terapii alternative
Va rog pe cele/cei care cunoasteti un cabinet medical de terapie alternativa unde se aplica lipitori sa-mi dati coordonatele?
Am un prieten cu probleme de circulatie (cheaguri de sange) internat la Fundeni si medicii de acolo i-au recomandat aplicarea de lipitori pentru dizolvarea cheagurilor, dar nu si un cabinet unde ar putea urma tratamentul.
Eventual un cabinet de medicina traditionala chineza?
Multumesc anticipat.
Raspunsuri
Clopotzel spune:
Nu stiu sa iti raspund la ceea ce intrebi tu.
La reflexoterapie nu va ganditi?! Cred ca l-ar ajuta f mult!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Leah spune:
Buna! Am citit recent un articol despre asa ceva in revista "Lumea femeilor". Din pacate nu mai am revista dar o sa intreb pe cineva care o are. Pana atunci poti sa le scrii la redactie, sa ceri amanunte. Iata adresa office@lumeafemeilor.ro
Promit sa revin cu info
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
buli spune:
http://www.revistavedete.ro/cazaculipitori.html
asta am gasit pe internet. sper sa iti foloseasca
am vazut ca e si un nr. de tel.
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
country girl spune:
Dragele mele, multumesc muult de tot pentru informatii

Fiind vorba de un prieten tanar tanar, cautam toate solutiile alternative. Va dati seama ca e dureros ca la 22-23 de ani sa nu mai poti merge pe picioarele tale
Din pacate reflexoterapia nu ajuta in acest caz, ci mai mult strica.
Dar am printat articolul din "vedete" si am luat legatura si cu cei de la redactia "lumea femeilor".
Si am dat si sfoara-n tara sa gasimt vraci si doftoroaie.
Multumesc mult de tot inca o data.
Andrada34 spune:
draga mea, chiar aseara am gasit un articol despre terapia cu lipitori, printre zecile mele de articole de vindecare pastrate din Formula As.da-mi un pic de timp, nu stiu daca azi reusesc, dar promit sa vin cu informatia repede, fiindca ma intereseaza si pe mine..
eu am probleme cu ciculatia periferica si am auzit ca aceste lipitori fac minuni...
Sanatata multa si ..ma intorc!
Leah spune:
Am cautat in revista si iata ce am gasit: Dr. Grigore Seremet, Centrul Medical Bio Api Medica. Am dat search pe google dupa adresa sau nr de tel al cabinetului dar nu l-am gasit. Poate incerci la Informatii (931) sau in Pagini Aurii.
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Clopotzel spune:
Da country girl, ai perfecta dreptate.Nu ajuta reflexoterapia.![]()
Imi pare rau ca nu stiu nimic care sa il ajute. O sa mai caut pe pagina de la formula-as.ro ca acolo mai sunt diverse cazuri.
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Samy spune:
Draga Ina,
Iti recomand produsele GNLD, pentru problemele prietenului tau. Sunt produse naturale cu foarte bune rezultate. Iti las un numar de telefon al d-nei biolog Nena Livia: 222.59.87 sau 0722.642.726. Este o persoana foarte amabila care va va sfatui ce sa luati. Precizeaza-i ca sunteti din partea mea, Amalia Serac. Va las si numarul meu de telefon: 0722.193.300
Ajuta-te ca si Dumnezeu te ajuta!
Amalia
tata lu Toma spune:
Se pare ca asta este singurul furnizor(catre diferite spitale) de lipitori din tara.
Biotrans srl din Cluj Napoca : www.biotrans.go.ro
Multa sanatate
vlad
Porumbita spune:
dna doctor margareta cazacu facea si terapie cu lipitori. (e si bioterapeut)
Nu am acum adresa si nu intru prea des pe forum, dar poate o mai stiu
si altii...
A aparut de mai multe ori antena 1.