Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

hehe allya, felicitari!

si eu stiu ca tot 6 luni poate sta, cel mult.

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

sase luni ,asa e...de fapt, poate sta cat ii pun aia de la INS viza la intrare,daca nu ma insel...ce e bine insa e ca nu s emai duce de fiecare data la ambasada dupa viza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Nu te inseli, dar nu stiu sa fii pus la cineva mai putin de 6 luni, in special la cei cu viza de 10 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele, please, dati-mi si mie adresa si numarul de telefon al Consulatului Roman din Chicago.
Multumesc mult.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by polux

Fetele, please, dati-mi si mie adresa si numarul de telefon al Consulatului Roman din Chicago.
Multumesc mult.
Liliana

312-573-1315, 312-573-1436
737 North Michigan Avenue Suite 2105
Chicago, Illinois 60611

cred ca aceastea sunt. daca nu, sun-o/email la Renata ca ea stie sigur ca a sunt la ei de mai multe ori.

mircea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
viza la intrare,daca nu ma insel...ce e bine insa e ca nu s emai duce de fiecare data la ambasada dupa viza...

...si in plus nu mai plateste interviu de n-shpe ori, mama lor de americani....
legat de sedere, intradevar depinde cit pun cei de la INS din aeroport. In general pun pe 6 luni, dar sunt cazuri cind pun mai putin. La ai mei prima data au pus pe 3 luni, dar in general se uita pe bilet sa vada data de intoarcere si in functie de ea pun stampila de sedere.

mircea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

salut, salut, bag si eu un ochi rapid din Romania
felicitari tuturor celor care au castigat loteria vizelor! n-am apucat sa citesc prea mult din ce-ati mai scris asa ca nu prea sunt la curent cu ce mai faceti, dar sper ca toata lumea e bine, frumoasa si sanatoasa.
iubi si care mai sunteti pe meleaguri natale, eu sunt in bucuresti acum si mai stau pana joi, daca vreti sa vorbim trimiteti-mi un mesaj pe privat si va trimit numarul de telefon (sau trimiteti-mi-l voi pe al vostru). vreau s-o sun pe gandacelu al carei numar il am poate ne intalnim weekendul asta.
eu m-am tot preumblat pe aici, mi-a venit pretenu' si l-am plimbat, am fost si eu in vizita la 'mnealui in tara vecina, mi-am vazut soacra cu ochii si altele asemenea, va povestesc eu mai multe cand ma intorc in cele Americi.
pupici colorati,

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

lai, hehe, ti-ai cunoscut soacra? te asteptam cu detalii

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In sfirsit week-endul....

Am date cu sotiorul azi...avem rezervari la un restaurant indian la 6:00 si apoi o luam catinel catre teatru. Vedem "Twentieth Century" cu Alec Baldwin si Anne Heche.

Plus ca am timp liber de la 4:30 pina la 6:00. Ce-o sa fac singura cu timp liber si magazine multe....hi hi hi

Va pup fetele.....

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

'neata :)

lai, sedere placuta in tara, daca te intalnesti cu gandacelu' si u bubilici, pupeaza-le si din partea mea

aida, ce faci "babutzo", tare bine-ti shade pe cele cutii

anamaria, distractie placuta la intalnire, astept impresii despre piesa , iar la magazin nu-mi fac probleme ca nu stii ce sa faci, te descurci tu

lauraT, n-am mai facut mamaliga, nu mai era timp, spune-mi cand treceti spre fla si fac atunci

Mergi la inceput