Copii nascuti in 2000
Raspunsuri - Pagina 8
MLDiana spune:
Fetelor , bine ati venit!
MAi scrieti despre perlele copiilor, sunt amuzante.
DAVid doarme.A facut temperatura si m-au chemat de la gradinita sa-l iau acasa.Azi a fost zi de piscina.Ce ratare.LAs ca intra miine daca-i scade temperatura.
Lidia ,Tiara si David D.
Lidia ,Tiara si David D.
Bobita spune:
Noi am fost 3 zile la Predeal. Ne-am tinut de excursi si am pus poze noi la adresa de mai jos, albumul : MA, la 4 ani
Mariutza nu prea a vrut sa mearga singura , ia prins slabiciunea lui tati, si toata ziua la tati in circa.
Si tati saracu a carat-o, putea sa-si lase odorul pe jos?
Bobita, 16 sapt
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
MLDiana spune:
Merci ,LAura.I-a trecut temperatura.Copii mai fac si din astea/Ieri m-am rastit la el si cred ca de asta a facut temperatura.Altceva nimic.I-a trecut repede.Ieri au fost 38 grade.La voi cit e?
Mi-a placut faza cu "zapada vesnica".
Bobita ,frumoase poze.Tu unde esti?Pe ceilalti i-am vazut ,pe tine mai putin.SAu tu le faceai poze.Si eu ramin nepozata din cauza asta ,ca fac pe fotograful.
Lidia ,Tiara si David D.
mmi spune:
Buna fetelor si baietilor din 2000.
Noi am fost intre timp la mare, la Eforie Nord, ne-am distrat bine dar tare ne-a fost dor de casa. Ne-am ales cu un sac de jucarii noi pe care, cum am venit acasa, nu le-a mai atins sa se joace cu ele.
Mihaita este bronzat si plin de energie, ca nu-i mai putem face fata.
Va dorim vacanta placuta in continuare.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
mamicaluitheo spune:
salutare fetelor.
prezenta la apel, da am cam pierdut sirullllllll
ultima "noutate" florin al meu si-a crapat olecuta pielea capului intr-un colt al tamplariei si la nici o juma de ora si-a bagat degetelul impreuna cu un fir intr-un intrerupator. rezultat=curentat zdravan.
a tipat fro juma de ora si eu nu intelegeam ce a facut.cred ca s-a lecuit de "joaca asta".
va pupa andreea mami de theo si de florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
p.s. fetelor da ne mai incadram la faza asta " intre 0-4 ani?"
laura111 spune:
WOW ! Mami a lui Theo si Florinel, bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav ! Cre ca feciorul tau cel mare e nazdravan tare...
Vlad are viroza pulmonara, momentan e suspendat de la plaja, dar face tratament si sper pana sambata sa se faca bine ca sa ne putem balaci in WE la mare. In sfarsit s-a incalzit apa, ca pana sapt. trecuta a fost... brrrr !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
mamicaluitheo spune:
Aolioo nashpa laura. sanatate multa .banuiesc ca faceti injectii???
theo al meu in 3 ani mi-a facut 11 pneumonii virale. asa ca-s patita si cu astea.
si da e cam nazdravan, da cu prizele nu a avut treaba..le-am explicat de mici::)) si au inteles, acusi a fost o intamplare....
cu drag
andreea
laura111 spune:
Mamica lui theo, la noi e a 2-a oara cand face viroza, prima data a fost pe la 2 ani. Nu ii fac injectii , dr. pediatru mi-a dat Augmentin - antibiotic, Ketogal - antialergic, Vit. C - intaritor, Faringosept - ca il durea si-n gat si Olinth - ca-i curgea si nasu'.
Da' tu esti patita rau de tot cu asta micu' al tau ...! Dr. tau ce ti-a zis , nu-i faci un tratam. de crestere a imunitatii, sau ce altceva se poate face ca sa previi virozele astea repetate ?
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
mamicaluitheo spune:
Doamne mey laura daca ai stii cate am bagat in amandoi.......odata in spital i-au administrat pana si octagam care se baga numai in cazuri nasuale rau de tot.
ex. de imunostimulatoare.broncho vaxom, ribomunyl, isoprinosine, gel aloe vera, berry nectar, imuno royal junior, echinaceea, picaturi beres si cate si mai cate..........
am inceput si un tratament cu singulaire si cu seretide, pt. ca erau la un pas de astm bronsic.
oricum cu ai mei am trecut prin multe alte treburi nasuala operatii de polipi si amigdale (theo prima oara la 1 an si 9 luni si a doua oara la 4 ani) iar cu florin la 2 ani jumate de polipi.
da hai ca am acaparat subiectul
va pupa andreea