Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Vmariejeane cred ca m-ai inteles gresit ( e adevarat ca nici eu nu m-am exprimat tocmai clar). Am zis ca am auzit despre sala ca este foarte frumoasa si in rest nu stiu nimic. Nu am spus ca mancarea lasa de dorit. Mersi mult oricum pentru raspuns.
Pupici

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hello! Nu-mi respunde si mie nimeni? Stiti ceva despre Torega. A mancat cineva acolo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Loc de vis pentru nunta?"
postat de irinatrifu, 26/10/2004, 13:47:36

Buna tuturor.
Am citit de curand toate mesajele trimise pe acest forum, pe marginea alegerii restaurantului pentru nunta si vreau sa va multumesc pentru toate informatiile pe care le-am gasit. Sunteti tare dragute toate!

Am visat mereu ca nunta mea va fi undeva pe marginea unui lac, sau pe o peluza eleganta, aproape in stil american, cu mese si arcade de flori scoase afara, ca va incepe undeva dupa-amiaza si va fi o atmosfera distinsa. Evident, trebuie sa fac compromisuri si sa renunt la unele din aceste idei.

Si acum, cand a venit momentul sa gasesc si sa aleg aceasta locatie de vis, intampin dificultati. Si asta din mai multe motive. Cautam un loc cu verdeata sau o terasa frumoasa macar, daca nu pe malul lacului, cu o capacitate de 150 de persoane, dar la interior (iesirea spre peluza / terasa sa fie optionala, nu obligatorie)

1. Am vazut Yacht Club si nu mi-a placut foarte mult: pe langa faptul ca eu am nevoie de o sala de 150 de persoane, restaurantul de acolo nu arata prea bine, e neincapator, iar privelistea pe lac e cam industriala

2. Am fost si la Club Polo (Floreasca) unde mi-a placut ceva mai mult - mai ales amplasarea si locatia care este foarte eleganta (cu salciile acelea poetice). Dar nu mi-a placut extraordinar de mult cladirea restaurantului, care mi s-a parut cam comunista. Dar punctul cel mai nefavorabil vine din faptul ca din restaurant nu poti iesi direct pe terasa (au niste ferestre nu suficient de mari)...trebuie sa treci pe usa, ca din orice alta cladire. Si isi pierde tot farmecul.

3. Am fost la Clubul Diplomatilor, unde mi-a placut cel mai mult,dar din pacate nu ne permitem sa facem o nunta acolo. Fara sa punem la socoteala chiria localului (care mi se pare foarte mare la 1.000 Euro), meniul pentru care am vrea sa optam ar fi 20 - 25 Euro (ceea ce nu cred ca se intampla acolo). Oricum, locul e de vis, dar asta e.

4. Am trecut si pe la Caro, in speranta ca voi gasi curte interioara, verdeata, priveliste, dar...dezamagire....nici vorba de asa ceva.

5. Am vazut si Restaurantul Herastrau, dar nu ne-a placut, probabil pentru ca era asa departe si parea izolat si abandonat.

Asadar, credeti ca ma puteti ajuta cu ceva sugestii, idei, impresii despre localuri din interiorul Bucurestiului, care sa dea spre terasa / lac / peluza, sa fie elegante si cochete, sa aiba o capacitate de 150 de persoane si sa nu fie mult prea scumpe?

Am citit pe acest forum despre Restaurantul Riviera si despre Casa Bucur. Seamana vreunul din cele doua cu ceea ce caut eu?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre si va multumesc de pe acum.
Daca puteti sa imi dati si un indiciu de costuri / meniu si sala, ar fi perfect.

Multumesc mult.
Irina Trifu

raspuns postat de ioana07, 26/10/2004, 13:57:15

Poti incerca la restaurantul Johann Strauss. Are o gradina foarte frumoasa, sala este destul de incapatoare (cred ca au loc 150 de persoane) iar meniul am inteles ca pleaca de la 30 de euro (poti sa il faci cum vrei tu), fara bautura. Bautura o poti aduce tu insa se plateste o taxa de 2 euro/persoana pt servire.

