Desprecopii.com - 3 ani!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Iti multumesc ca existi Despre copii

"Tot ce se intampla fiecaruia, foloseste intregului!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelica spune:

La Multi Ani !!!!!!!!

Carmelica si puiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

LA MULTI ANI! copile DC,ma bucur ca ai venit pe aceasta lume,unde lumea iti impartaseste atat bucuria cat si necazul,iar TU(DC) ii alini suferinta.
Aici am descoperit adevarati oameni si iti multumesc tie DC,caci prin intermediul tau am fost ajutata.

Acum cateva clipe nu mi-a venit sa cred ochilor,ANISIA a fost pentru cateva clipe printre noi,iar ochii mei s-au umplut de lacrimi.
O mama disperata a cerut AJUTORUL si DC i-a ajutat,iar in continuare imi pun sperantele ca DC va fi alaturi de ea chiar daca a gresit(caci suntem OAMENI nu roboti).
Toti gresim si numai Dumnezeu are puterea de a judeca.

Copilului DC ii doresc multi ani fericiti alaturi de noi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA CAT MAI MULTI ANI!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

LA MULTI ANI !

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani prieten dragVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stau si ma uit cu uimirea vazuta in ochii calzi ai copilului. Stau si ma uit la manutele fetitei mele cele mici. Stau si ma uit la parul lung si balai al fetitei mele cele mari. Stau si ma gandesc la oglinda sparta a unei povesti de demult uitata la miile de ochi ce se zgandaresc in negura timpului din cioburlle lipite de altii. Stau si ma uit la amintiri. Ma uit uitat fiind de timpul scurt. Ma uit din spatele ecranului mutat de-a lungul timpului, el ecranul , eu omul la lumea vie nesfarsita de dincolo de neant. Trei ani nu e mai nimic. In cifre...dar in suflet? Incerc sa gasesc acele fiinte ce au dus si duc pas cu pas, val dupa val destinele iubirii celui de aproape. Timpul asterne ceata, timpul se uita zambind la noi. Cand a crescut parul atat de lung al fetitei cele mari? Cand ai inceput sa vorbesti copile mic?
Dar tu...dar voi, de unde ati rasarit, unde ati ajuns si unde veti merge? Dincolo de monitor aceeasi cheie, acelasi drum, acelasi click. Aceeasi clipire, acelasi drum, acelasi destin, aceeasi bucurie, sau durere, sau zambet sau oftat.
La multi ani copile, ne vedem si azi si maine. Stiu ca sunt parte din viata ta. Stii ca ma ai aproape. Pentru ca am sa spun ceea ce cineva a scris nu demult in alta parte:
"...orice ar fi voi fi cu voi..."

Azi ma voi semna simplu. Al tau,

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si noi am cunoscut in august 2002 si de atunci am 3 copiii!
Sa ne traiasca copilul cu cei mai multi parinti!
MULTUMESC

Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

quote:
Originally posted by Cary

Acum cateva clipe nu mi-a venit sa cred ochilor,ANISIA a fost pentru cateva clipe printre noi,iar ochii mei s-au umplut de lacrimi.
O mama disperata a cerut AJUTORUL si DC i-a ajutat,iar in continuare imi pun sperantele ca DC va fi alaturi de ea chiar daca a gresit(caci suntem OAMENI nu roboti).
Toti gresim si numai Dumnezeu are puterea de a judeca.

TE ROG SI EU ANISIA,VINO INAPOI!
Desi nu ti-am scris pe mail,asa cum am promis,ma gindesc mereu la voi si promit sa o fac cit de curind!
Va rog sa ma scuzati pentru mesajul OFF TOPIC!

Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput