site cu exercitii pentru gravide???

site cu exercitii pentru gravide??? | Autor: Rodica

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati : stiti vreun site in care sunt aratate cateva exercitii pentru gravide? Stiu ca am vazut undeva demult pe forum asa ceva, dar acum nu mai gasesc. Fetelor, voi faceti sau a-ti facut "sport" ?
Va multumesc mult,
Rodica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

buna! poti sa-ti arunci o privire si aici!http://www.eva.ro/sanatate/articol284.html
olga15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Multumesc Olga, mai stii si alte adrese?
Fina mea este insarcinata in 4 luni si as vrea sa o ajut.
pupici,
Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Buna Rodica!

Incearca si aici http://www.babyfit.com/myspark/b_pregweek_nonmem.asp?week=16 eu sunt abonata la newsletter-ul de pe baby fit si am gasit aici. Undeva pe la mijlocul paginii apare un link catre o pagina cu tot felul de exercitii recomandate in timpul sarcinii (sunt chiar gen filmuletz).

In plus poate incerca la Carrefour o carte care se numeste ceva in genul Pilates pentru gravide - sunt renumitele exercitii Pilates adaptate pt gravide, functie de trimestrul in care te afli. Mie mi-a placut, am luat-o, dar nu m-am apucat inca :-((

Cris 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

eu fac in fiecare zi un pic de gimnastica. exercitiile sunt dintr-o carte luata de la biblioteca si cuprinde ex. speciale de gravide.
Simt ca imi face foarte bine si ca de cand m-am apucat (cam de 3 sapt.) nu ma mai doare asa de tare spatele.

14 saptamani de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenia spune:

Buna, este primul mesaj pe care-l scriu in forum, si as dori sa stiu si eu ce pot sa fac pentru a nu lua prea mult in greutate in timpul sarcinii. Am patru luni si doresc sa fac sport si sa am o dieta echilibrata pentru a ma mentine cat de cat. Ce exercitii pot sa fac, pot sa utilizez bicicleta medicinala, inotul? In ce masura?

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Buna xenia is bine ai venit la

Sa iti traiasca burtica - te asteptam la Mamici de noiembrie-decembrie!
In ceea ce priveste dieta si modul de viata eu iti recomand o carte (care mie personal imi place foarte mult) se numeste Sarcina si nasterea (dar nu mai stiu autorii - ma uit acasa si iti spun maine).
Sunt sfaturi utile legate inclusiv de miscare + raspunsuri la diverse intrebari legate de perioade ale sarcinii.

Ne auzim maine

Cris 16+

Mergi la inceput