Copii nascuti in 2000

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Mama dar ce s-a mai scris,iar eu am ratat.Promit sa ma revansez.Gabriela felicitari pt.listuta.
Noi ne pregatim de gradinita sau mai bine zis eu, ca Andreea nici nu vrea sa auda.Sa vedeti discutie mama si fetita obraznica:Stii puiule ca o sa mergi la gradinita si acolo trebuie sa mananci singura,sa fii cuminte,sa faci nani la pranz si sa fii acultatoare?? Dupa ce am vorbit de m-am spetit,raspunde si Andreea:Nu ma duc la gradinita,nu sunt cuminte,nu mananc,nu vreau sa o ascult pe doamna si NU MA DUC NICAIERI,NU INTELEGI??Sa-ti iei liber sa stai cu mine acasa.Puteam eu sa mai zic ceva,ca ma lasasera nervii.O sa venim cu plangeri pe 15 sept.
In rest este cumintica si nu doarme la pranz nici daca faci ca trenul pe langa ea.Merge la dormitor cu tataie si dupa ce adoarme tasu-mare vine la mamaie si spune:Gata mamaie,tataie face nani.

Pupici Lacramioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Ieri, la gradinita noastra doamnele educatoare au fost si ele in greva. Pacat de copilasi. Au venit inapoi cu florile, cu lucrusoarele si incepem abia de astazi. Unii dintre ei s-au si speriat, crezind ca s-a intimplat ceva de rau, si s-au apucat de plins.
Asteptam impresii si de la alte gradinite.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

lacramioara_t multzumesc mult.. fac si eu ce pot sa va tzin la zi cu datele de nashtere a copiilor voshtir, sa va fie mai ushor sa va sarbatoritzi pupiutzi voshti din 2000.
gen68, medishor, mariagi, ticka bine atzi venit la poveshti cu copii din 2000. Vam trecut si pe voi pe lista. Acuma datzi inainte la povehsti cu copii din 2000.
O zi buna si multa sanatat ela toata lumea si la totzi copii.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Il adaugati la listuta copiilor nascuti in 2000 si pe baiatul meu
Danila Andrei-Bogdan 17 nov 2000 si a avut la nastere 3,400 kg si 54 cm iar acum este un lungan de 108 cm si 21 kg.
ii plac sculele de orice fel, e innebunit dupa betoniere, camioane etc(are in familie doi bunici ingineri), e incapatanat si genul "gigi"-contra: dorice ii dai sa faca intai spune nu si mai apoi il conving dar cu greu.
Inca bea laptic cu biberonul si doarme cu ursul Cocolino(cel din reclama)astea-s tabieturile lui.
Merge la gradinita germana si deja stie o multime de cuvinte.. m-a terminat ca eu nu stiu nimic.

Cam atat.

Va multumesc.

Monica.. mamica mandra tare

http://community.webshots.com/user/mdanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

gabbriela, mamicuta harnicuta, multumim ptr. listuta! hihi, scriu in rime.
copchilu'meu nu vrea sa-mi recite si mie poeziile pe care le invata la gradi. imi zice ca le invata doar pentru a le spune la gradi. cum sa-l pacalesc? mi-a zis intr-o zi ca a invatat poezia cu gradinita de copii. si am inceput eu sa zi: gradinita de copii, plina e de jucarii... n-am apucat sa spun mai mult pentru ca mi-a pus mana la gura si mi-a zis...ce v-am spus mai sus.

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput

mada_taba - Maria - 07.10.2000
La Multzi Ani Maria, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintzelor, sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri...
danilamonica bine ai venit, te-am trecut si pe tine pe listutza.
gen68 cu placere ... si sanatate la toata lumea si la totzi copii...
Sa il faci sa recite poeziile ai putea sa aduni mai multzi copii si sa organizezi ca o serbare micutza, cine recita cel mai frumos ia o ciocolata ceva si cei laltzi cat e o ciocolata mai micutza sau o stelutza in piept mare si aurie si ceilaltzi stelutze mai mici ... ca dulcurile strica dintzi
O zi buna

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Sa ne inscriem si noi pe listutza: Ana Ilinca, nascuta pe 8.12. 2004, 3.500 kg si 51 cm, acum are 16 kile si 1,10m.

Nici ea nu vrea sa povesteasca de la gradi daca o intrebi (in prima zi, cand o innebuniseram cu totii sa ne povesteasca de la gradi n-a spus nimic, iar seara cand a vorbit la telefon cu bunicu', la intrebarea fatala a luat telefonul de la ureche si i l-a dat lu' tac-su, cica "Spune-i tu, ca eu m-am plictisit!")

In schimb seara la culcare, dupa ce s-a dat stingerea, incepe din senin sa recite poeziile, sau sa relateze "faza zilei" - si nu pot s-o opresc, ca sunt curioasa

In alta ordine de idei, am si eu o gogoritza pe creier: copii vostri ce masura poarta la pantofi? Sa nu credeti ca-s chiar nebuna, Ilinca la nici 4 ani impliniti poarta 28! Si ma tem ca daca o tine tot asa, la 16 ani o sa-i cumpar ghete de la baieti

http://community.webshots.com/album/91925766WjWaxA

Mergi la inceput

Claza bine ai venit , te-am trecut si pe tine pe lista... o zi buna si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

quote:
Originally posted by claza

Sa ne inscriem si noi pe listutza: Ana Ilinca, nascuta pe 8.12. 2004, 3.500 kg si 51 cm, acum are 16 kile si 1,10m.

Parca ar trebui 08.12.2000 nu 2004???? Oricum acum pare destul de lunguta ..cu 2 cm mai inalta ca fii-miu.
Ce inaltime ai draga Claza? eu am 1.73 si sotul 1.92 iar baiatul meu sper sa fie inalt..
Am auzit ca poti estima inaltime copilului la maturitate dupa cea de la doi ani adica dublul cm pe care ii avea la 2 ani.. bine ar fi ca Andrei avea 93 la 2 ani deci ar veni cel putin 1.86cm ceea ce e bine pt un barabat!!
Ai vostri cat aveau pe la 2 ani?
Monica

http://community.webshots.com/user/mdanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Sigur ca 2000! Iaca scleroza... Sau poate-o fi semn ca tre' sa mai fac unu?
Si eu tot 1,73 - dar consortu' nu-i nici pe departe, abia atinge 1,80 daca nu sta cocosat.
Nu-ti fa griji, ca cica fetele cresc mai repede, dar pe la 14 ani se opresc (sper si eu!) - iar baietii tot cresc pana pe la 20, asa ca recupereaza!
Sa fie sanatosi picii si mamicile lor

http://community.webshots.com/album/91925766WjWaxA

Mergi la inceput