Inima unei mame

Inima unei mame | Autor: adrianangi

Link direct la acest mesaj

Povestea Nicoletei a aparut in revista MAMI. Apoi, acum citeva zile, aici, pe forum, la Anunt umanitar - "Pretul cel mare, viata fiului meu". Nu cerea ajutorul, era povestea unei invingatoare care ne dadea o lectie de viata. Am considerat ca este bine ca de aceasta poveste sa afle cit mai multi oameni. Ca sa invete din ea, si sa pretuiasca fiecare clipa petrecuta alaturi de copil, si sa lupte pentru viata lui pina la ultima suflare. Articolul a aparut in Jurnalul National de simbata/duminica: http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=6280&mode=thread&order=0&thold=0

Sigura care trebuie aplaudata este Nicoleta. Sufletul meu se inclina in fata acestei mame si-i multumeste ca a avut privilegiul sa o cunoasca...

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Intradevar este o mama fantastica , am felicitat-o si la mesajul acela dar nu pot sa nu o felicit si acum :Felicitari Nicoleta! esti intradevar o mama exemplara care poate spune ca si-a salvat copilul!

Ione`
http://photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

o intrebare pentru adrianangi: daca aceasta poveste a fost publicata anterior in doua publicatii (Mami si desprecopii.com) - de ce nu se specifica acest lucru in articolul publicat in Jurnal?
Nu stiu daca din punct de vedere jurnalistitc - acest lucru este corect.

Desprecopii.com

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Am plans, tare greu, tare dureros pentru mama...
BRAVO NICOLATA, BRAVO, BRAVO !!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, putere si liniste langa ingerasii tai !
Iti multumesc, eu, ca mama, pentru ca incerci sa salvezi alte vieti !
APLAUZE!

Cu multa dragoste,
Melnia & Anna-Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Nicoleta ! Bravo si succes in continuarea luptei pentru a salva si viata altor bebelusi nascuti cu malformatii cardiace !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am citit povestea acestei mame in Revista Mami si m-a impresionat foarte mult.Cred ca optimismul mamei si credinta in Dumnezeu a ajutat foarte mult la salvarea vietii copilasului ei.
Felicitari mamico si felicitari medicilor care au facut operatia!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bravo Nicoleta pentru puterea care ai avut-o! Si sa sti ca bunul D-zeu este principalul "vinovat"!

oana si bb din burtica (10 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bravo Nicoleta...ai toata admiratia mea...Dumnezeu e cu tine!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Felicitari unui adevarat suflet de mama luptatoare!!!
Dumnezeu sa-i ocroteasca in continuare!

DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. J. Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Impresionant.
Nu am cuvinte. A avut forte supranaturale (si va avea) fiind alaturi de puiutul ei.
Fetelor, Doamne fereste, sa fm puse in fata unui asa fapt, dar credeti-ma constiinta de mama iti dicteaza sa faci ce e mai bine pentru copilul tau. Uiti de lumea din jurul tau, centrul e copilul. Pentru el lupti toata viata.
Dzeu e sus.
Sanatate la toti,
Ciuf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Am citit povestea doar acum si nu m-am putut abtine sa nu plang.Felicitari Nicoletei si multa sanatate copilului ei.Sunt niste invingatori.Dumnezeu sa va ocroteasca si in continuare.

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput