Jocuri
Acest subiect este inspirat dupa un alt joc de un alt site. Eu va propun un mic joc de perspicacitate. Ptr. ca tot suntem in zona artelor... spre exemplu, eu o sa descriu o carte, iar voi veti incerca sa o ghiciti(sa nu ne lalalim, deci, o desciere scurta!). Cel/cea care va ghici va descrie la randul sau o carte si asa mai departe! Sper sa va placa!
Raspunsuri
lucky_dork spune:
Ok! Deci sa vedem...
Iata descierea:
O batranica "senila" si motanul ei dau peste cap planurile politiei, in cautarea unui tablou!
anda141 spune:
Imi place ideaa , e bun subiectul, dar sa fie si o carte mai cunoscuta , din marii scriitori, ca asa...carti sunt multe!!!
Eu, de exemplu, asta nu-mi dau seama ce e !! Poate sunt altii care stiu...
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
n/a spune:
E vorba de tovarasa Melania...hihihi...cu stimabilul motan ciufut si mare pishiker Mirciulica...asta a fost usor de ghicit...
Acu' , daca tot veni vorba de joaca, va propun sa faceti un picut pe detectivii...va propun un joculet extrem de scurt...va aflati intr-o camera. Nu stiti a cui e camera, acolo v-ati trezit dimineata...incercati sa iesiti din ea! http://www.ebaumsworld.com/crimsonroom.html
Abia astept sa vaz cum v-ati descurcat...si pentru victoriosi...am si alte surprizele-surprizici enigmistice! Asadar, doamnelor si domnisoarelor, suflecati-va manecutele, puneti pipa in coltul gurii, lupa in dreptul ochiului rimelat si simtiti-va Sherlock Holmes...in fine, sau Hercule Poirot daca va place ciocolata fierbinte mai mult decat ceaiul Lipton...
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
Julie spune:
quote:
Originally posted by lucky_dork
Ok! Deci sa vedem...
Iata descierea:
O batranica "senila" si motanul ei dau peste cap planurile politiei, in cautarea unui tablou!
unknown
Cianura pentru un suras?
n/a spune:
Aha....uitasem...aaaa...ii rog din inima pe moderatori sa nu considere subiectul off-topic si sa-l plimbe in alta parte...in fond si joaca e o arta, nu?
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
Andrada spune:
vectros help!!!!!!!!!!!!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
ralucami spune:
Mey Vektros cum ma faci tu sa pierd juma de zi in fatza calc si sa il corup si pe barbate-meu sa vina de la servici si sa ma ajute la o treaba fff importanta Concluzia: Noi am descoperit 10 indicii:1. o cheie de argint 2.o cheie de aur,3. o cutie care nu vrea sa se deschida,4. un inel pe care l-am pus pe cutie, 5.o carcasa de CD,6. o cheie normala, 7.o baterie,8.un cablu,9. o caseta, 10.o hartie cu o adresa URL. Sunt sigura ca mai sunt 2 indicii dar efectiv nu pot da de ele Mai cautam! Mai e cineva care vrea sa colaboreze?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
n/a spune:
Hihihi...eram sigura ca va corup....am si camera urmatoare...si alte chestiute in stilul asta...mai fetelor...voi chiar vreti sa va mai trimit enigmutze dintr-astea? Io-s nebuna dupa ele...