Concert de binefacere: Desprecopii.com

Concert de binefacere: Desprecopii.com | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Haideti sa ne organizam. Propun organizarea unui Concert Muzical de Binefacere: Desprecopii.com Fondurile stranse - vor fi folosite integral pentru ajutorarea comunitatii DC.

Perioda: Octombrie-Noiembrie 2004
Locul de desfasurare: Sala Palatului, Bucuresti

Acum - pentru ca suntem o comunitate enorma, sensibila, cu 'relatii' - as vrea sa cer ajutorul fiecaruia dintre voi. Sa sensibilzam si sa adunam artistii. Acum e momentul sa vedem ce putem face.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

ideea este mai mult decat fantastica

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

O idee mai mult decat extraordinara.
eu lucrez la societatea romana de radiodifuziune si poate reusesc sa strang cativa artisti.......DAR NU POT PROMITE NIMIC.
Este suficient timp sa ne adunam, sa ne mobilizam.

cu dragoste pentru aceasta comunitatea minunata

andreea mami de theo si de florin
http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

eu sunt mai tehnic si mai realist de felul meu...

1. cine rezerva sala ?
2. ce gen de muzica ?
3. ce se intampla d.p.d.v. financiar-contabil cu incasarile ?(contract cu organizatorul..cine este el ? se vireaza banii, unde ?)
4. publicitate, cine ? unde ? din ce fonduri ?

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

E o idee excelenta!!!
Pot insa sa intreb ceva? Cat de legala va fi treaba? Daca va fi vorba de o fundatie, asociatie ... va fi ok, dar altfel? Sa nu fim luati ca cersim sau ceva in genul asta...ma intreb si eu, nu cunosc legislatia...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

O idee foarte buna
Ma intreb cu ce pot fi eu de folos. Ma mai gandesc, poate cu idei, dar de idei nu duceti nici voi lipsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

In sfarsit , asteptam acest concert!

Nu ma pot abtine sa nu va spun , fratele meu este solist de muzica populara ,este foarte cunoscut doar in zona noastra adica MURES si CLUJ ,dar a fost si la Bucuresti de mai multe ori ,problema care este eu sunt 99% sigura ca va accepta sa cante atat cat va fii nevoie dar el nu are orchestra lui si nu face play-back .(daca vreti sa ascultati piesele lui astept PM si vedem cum facem)
Daca aceste pbl. se pot rezolva , eu tot de la el stiu ca artistii care sunt chemati sa cante pt. aceste concerte nu cer bani dar li se plateste transportul,nu stiu daca este cazul lui , sper sa nu!
Va spun aceste lucruri sa stiti la ce sa va asteptati + va trebui masa , cazare nu cred ca se pune in discutie!
Poate ma repet dar stiu toate astea de la el , poate cei instariti nu vor cere nimic dar cei fara posibilitati cred ca vor cere transportul , mai ales daca sunt de departe!

Asteptam alte oferte si de la alti membrii , nu?

Ione`
www.saracut.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mai este si chestia credibilitatii. Multi se vor intreba "cine sunt astia si ce vor? ce au facut pana acum?". Vor trebui facute pliante, in care sa fie prezentate cazurile in care s-a implicat comunitatea dc (gen Cristi, Teodora...), strangeri de fonduri, ajutorarea mamicilor cu probleme (vedeti subiectul Freei, al Monicai cu ajutorul mamicilor din Germania...). Niste poze cu cei ajutati ar fi excelente...Trebuie castigata increderea.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da - toate intrebarile voastre sunt necesare si constructive.
dar, rand pe rind - se pot rezolva.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

O idee excelenta ! Succes !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Ma aliez acestei idei extraordinare!
Trebuie ca cineva sa vorbeasca la Sala Palatului, sa vedem daca nu ne pot pune la dispozitie, gratuit, sala+sonorizare.
Membrii forumului care lucreaza in mass-media pot asigura mediatizarea aceswtui eveniment.

Artistii ii putem contacta, fie pe internet, fie prin telefon. Pun la dispozitie, prin PM, numere de telefon celor care cred ca au putere persuasiva.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput