Invadatorii vietii private

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

INSPIRATA- vreau sa te felicit, daca ar fi toate femeile ca tine sunt sigura ca majoritatea casniciilor ar fi salvate si casatoritii si-ar regasi calea spre iubire si intelegere, dar cand exista o ia o pauzare care il intarata pe barbat, cum naiba sa se mai gandeasca omul la o posibila regasire a iubirii alaturi de nevasta.
Ca doar e mai buna aia noua, ca nevasta i-a dat cativa ani, tot ce-avea mai bun inclusiv un copil, si cand s-a invechit cauta ceva nou...dar ce-ar fi daca n-ar gasi?! Sa fim seriosi toate stim ca barbatii sunt cei mai "sesibili" si ca nu prea stau bine la capitolul ratiune, si de aceea nu reusesc sa-si tina pantalonii bine pe ei.

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

'NEata! da intr-adevar am fost la nunta si d-aia nu am mai intrat pe forum. da ma simt datoare sa va raspund: in primul rind eu nu cred ca este normal sa nu fii in stare sa te descurci si ca pt fiecare nimic sa-i bati pe altii la cap!!!! Ca nu este hadincapata - are 2 miini , 2 picioare si tot ce-i trebuie. Nu se paote descurca, ca asa s-a invatat?! Da poate c as-ar putea invata sa si munceasca , nu-i singura femeie din lumea asta care a facut un copil... Si poate i-ar putea intra in cap ca oamenii se duc la munca, nu asteapta sa i-a tatal copilului salariul sa aiba ce minca. Si copilul este mare, a trecut de perioada in care avea nevoie de mama, tot timpul
Rachel - partea cu pastratul numelui imi este cunoscuta si deasemenea idea cu "pt binele copilului". interesant este ca reprezinta punctul ei forte "pe mine ma cheama N". dar fiecare cu damblaua ei
Nu stiu de ce judecati atit de usor; da era insurat cind ne-am cunoscut, da am fost impreuna, da poate nu trebuia dar idea idea ca trebuie sa stau toata viata cu un om pt ca avem un copil, nu pot fi de acord. imi pare rau
casandra - mai tin minte cind ne-am intilnit toti 3, mai tin minte cind am iesit impreuna afara si cind am facut pizza, dar ce legatura are?! nu am afirmat vreodata ca am fi prietene (daca imi amintesc bine am spus ca "ne-am imprietenit") si sint convinsa si acum ca fiecare urmarea ceva cu aceasta relatie - in speta ea vroia sa se asigure ca nu mai avem nimic de-a face unul cu altul; nu a fost vorba de prietenie. Si da mi se pare exagerat sa dai 5 tel sa rogi pe cineva sa afle un nr de tel; dadea un singur telefon si isi rezolva problema. Despre "povestea cu iubirea" cind exista copii mi-am exprimat opinia mai sus.
Infofun - "le-am stricat casnicia?!" - cred ca am avut si eu partea mea de contributie, dar nu cred ca o casnicie se destrama doar ca apare o alta/altul. trebuie sa fie ceva mai mult de atit..
Adela99 - "de cite ori l-am sunat?" acasa niciodata!! Daca ma deranjeaza cind Costi (tatal Marei) anuleaza o intilnire?! Nu - de exemplu nu au mai iesit afara impreuna de 3 saptamini, din diverse motive si nu "se face gaura in cer" daca nu se vad un week-end pt ca pleaca sau are alta treaba. Cam cum ar suna: "nu ai voie sa pleci in week-end ca trebuie sa iesi cu Mara in parc!". tu ce ai spune?
Si da ma deranjeaza cind suna cu tot felul de timpenii ca de ex "de ce ai telefonul inchis?"
Cam atit, astept cu nerabdare alte rosii aruncate.

Mergi la inceput

Paula sa stii ca de multe ori casniciile se destrama pe motivul ca sotul si-a gasit o amanta si ca s-a "indragostit", cum naiba sa nu se "indragosteasca" ca doar e ceva nou si mult mai atractiv decat sotia invechita de acasa! Dar e treaba ta, daca nu vrei sa vezi realitatea, mai devreme sau mai tarziu ai sa realizezi, care a fost greseala ta. Imi pare rau ca nu te pot intelege, insa greu ai sa gasesti o sotie si mama care sa te inteleaga.
Tie nu ti-e teama ca ti s-ar putea intampla la fel? Caci o vorba spune ca "Dumnezeu nu da cu parul...!"
Sa-ti traiasca fetita si sa fii fericita cu ea...dar altceva nu-ti pot ura.

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Si inca ceva: ironia ta nu deranjeaza si nu doare pe nimeni. Noi
ti-am raspuns asa cum am gandit si cum am simtit, fara ironie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by PaulaM

casandra - mai tin minte cind ne-am intilnit toti 3, mai tin minte cind am iesit impreuna afara si cind am facut pizza, dar ce legatura are?! nu am afirmat vreodata ca am fi prietene (daca imi amintesc bine am spus ca "ne-am imprietenit") si sint convinsa si acum ca fiecare urmarea ceva cu aceasta relatie - in speta ea vroia sa se asigure ca nu mai avem nimic de-a face unul cu altul; nu a fost vorba de prietenie.

