Avocat, caut de lucru !!!

Avocat, caut de lucru !!! | Autor: Jeff

Link direct la acest mesaj

Are cineva nevoie de un avocat serios?
Eu lucrez la un cabinet de avocatura destul de cunoscut, dar taxele si cheltuielile sunt asa de mari ca aproape ca nu-mi mai ajung banii. Mai trebuie intretinuta casa, parintii au nevoie de mine, cresterea copilului stiti pe pielea voastra cat costa...etc. Sunt si o fire independenta, imi place sa stiu ca am banutii mei, ca nu trebuie sa cer nimaniu, din contra imi place sa ofer eu.
As vrea foarte mult in timpul meu liber sa lucrez suplimentar.
Asadar, daca cineva are nevoie la firma sau in particular de un asa -zis "inhouse lawyer", de un consilier juridic care sa il ajute oricand, la orice moment, la o negociere, incheiere de contract, actiune in instanta, litigiu comercial, civil, de munca, de dreptul familiei, sfat in domeniul fiscalitatii, impozite, taxe, etc somatie, notificare, infiintare de societate, modificare etc, legaturi cu notar si executor judecatoresc foarte buni si ieftini, recuperari de creante de la debitori, sunt gata sa rezolv orice problema juridica, fara mari pretentii banesti, dar cu seriozitate si atentie.
V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.
Melania & Anna-Luciana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

inseamna ca ai ceva timp liber :))). De ce nu pleci de la astia? Stii engleza? Pot sa iti dau un nr. de fax satz tremeti CV-ul, e o firma de avocatura care angajeaza avocat definitiv cu experienta pe comercial.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna Jeff,
ti-am trimis un PM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Rog administratorii sa ma ajute pentreu ca vad ca la acest subiect apar 2 mesaje dar nu se vede nici unul.
Multumesc!

melania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Melania, eu vad 2 mesaje postate dupa primul tau mesaj: unul al Luizei si altul al lui Amaya.

Mergi la inceput

Multumesc mult dragilor, acum se vede!
Vreo ora nu am putut vedea absolut nici un mesaj in afara de mesajul meu.A fost vorba neindoielnic de o problema tehnica.
Multumesc inca o data tuturor!

melania

Mergi la inceput

Multumesc din suflet tuturor acelora care mi-au trimis PM-uri, imi sunteti de mare ajutor, multumescinca o data !
Melania & Anna-Luciana

Mergi la inceput

Multumesc mult country girl, ti-am trimis un PM dar nu stiu daca l-ai primit, de ceva timp cred ca am o problema cu calculatorul pentru ca foarte greu pot trimite sau primi mesaje.
Ideea era ca as vrea foarte mult sa discutam si iti mai dau o data nr. de tel. 0721/ 55.86.47
Multumesc,
Melania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Pe scurt:Acum un an mi-am rupt piciorul la servici si sefii mi-au facut carte de munca cu o data ulterioara evenimentului, desi eu stiam ca deja ar fi trebuit sa am carte de munca, fiindca le dusesem toate actele. Ce zici? Pot sa le deschid un proces? A trecut timpul, nu mai lucrez la ei, acum am un bebelus de o luna jumate si am incercat sa uit dar nu pot, ma roade si simt ca si-au batut joc de mine si nu suport!Cat m-ar costa sa le deschid proces? Ce sanse am sa castig? Care e onorariul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu as avea nevoie de cineva dar pentru Legea 10
daca te intereseaza, da un PM

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

PAI CE FACI, N-AI MAI INTRAT AICI SA VEZI CE TI-A RASPUNS LUMEA? MIE NU MI-AI RASPUNS SI A TRECUT CEVA TIMP DE CAND TI-AM SCRIS.

Mergi la inceput