Dragostea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ei, nu in fiecare secunda, dar cateodata, de exemplu cand se deschide un subiect care te invita la meditatie, mi se intampla sa ma intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by casandra

Ei, nu in fiecare secunda, dar cateodata, de exemplu cand se deschide un subiect care te invita la meditatie, mi se intampla sa ma intreb...

corect. dar in secunda asta de meditatie prilejuita de discutie am descoperit si eu ca ale mele secunde de autoanaliza sunt mai rare de obicei legate de astfel de subiecte. sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerea mea apoi, sunt convinsa ca nu am sa aflu ce este dragostea, adica natura ei pe lumea asta. stiu ce poate, ce daruieste, ce fura sau nu, dar nu ce este. natura dragostei cred ca e divina, singura realitate inefabila care contrazice toate darwinismele si evolutionismele, ateismele, etc, singura care nu poate fi demonstrata, analizata in esenta ei, stiintific adia. nu poti sa pui un sentiment la microscop si sa spui "este, se vede, exista, actioneaza asa si pe dincolo, conform legii cutare". pur si simplu nu se poate. dragostea e divinitatea insasi prezenta in oameni, singura care sta marturie contra materiei ca exista ceva mai mult dincolo de materie. iar ce este, numai Dumnezeu stie.

Authority Zero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rachel owen
Nu iubiti pe nimeni neconditionat, fără să asteptati nimic în schimb?

nu. numai dumnezeu poate asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

----------
Conchita:
dragostea e divinitatea insasi prezenta in oameni, singura care sta marturie contra materiei ca exista ceva mai mult dincolo de materie
-----------

Multumesc pentru raspuns, E minunat ce ai spus si, totusi, m-a coplesit tristetea, in loc sa ma inunde bucuria, probabail ca distanta de la mine la Dumnezeu este mai mare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by casandra
Multumesc pentru raspuns, E minunat ce ai spus si, totusi, m-a coplesit tristetea, in loc sa ma inunde bucuria, probabail ca distanta de la mine la Dumnezeu este mai mare.

in mod sigur mai mica decat a mea
si pe mine m-a coplesit un soi de melancolie, de aceea evit sa aprofundez fenomenul, ca uite de ce ziduri ne lovim. ma multumesc sa profit de conditia mea umana, sa iubesc si-atat, daca sunt in stare, desigur.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Ce-ar fi sa nu mai "taiem" aripile celor care vor sa zboare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

ne dam seama ca a fost dragoste abia dupa ce a trecut
sau s-a transformat in tandrete
sau s-a stins

cit o traim o resimtim ca o stare in care ne este bine ("bien-ętre" spun francezii)

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dragostea este singurul lucru care nu ni se poate lua, adica nimeni nu ne poate impiedica sa iubim, oricat s-ar stradui.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by aalexia

Ce-ar fi sa nu mai "taiem" aripile celor care vor sa zboare...

Cum? Cui? De ce?

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

quote:
Initial creeata de rachel owen
Dragostea de oameni, de sot, sotie, copil, prieteni, dragostea de Dumnezeu, dragostea de viată.

Nu iubiti pe nimeni neconditionat, fără să asteptati nimic în schimb?
Cine e la ora actuală marea voastră dragoste? Cum ar arăta un "top" al celor iubiti în inima voastră?
Sper să nu gresesc iară

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Nu stiu altii cum sint, dar eu iubesc neconditionat, fara sa ma astept la vreo recompensa pentru asta, pentru ca atunci cind iubesc ma copleseste o caldura interioara. Unde as putea gasi o rasplata mai mare ca asta?

Si am observat ceva: daca dai cuiva iubire, ea revine la tine prin mii de alte fiinte.

Sa fiti iubiti!

Mergi la inceput