Site MLPTL
Va rog sa ma ajutati spunandu-mi care este site-ul a MLPTL(Ministerul Lucratilor Publice si Transporturilor.....)care ofera acele sejururi ieftine intre 500.000-600.000lei/persoana/pe saptamana,atat la mare cat si la munte.
Multumesc frumos!
Raspunsuri
Mada spune:
Buna!
Nu trebuie sa intri neaparat pe site-ul MLPTL, ci sa cauti agentii ca pun in vanzare asemenea bilete.
Eu am cumparat de vreo 2 ani bilete ieftine, chiar acuma cumparasem in perioada 08.06-14.06, dar mama mea a facut infarct si nu ne mai putem duce, chiar ieri m-au sunat de la agentie si mi-au spus ca mi le-au vandut. Au fost draguti si le-au primit inapoi chiar au si gasit alt client pt ele.
Daca vrei iti spun de PM ce agentii pun in vanzare biletele.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu
Oliv spune:
Mada, sunt si eu interesata de agentiile in cauza. Te rog mult sa imi trimiti si mie pe PM numele lor. Multumesc, Olivia
Cary spune:
Multumesc frumos MADA,tare vreau si eu un PM,de altfel am vazut aseara tarziu reclama la TV dar nu am apucat sa notez nimic.
Daca spui ca ai mai fost cu aceste bilete ieftine,poate ne spui un pic cam ce conditii sunt,cred ca nu jalnice ca eu vreu sa-mi i-au si prichindelul familiei de 1 an si 2 luni.
De altfel pe mine cred ca m-ar aranja mai mult o pensiune unde am mana libera la bucatatrie.
Multumesc inca o data!
Ana71 spune:
Te rog mult, poti sa-mi trimiti si mie un PM cu numele agentiilor ce pun in vanzare biletele? Eu am incercat la nr. de telefon din reclama si mi-a spus sa iau legatura cu agentii de turism, dar nu au vrut sa-mi spuna cateva dintre ele. Asa ca abandonasem ideea..... Multumesc mult!!!
gabi25 spune:
Vreau si eu informatiile.
Multumesc
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
delphin spune:
Si eu vreau PM cu agentiile care vand bilete( pt. mama si sora mea.)
http://community.webshots.com/user/delphinoi
geut spune:
Aveti grija cu biletele astea ieftine, ca sunt conditii nasoale! Acum doi ani am fost la mare cu bilete de la un sindicat de bugetari, m-a costat o saptamana 3 milioane. Numai ca in Saturn la hotelul respectiv era urat de tot, un miros de mucegai si igrasie te impiedica sa dormi. Iar de mancare nu mai vorbesc, n-a fost masa de la care sa ne ridicam satui, bucatelele de carne (rare) le dadeam copiilor, iar in rest mancam zeama lunga si fara gust.
Ca sa nu mai zic ca ospatarii stergeau tacamurile pe sortul din dotare, nu le mai duceau la bucatarie sa le spele. Oricum, ne asezam la aceeasi masa, deci puteam manca cu aceleasi furculite, ca nu ne cadea vreun grad!
Nu va spun cat am cheltuit in plus, pentru ca la restaurantul unde fusesem repartizati mancarea era ingrozitoare si trebuia tot timpul sa mancam in alta parte, deci cu alti bani. Si multi!
Mada spune:
Buna fetele,
de abia am venit de la mama de la spital si o sa va raspund la fiecare pe PM.
Geut, dar aici nu e vorba de bilete luate prin sindicat! Noi vorbim de programul lui Agathon fostul ministru al turismul care a initiat programul Litoralul pt toti.
Eu i=am luat mamei mele acum 2 ani dar in septembrie, bilet la Jupiter, la hotel Delta care este de 3 stele. Tv in camera, frigider, camera la etaj, deci cu balcon si conditii de 3 stele. Dar in milionul asta platit nu intra decat cazarea, atentie.
Dimineata chiar am fost si mi-am recuperat banii pe biletele ca sa zic asa pierdute.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu