fost un fel de JET lichid,numai cu o parasuta l-as fi agatat pe tot!
frantuzoaica spune:
Neata fetele, asa, pe fuga!Am inceput scoala de soferi,la intensiv(2 saptamani)ca vreau sa-m iau carnetul pana plecam in Romania.
Va pup si am plecat la strada!
Salmida spune:
Hallo!
Hai cä azi avem zi insoritä! Si cel mai fain e cä azi am dormit mai mult! Acumulasem in ultima perioadä o obosealä fizicä si psihicä periculoasä!
Acum, spuneti-mi si mie dacä e vreo deosebire intre folosirea substantivelor "tvätt" si "tvättning"; inseamnä acelasi lucru, in principiu, dar practica ce zice? Eu inclin sä aleg pe primul cand e vorba de rufe si pe celälalt in alte cazuri de ... "späläri" (a fructelor, a unei masini, etc.) Fetili cu esperientä ce zic?
Stau toatä ziua cu urechile palnie de am ajuns sä mä intreb dacä nu mi-au crescut deja urechile!
Elena, deci Amelie a inceput sirul surprizelor! De acum sä vezi distractie! Oricum faza si mai bine zis fata ta la descoperirea faptei sunt de memorat!!
Vä pup!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Adela99 spune:
Buna Salmida! Esti la pauza de masa sau libera?
In legatura cu "tvätt" si "tvättning"
Pot doar sa-ti dau cateva exemple de cum se foloseste tvättning, pentru ca probabil tvättning e cuvantul cu dichisul
tvättning av pengar
har bilen på tvättning
cred ca se foloseste mai mult in sensul de putsa, rengöra si chiar si atunci se foloseste mai des tvätt
pengatvätt
har bilen på tvätt
altfel cred ca e mai folosit in industrie
Andreea cum a fost la condus? Instructorul e dragut? Vorbeste småländska? Te descurci cu limba?
Elena m-ai facut sa rad,sunt convinsa ca acum Amelie e blindata cu pampersi
Idora Scularea
Gabitza cum te descurci, totul OK cu Dennis?
lilanda in ce oras in Danemarca locuiti? Vezi, deja incep sa ma intereseze detaliile, vreau sa caut pe harta... in vederea gratarului din Danemarca