E.coli

E.coli | Autor: adelaida74

Link direct la acest mesaj

am o intrebare daca se poate. La ultimul control ginecologic , medicul mi-a recomadat sa fac un examen de secretie in urma caruia au riesit negative Candidas, Tricomonas si Gonoreea, insa s-a gasit totusi o floga de gradul I cu bacterii gram pozitiv . Medicul a insistat pe posibiliatea unei candidoze dar mi-a recomandat sa fac si urocultura in cazul in care as putea avea o infectie urinara. Rezultatul uroculturii a fost bacterii E. coli >100.000 / ml.
Intrebarea mea este ; '' Este posibil ca infectia urinara sau bacteria E.coli sa aiba vre-o legatura cu secretia mea vaginala? Care sunt efectele pe termen lung ale E. coli.
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar vreau sa-ti atrag atentia sa tratezi cu toata seriozitatea infectia cu E.coli si sa-ti refaci analizele periodic dupa ce faci tratamentul, ca se scapa f. greu de ea. Adica trece si apoi revine.

Karina+Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shewanna spune:

Adelaida, vreau sa zic ca nu esti singura! Si eu ma lupt de 1 an cu o infectie urinara nenorocita Apare destul de des, 1 data la o luna sau la 2 luni si nici nu trece cu antibiotice oridecare, ci cu cele tari! Sunt satula! Nu inteleg de ce ma infectez asa de repede, caci am mare grija de ce fac, sa nu mai vorbim de igiena intima.

Mergi la inceput