cele mai nashpa reclame
Raspunsuri - Pagina 5
Catalin spune:
"Florile de plastic sunt kitsch. Kitsch-te pe ele."
(city light intr-o campanie pentru "Gradina de Sud" Bucuresti)
Catalin
Think pink!
aida_o spune:
mie-mi place aia cu rachiul
acum citiva ani, mi-a placut aia cu alba ca zapada, care dadea cu capul de geamul sicriului, cind sa se ridice
reclama cu tipa care iesea din baie, nu mai avea prosop (i-l luase prietenul), si in loc de prosop se sterge cu Always sau ceva similar, e oribila cica "super-absorbant". bine ca nu stergea ciorba varsata pe masa (ca sa dau idei pentru alte clipuri penibile )
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date
dpintilie spune:
Urasc reclamele la iaurturile Activia...."Activ in interior, se vede la exterior" ...Oribil
Reclamele la detergentul Bona...groaznice...
Am vazut cateva reclame la Pepsi, nu sunt difuzate la TV ca nu prea e concurenta loiala ce se prezinta acolo...Superbe.
Imi place reclama la Orange, Games...Cu cei 2 in metrou, tipa il imita pe tip...
,Dana si Andrei(12 dec 2003)
http://community.webshots.com/user/dpintilie
alexa spune:
Poate aveti dreptate... fiecare cu parerea lui; in urma reclamelor cresc vanzarile. Din pacate reclamele au mare priza la cei mici. Reclama la Lota 6/49 cu toate animalutele care se imperecheaza mi se pare cea mai oribila.
misticgirl spune:
Buna..Sunt destul de multe reclame idioate la posturile de televiziune romanesti (or fi si la cele straine,dar nu prea ma uit).Reclama la Pepsi,cea in care la sfarsit tipa il impinge cat colo pe iubitul sau doar dintr-o rasuflare in pai, este chiar idioata. Si cea la Prigat cu ciupitul de fund. E o reclama la Coffeta cred...care iar este deplasata.(dupa ce bea din cofetta tipul sare pe ea de zici ca i-a pus afrodisiace in ceasca,nu cafea LOL).
Nu imi mai vin in minte acum,dar o s mai scriu.
Claudia ~14 sapt de la UM
Catalin spune:
...am uitat sa bag in top si recentul spot la noul Orbit Professional.
Unde s-a mai vazut sa-ti cureti dintii cu banda adeziva?
Catalin
Think pink!
iileana spune:
As vrea sa repar o nedreptate, mi se pare incorect ca din topul celor mai nashpa reclame sa lipseasca una care merita premiul cu coronita la aceasta categorie: cea la nu-s' ce bautura, Passion, aia cu "hai sa ne-mpacam!". Dupa ce ca-i stupida, mai e si lunga. Si in mai multe episoade. Cih.
Preferata mea e cea la 6 din 49, cu evadarea, "las' ca se trage din nou si saptamina viitoare". Si cele pentru coniacul Unirea, desi dupa ce ma distrez bine ma simt un pic vinovata, mi-e mila de saracu Dorel...
iileana spune:
quote:
Originally posted by britdi
La ce era reclama aceea cind un tip spune: Ce, bai, nu-ti mai ajunge strada ?
La coniacul Unirea, evident
sirod spune:
Mr.Proper si alea doua tembele cu 10,20 30 de musafiri si 100 de feluri de mincare si fluieratu' ala stupid...si mai era una la nu stiu ce detergent de bucatarie cu una care pune sandwich-ul pe masa si chiuie o alarma...vaaai, microbi!
La polul opus - ati vazut reclama la nu stiu ce masina cu travestitul ala cu picioare pin la git si ala care zice 'e capcana, ai mai vazut tu masina X stricata'?Asta imi place mult...si 'unirile' si 'jocurile java' cu metroul si ...altele nu imi mai amintesc acum.
DORIS