In asteptarea iubirii...

In asteptarea iubirii... | Autor: Vianne

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata, fetelor! Va citesc zilnic si sunteti minunate... Sa va dea Dumnezeu in continuare tot ce crede El ca aveti nevoie..

Am si eu o "problema", daca o pot numi asa si vreau sa vad ce spuneti si voi. Cu siguranta multe ati simtit ceea ce simt si eu. Am divortat acum 3 ani constienta fiind ca e mai bine asa si sperand ca la un moment dat voi gasi si eu persoana potrivita. Mai sper si acum si partea buna este ca sunt pozitiva si optimista si intotdeauna vad si partea plina a paharului dar trebuie sa recunosc ca am momente cand imi doresc atat de mult sa imi impart viata cu cineva incat doare un pic:(( Stiu ca Dumnezeu ne raspunde in timpul Lui si ma rog sa am rabdare in continuare dar devine frustrant. Am multe de daruit si imi doresc mult sa iubesc si sa fiu iubita. Stiu ca nu sunt retete dar vreau sa vad ce ziceti si voi... Slava Domnului, mi-e bine si L-as mania pe Dumnezeu daca m-as plange... Sunt sanatoasa si am oameni minunati in jurul meu, dar imi doresc sa fie si EL...

In speranta ca nu v-am rapit prea mult timp, va pupacesc pe toate si va trimit toate gandurile mele bune..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vianne vad ca tu esti foarte optimista si ai incredere in Dumnezeu,ca El iti va da ce-ti doresti.Sunt sigura ca vei gasi persoana potrivita cu care sa-ti imparti viata,crede ca Dumnezeu ti-o va trimite.Roaga-te pentru acest lucru si fii in continuare incredintata ca Dumnezeu asculta rugaciunea,chiar daca o va face mai tarziu,El stie mai bine ca noi,dar noi de multe ori nu intelegem de ce intarzaie raspunsurile la rugaciunile noastre.
Iti doresc numai bine si sper ca te-am incurajat putin.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Multumesc muuuult, Alina Chiar ma gandeam ca mie nu imi raspunde nimeni. Da, sper ca Dumnezeu imi va trimite si mie la un moment dat un suflet pentru sufletul meu Ma rog Lui sa imi dea rabdare in continuare... Doar stii si tu! Ce lucru bun si adevarat se obtine usor? Deocamdata ma bucur de tot ce imi da Dumnezeu..de oamenii minunati din jurul meu, de prietenii mei adevarati, de linistea din sufletul meu, de castanii infloriti, de razele soarelui intr-o dupa amiaza de duminica... Si e bine... Si sunt atat de vesela si optimista incat uneori colegii ma intreaba daca iau Prozac
Ii multumesc Domnului pentru tot si iti multumesc si tie, Alina
O alta Alina:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Si daca Dumnezeu nu ti-l va trimite pe EL vei intelege ca implinirea ta este in alta parte....
Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu sunt convinsa ca fiecare isi are umbra lui...banuiesc ca esti tanara, iar timpul cu siguranta le rezolva pe toate!!!
Trebuie sa crezi ca Dumnezeu stie cum iti este tie mai bine...si mai devreme sau mai tarziu vei vedea vointa lui!
Acuma tu nu trebuie sa stai inchisa in casa...ca Dumnezeu oricum ti-l va trimite!!...sfatul meu este sa iesi in lume...adica cu pritenii la o distractie, la o terasa, in concediu...si imposibil ca cel sortit sa nu apara!!! Fii optimista si asteptam vesti cand se va intampla sa vina cel ales!

Pupici
Claudia

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc muuult!!!
Aalexia, este foarte adevarat ce zici tu si de asta IL rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa merg pe calea LUI si sa ma impac cu tot ce imi trimite. Sunt de ceva vreme intr-o stare de bine, de pace sufleteasca, de impacare cu sine si cu ceilalti.. Dar as minti daca as spune ca nu am nevoie de un barbat in viata mea. Dar, Slava Domnului ca sunt sanatoasa, eu si ai mei si am o gramada de lucruri de care sa ma bucur...

Claudia, multumesc si tie pentru cuvintele minunate Da, sunt tanara, ma simt chiar foarte tanara. Am 31 de ani in iulie dar lumea nu imi da nici 25 Poate imi spui si mie cum pot sa imi fac aici un album de poze... De stat in casa... nici vorba. Sunt tot timpul ca o . Lucrez cam pana la 18 dar apoi merg la sala, ma vad cu prietenii, incerc sa ajut pe toti cei care au nevoie, merg in drumetii, ma plimb... Nu sunt genul care sa stau. Iar de cand am divortat am fost in concedii singura. Pana acum am fost in Turcia, Costa Rica si Tunisia si a fost suuupeeer. Si am cunoscut oameni faini, cu care am tinut legatura.... Ma gandesc ca sunt atatea lucruri minunate care ne inconjoara...
Sa va dea Dumnezeu tot ce crede el ca aveti nevoie si sa aveti sufletul fulg....
Va imbratisez cu drag
Alina

P.S. Si cand o aparea EL, tragem un chef? Dar sa apara pana la menopauza pentru ca vreau copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Draga Vianne, chiar daca eu sunt cu cativa ani mai "mica" decat tine si poate nu am atata experienta, crede-ma, m-am rugat 8 ani sa-mi dea Dumnezeu pe cineva care sa tina la mine pentru ceea ce sunt. Adolescenta fiind si tare naiva am impartit dragoste in stanga si-n dreapta si ce s-a intamplat? Au calcat-o toti in picioare. Asa ca dupa aceea am fost mai atenta si iata ca dupa 8 ani de rugaciuni mi l-a dat Dumnezeu pe Cristi. Si uite ca peste cateva zile aniversam un an de cand ne avem:), un an cu bune si cu rele, dar mai mult cu bune cum spune el. Ideea e ca trebuie sa ai rabdare, uneori poate prea multa rabdare. Cel putin asta am invatat eu din exprienta mea. Te pup si mult succes!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Anangel, sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa puteti sa va iubiti in continuare tare tare Sa aveti liniste in suflet, credinta, rabdare si sa va binecuvanteze Dumnezeu cu bebe cand o fi sa fie... Si sa ajungeti si la nunta de argint si de aur, plini de intelepciune. Ma bucur mult pentru voi si pentru toate cuplurile in care exista iubire Asta imi demonstreaza ca se poate Uite, am o prietena care a fost casatorita 7 ani si la 30 a divortat. A stat aproape 6 ani singura pana l-a cunoscut pe actualulu ei sot. S-au casatorit acum un an iar alaltaieri a nascut La 37 de ani, prima nastere, un baietel de 3,9 kg... Si nu pot sa descriu in cuvinte cat sunt de fericiti. Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut la maternitate unul in bratele celuilalt
Asa e, daca iti doresti un lucru adevarat trebuie sa ai rabdare... muuuulta rabdare. Sa dea Dumnezeu la toata lumea...

Te-am pupacit, Anangel Sa beti un paharel si pt mine

Mergi la inceput