dr.Peltecu

dr.Peltecu | Autor: doxi

Link direct la acest mesaj

Buna, am aflat ca dl.dr.Peltecu pleaca incepand cu 1 Octombrie de la Filantropia, nu mi-a spus insa la ce spital. Cand l-am intrebat ce fac daca bebe intarzie (DPN23 septembrie) mi-a zis sa nu-mi fac griji, ca vin dupa el. Aveti idee unde merge?
Multumesc.

Sanatate tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Initial creeata de doxi

Buna, am aflat ca dl.dr.Peltecu pleaca incepand cu 1 Octombrie de la Filantropia, nu mi-a spus insa la ce spital. Cand l-am intrebat ce fac daca bebe intarzie (DPN23 septembrie) mi-a zis sa nu-mi fac griji, ca vin dupa el. Aveti idee unde merge?
Multumesc.

Sanatate tuturor!

Vei nashte prin cezariana? Daca da, atunci probabil ca te va lua la spitalul unde va merge. Daca nu, imi pare rau sa-ti spun ca, chiar si la Filantropia!, e foarte posibil sa nu nashti cu el. In afara cazului in care chiar ai shansa sa fie in spital la mom. respectiv. Altfel nu se prea deplaseaza. Mai depinde shi in ce relatii eshti cu el...La persoane cu recomandari serioase sau in relatii eventual de familie cu el, desigur, se deplaseaza.
Eu am renuntat in luna a 7-a la el.

Sanatate multa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxysavin spune:

O doctorita foarte buna la Filantropia este Paris Florentina. Eu am nascut vara trecuta cu ea si am fost foarte multumita. Daca vrei un nr. de telefon de-al doamnei dr., trimite-mi un PM.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

I-am spus ca eu vreau sa nasc natural daca se poate si a parut incantat. Nu am vreo relatie speciala cu dansul, am mers la dansul pentru ca au mai nascut cateva colege cu dansul, ce-i drept prin cezariana. Acum chiar am o problema, va trebui sa ma hotarasc ce voi face.

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Hello!
eu am dpn 28 septembrie, deocamdata nu l-am intrebat daca o sa mai fie la Filantropia la data respectiva (tot cu Peltecu nasc si eu)dar stiu ca daca va pleca, va pleca la Universitar.. De ce? pt ca postul de Prof Dr este acolo, si nu la Filantropia. Oricum, cei de aici nu vor sa renunte atat de usor la el, se pare c-a facut foarte multe pt spital de cand e director..

PS - daca tot te-am gasit :)) spune-mi si mie, l-ai intrebat despre peridurala? la tine e de acord? La mine nu vrea nici cezariana, nici peridurala, parc-ar naste el :))

Pupici si hold on strong, eu deja nu mai pot dormi :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Kittie, de plecat pleaca sigur. Mie mi-e sa nu ma prinda evenimentul undeva intre...Ti-am trimis PM.

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Dr. peltecu pleaca la spitalul Universitar (Municipal).

Mergi la inceput