Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Iubirica, te-asteptam cu drag si dor sa vii cu povesti si poze multe

Semnat
pty dla mizu' npti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Va pupez pe ziua de azi, si mai pun si io un link de poze cu feciorii mei.

http://share-photocenter.bestbuy.com/osi.jsp?i=EeBOWzhu2aNWH8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by mn

Eu mi-s proasta si nu inteleg un lucru: ce ii face sa creada pe cei de la ambasada ca femeia vrea sa stea ilegal cind are posibilitatea sa stea legal. Aia nu pricep ca femeia nu vrea sa ramina in US, de aceea nu isi face acte si prefera sa mearga ca si turist. Pai ce dovada mai buna este decit asta...

--
mn..fetitza confuzata..

d-aia ma folosesc de iconul asta in nestire, discutia cu respectivii e absurda.

Mergi la inceput

laura_t, multumesc. am vazut pozele noi, dulci foc bobocii
de ce nu te duci cu ei la un water parc ?

ibibbi, apropos de pervaz....mai e cainele-ala pe pervazul de la etajul 1 in piata la fosta leoaica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

mai e cainele-ala pe pervazul de la etajul 1 in piata la fosta leoaica?

hihi Cleomax, si io imi pun aceeasi intrebare ciinele ala a devenit celebru
da' de ce leoaica vorbesti, ca io stiu de lupoaica si mai stiu ca o mutasera (pe lupoaica) pe bvd. ana ipatescu, da' probabil ca nu s-au adaptat sugacii, si i-au adus inapoi pe toti, in piata cu pricina

ufff... ce dor mi-e de bucuresti...

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Bubi, pupicei multi de la "fideaua" care mi-s, party ala e mai sarac cu o carcotasa fara tine, ti se simte lipsa. :)) vezi de vorbeste cu Basescu sa puna o leoaica la Pta Dorobanti, ashea de dragu lu Clo, ca altfel purcedem la descifrat, cu Freud in brate, ce a vrut, de fapt, sa spuna. :) smotoceli si pentru viitorul meu ginere, Andreiasul Cel Nemaipomenit de Frumos si de Dulce.

Authority Zero

Mergi la inceput

no, norocu' meu cu aida ca stie ce vrusai sa zic, da, mey, lupoaica, nu leoaica, aia-i sus in cotroceni, acu' dupe doo trei cafele parca-i totul mai clar. sau ma trezesc cccc ca cotroceniu-i de fapt rahova, ia fa apel tu conchita la freud, ma duc sa ma docomentez din "bucurestii mahalalelor", schimbam info la miezu' noptii

Mergi la inceput

ala de la cotroceni e leu, nu leoaica io zic ca nenea Freud sa vina de minutza cu domnu' Yung (desi nu se iubeau prea tare), sa ne lumineze in leg cu confuziile pe care le face Cleomax. leoaica aia mai are putin si-si pierde identitatea, hm. sau leul. sau lupoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mahalaua de Cotroceni adica? hihihi :))

e vineri, fetele! ce zi splendida, la mine e cu bette midler de-aseara, o ascult in nestire, am invatat pe dinafara, ragusind cumplit, doo canticele, o sa i le cant lu Bubi la petrecere cand o reveni de langa verisorii lui remus si romulus, Wind Beneath My Wings si The Rose. pe ultimul, daca ma indur, o sa i-l cant si lu' Clo :)) cred ca From a Distance l-am auzit prima oara la teveu cand au dat concertul din NY dupa 9/11, il ascult din nou acum in dimineata asta superba, americana, si normal ca imi vine sa pun drapelul la poarta :)) imi trimise si mama soacra un articol tradus in engleza aparut pe-aici, scris de Cornel Nistorescu, "Cantarea americii" care se termina cu o propozitie ultra-realista, va citez: "Only freedom can work such miracles.", ceea ce ii doresc si patriei-mume... mai bine ma retrag in plina glorie de pe topic ca devin patetica, dar ce sa-i fac daca eu vinerea sunt si mai fericita decat in cursu' saptamanii? :))
sa ma duc deci la munci si sa va urez un uichend placut, romantic, aventuros, plin de momente adorabile in familie (parafraza dupa Sandra Brown, cred :))

Authority Zero

Mergi la inceput

io ma-ntristai, ca am vazut ca se duse dintre noi si Ray Charles... tiii... ce pacat... pe toate placutele masinilor din Georgia, scrie "Georgia on my mind...", cred ca zilnic ma gindeam la el, vazind sloganul, si incepeam sa-i fredonez melodia.

conchita, pe mine m-a obsedat, zilele trecute, "Dream A Little Dream of Me". dom'le, o cintam sub dush, in bucatarie, olovar.

Mergi la inceput