Hai ma? Si vrei sa te credem ca tu nu ai urmarit nimic dinr relatia pomenita? Ai uitat cand ai intrat pe forum de la D-na N de acasa ca sa ne anunti ca voi beti o bere si va sfatuiti doar doar oti intelege ce este in capul lui? Ihi... Si ma rog cam ce intelegi tu cand spui "ne-am imprietenit"???
quote:
Infofun - "le-am stricat casnicia?!" - cred ca am avut si eu partea mea de contributie, dar nu cred ca o casnicie se destrama doar ca apare o alta/altul. trebuie sa fie ceva mai mult de atit..

Ieah rait! Asa crezi tu ca sa te simti mai bine!
quote:
Cam atit, astept cu nerabdare alte rosii aruncate.

Vine, vineeeeeee, stai linistita! Cred ca te distrezi la culme!

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Eu ma intreb doar de ce Paula primeste atatea raspunsuri! Merita osteneala? Fiecare face ce vrea cu viata sa si, cu siguranta, plateste pentru faptele sale. Exista o "balanta" acolo sus care imparte dreptate. Daca ti-e frica de Dumnezeu nu poti face orice, aici pe pamant, nu-i asa?
Alexandru Paleologu spunea, intr-un interviu, ca peste tot in lume, exista doua categorii de oameni: cu si fara frica de Dumnezeu. Cu primii te poti intelege, poti gasi un numitor comun, iar de la ceilalti te poti astepta la orice!

Pupici si sanatate tuturor!

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Care ironie?!
se pare ca nu se poate discuta ceva aici fara sa se transforme in altceva.
OK Am inteles idea: multi "lupi moralisti" mai exista pe lumea asta.
Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

daca tot m-am bagat in sub asta o sa-mi permit sa continui ca sa-mi spun parerea pana la capat.
Indiferent de cum s-a bagat Paula in relatia dintre exa si sot , indiferent ce le-a facut exa si sotul au luat decizia de comun acord si inteleg amiabil sa divorteze. Si acum tb sa vina justitia divina pe capul Paulei, tb sa existe razbunare sau ce? Fiecare poate sa-si continuie viatza in mod rezonabil si fara sa-i amarasca pe altii.

Am citit intr-unul din raspunsuri ca relatia a durat 6 ani...sa fim seriosi atunci...ce fel de relatie era intre exa si sot? Numai dragoste si armonie nu era. Iar a sta impreuna de dragul copilului mi se pare o barbarie. Ce invatza copilul dintr-un menage a trois? Asa macar are clar in minte ca mami si tati au divortat si gata.

Acum ca sunt la copil mi se pare ca tatal este cel care greseste enorm.
Tot pe aici spunea cineva ca e greu sa explici unui copil ca tati nu vine ca a are nu stiu ce de facut. Mai ales unui copil proaspat trecut printr-un divort. Mi se pare o urat din partea lui iar scuza cu mersul la nunta e penibila. Chiar nu poti face un efort, baga 2 cafele si sa iesi sa plimbi copilul in parc pt ca asa ai promis?

Ca o concluzie ca m-am intins...in privinta exei mi se pare Paula ca ai toata dreptatea din lume dar in privinta copilului am senzatia ca incerci sa-i indepartezi ceea ce nu e frumos deloc si asta chiar s-ar putea intoarce impotriva ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ei bine am urmarit subiectul si m-am tot abtinut sa postez. O fac acum, ca nu mai pot. Am sa va spun ceva si din punctul de vedere al copilului privat de tata. Parintii mei au divortat. Stiti cat doare cand tatal promite ca vine si nu vine, pentru ca a intervenit ceva? Azi intervine ceva, maine altceva si tot asa. Si te intrebi ce vina ai tu? De ce? Parerea mea este ca indiferent ce ar interveni, promisiunea data, si mai ales copilului tau, trebuie respectata! Paula, sangele apa nu se face. Oricat ai cauta sa tii tatal la distanta de copilul lui, nu vei reusi si acest lucru se va intoarce, la un moment dat, impotriva ta. Si da, roata se invarte. Atunci cand te astepti mai putin. Sau, eu ii mai spun si altfel: principiul actiunii si reactiunii: ce dai, aia primesti in schimb. Si inca ceva, nu vreau sa condamn pe nimeni, dar orice casnicie are problemele ei, urcusuri si coborasuri. Atunci cand te implici intr-o relatie cu un om insurat si tata, atunci esti un pic mai vinovata decat el (exceptand cazul in care nu ai stiut ca este insurat, ca ti-a ascuns acest lucru). Mi se pare ca ai profitat de un moment prost al casniciei si ai intrat, cu forta, in viata lor. Cine stie, daca nu ai fi intervenit, poate totul s-ar fi rezolvat si ar fi fost si astazi impreuna, o familie fericita. Te-ai gandit la asta vreodata? Imi pare rau, nu te condamn, dar nici nu pot sa aprob ceea ce ai facut. Astea sunt gandurile mele. Si mai ramane in mintea mea un copil debusolat, care nu intelege ce se intampla cu mama si tatal lui...Pacat!
Scuze pentru sinceritate.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by PaulaM

Care ironie?!
se pare ca nu se poate discuta ceva aici fara sa se transforme in altceva.
OK Am inteles idea: multi "lupi moralisti" mai exista pe lumea asta.
Toate cele bune.

acu io nu inteleg de ce te superi.
voiai numai aplauze si compatimiri? iaca ai postat pe un forum, a fost alegerea ta sa povestesti amanunte din viata ta, so ... asta fisha ... asteapta-te la tot felul de raspunsuri. sau te asteptai sa auzi corul laudatorilor?

cu exa treaba voastra, dar cu copilul nu stiu ce ai. o promisune trebuie respectata! mai ales cind vine de la un parinte pe care il vede mai rarutz.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput