Concert de binefacere: Desprecopii.com
Raspunsuri - Pagina 3
desprecopii spune:
Sint sigura ca multe vedete din Romania stiu de acest forum si ... sunt chiar membri activi. Ramane la latitudinea lor sa ne contacteze si sa faca un pas inainte. Evident - le vom pastra in continuare anonimatul pe DC.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
tlaura spune:
Este o idee de milioane! Sper sa mearga! Ajut si eu cu ce pot.
Laura, mama lui Andrei
http://community.webshots.com/user/tcatlaura
http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite
Dana_ spune:
Draga DC, este o idee minunata!
Tatal meu,Dan Bagarean, este cantaret de muzica populara, este cunoscut prin Ardeal(apare foarte des la programul Etno). Intotdeauna la concerte, festivale,etc. se numara printre organizatori, si un lucru care mi-a placut intotdeauna este ca, cunoaste o multime de vedete(atat de muzica usoara cat si populara), are nr lor de tel.
Verisoara mea Alina este membra trupei ASIA,pot sa-i dau un tel si sa vedem programul lor. Cat despre manelisti, un prieten il cunoaste bine pe Jean de la Craiova, o sa-i zic sa i-a legatura cu el.
Am sa vorbesc cu tatal meu si va spun mai exact ce formatii ar putea chema, daca aveti preferinte....
sa-mi spuneti
Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
vilma spune:
E o idee fantastica!
Ar fi bine sa mai atragem niste sponsori.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
iuliacm spune:
Am si eu o idee: sa invitam si corurile de copii indragite de copii nostrii. Ma gandesc la BImBAm, Miorita, Andantino, DOREMI. Nu stiu care mai sunt dar le putem identifica.
Cred ca vor reactiona mai repede decat artistii consacrati.
Iulia
monica spune:
Parerea mea - nu dati cu pietre - e ca ar trebui organizat un spectacol omogen. Ca manele cu populara shi cu muzica ushoara shi neshte trupe in voga acum, eventual shi neshte coruri de micuti artishti...dau un ghiveci mai greu de digerat. Prin urmare ar trebui stabilita intai linia spectacolului shi abea apoi contactati artishtii. Eu ash merge chiar pe ideea unui spectacol cu miniconcerte - doar 2-3 artishti consacrati.
Ma alatur - daca este necesar - viitoarei echipe de organizatori. Pot transmite invitatii multor prieteni, da telefoane...tot ce tine de logistica.
In cazul in care se va merge pe ideea unui concert mai "serios", cu muzica ushoara :-), cu minirecitaluri, cum am spus (2-3-4 artishti), mai de oameni potoliti (cred, oricum, ca asta e targetul, ca tineretul prefera concertele cu intrare libera mai degraba), atunci eu ma ofer sa fac demersuri - daca veti considera oportun (si sper ca da) - pentru a o atrage pe Angela Similea in actiunea noastra. Este un suflet mare si generos shi sunt convinsa ca shi-ar rapi gratuit o seara pentru comunitatea noastra. Nu ma cunoashte, dar o prietena foarte buna de-a mea (si membra pasiva a DC) este in relatii destul de apropiate cu dumneai si o sa ne ajute daca va fi cazul.
Astept cuminte sa vad in ce sens s indreapta concertul, pe ce linie (ca n-o sa concerteze cu siguranta Angela Similea cu Adrian-copilu' minune :D:D) si ce sarcini veti trasa.
Cu drag,
Monica
bibuga spune:
Buna,
in familia noastra sint mai multzi muzicieni(totzi cintam in orchestra filarmonicii din tg-mures,mai putzin eu,ca am nascut de trei luni si intentzionez sa stau 2 ani acasa)Sotzul e violonist si vara mea cu al ei sotzulica deasemenea.Azi am vazut anuntzul vostru si mi se pare o idee extraordinara.SIngurul obstacol (pe linga faptul ca intii tr.sa vorbesc cu ei) ar fi distantza mare......
Poate si altzi colegi ar fi de acord sa colaboreze dar ar tr sa stiu exact daca ar putea beneficia de reducere la costurile de drum si cazare,stiind ca acestea sint in permanentza o problema....
Toate acestea,sperind sa nu coincida cu vre-un turneu al filarmonicii,unde lucram(-reaza).
Cu respect ildi 
ruxi spune:
quote:
Originally posted by monica
Parerea mea - nu dati cu pietre - e ca ar trebui organizat un spectacol omogen. Ca manele cu populara shi cu muzica ushoara shi neshte trupe in voga acum, eventual shi neshte coruri de micuti artishti...dau un ghiveci mai greu de digerat. Prin urmare ar trebui stabilita intai linia spectacolului shi abea apoi contactati artishtii. Eu ash merge chiar pe ideea unui spectacol cu miniconcerte - doar 2-3 artishti consacrati.
Ma alatur - daca este necesar - viitoarei echipe de organizatori. Pot transmite invitatii multor prieteni, da telefoane...tot ce tine de logistica.
In cazul in care se va merge pe ideea unui concert mai "serios", cu muzica ushoara :-), cu minirecitaluri, cum am spus (2-3-4 artishti), mai de oameni potoliti (cred, oricum, ca asta e targetul, ca tineretul prefera concertele cu intrare libera mai degraba), atunci eu ma ofer sa fac demersuri - daca veti considera oportun (si sper ca da) - pentru a o atrage pe Angela Similea in actiunea noastra. Este un suflet mare si generos shi sunt convinsa ca shi-ar rapi gratuit o seara pentru comunitatea noastra. Nu ma cunoashte, dar o prietena foarte buna de-a mea (si membra pasiva a DC) este in relatii destul de apropiate cu dumneai si o sa ne ajute daca va fi cazul.
Astept cuminte sa vad in ce sens s indreapta concertul, pe ce linie (ca n-o sa concerteze cu siguranta Angela Similea cu Adrian-copilu' minune :D:D) si ce sarcini veti trasa.
Cu drag,
Monica
"La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
Ai foarte mare dreptate Monica, de acord cu tine!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Julia