Multa bafta!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

raspuns postat de ankalaura, 26/10/2004, 14:31:04

Eu zic sa te duci la Constanta, la hotelul ala de 7 mii de stele, cum ii spune domnule?
Acolo chiar ca e de vis, numa' ca pot fi tzantzari!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

raspuns postat de Degetzel, 26/10/2004, 14:57:41

Buna Irina,

Si mie imi place mult nunta in aer liber si m-am hotarat sa fac cununia religioasa in gradina de la Crowne pLaza (petrecerea o sa fie tot acolo). UIte, am pus cateva poze pe un site special ca sa vezi cateva aranjamente de nunta de la Crowne PLaza si poza de la Restaurantul Primavera (mai exista si alte sali... ). Poate iti place... si te hotarasti la Crowne

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Te pupic !

raspuns postat de roxanak, 26/10/2004, 15:48:19

Foarte frumoase pozele cu gradina, altarul, ... ca in povesti. Sa va dea D-zeu o nunta superba, vreme buna si casa de piatra. Toate aranjamentele sunt superbe, mi-as dori sa am si eu o locatie nunta la fel de frumoasa (un singur lucru nu mi-a placut - nu spui ce ca e chestie de gust si nu vreau sa se supere cineva).
Sa fiti toate fericite si sa aveti parte de nunta visurilor voastre.
Va pup

Roxana si Lucia Valentina (26.05.02)

raspuns postat de Degetzel, 26/10/2004, 16:31:42

Adevarul e ca sunt cateva lucruri care nici mie nu-mi plac ... (nici eu nu spun ce), si sper ca pentru nunta mea sa organizez altfel . Multumesc mult pentru urari Roxanak !

Mergi la inceput

Imi dati si mie va rog idei de restaurante pentru 100 de persoane si cu un meniu de maxim 25 eur.

merci

Mergi la inceput

As mai avea intrare la Clubul BNR. Stie cineva cum este si daca intra 100 de persoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

postat de Soricica_mica, 28/10/2004, 15:34:26

Am citit de cand urmaresc forum-ul ca o parte din voi, deja ati optat pentru o locatie, dar cred ca mai suntem si cateva care inca cautam...Oricum pana acum m-au ajutat foarte mult sugestiile si impresiile citite pe forum, in general despre nunta ...dar mai ales despre restaurante.Ca atare, a fost cineva din voi la vreo nunta sau doar sa manance la restaurantul Etiquette? Ce impresii aveti?

Mergi la inceput

Am fost in seara asta sa vad restaurantul Picadilly. Mi-a placut locatia si faptul ca nu este foarte scump. La anul meniul va fi 22 euro, 10% taxa personal, cafea de la ei obligatoriu si la 50 de persoane o sticla de wiscky. Cum vi se pare? A fost cineva la vreo nunta acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellasarmisegetusa spune:

Am fost eu la Etiquette, caci locuiesc nu departe, daca te referi la cel din zona Traian, si nu o mai fi si vreun altul.. Daca e acela, am fost de cateva ori pana acum, la terasa, dar am vazut si inauntru, atat in "crama" cat si sus, unde se mai fac nunti. Mancarea a fost ok, terasa frumusica, si grupul de straini cu care am fost, a fost incantat.. Acum nu stiu altii ce experienta au avut, sau doar am fost eu norocoasa.. Nu sunt ei, Etiquette, chiar Hilton, dar.. ma rog, depinde si ce asteptari ai..

quote:
Originally posted by Catalin

postat de Soricica_mica, 28/10/2004, 15:34:26

Am citit de cand urmaresc forum-ul ca o parte din voi, deja ati optat pentru o locatie, dar cred ca mai suntem si cateva care inca cautam...Oricum pana acum m-au ajutat foarte mult sugestiile si impresiile citite pe forum, in general despre nunta ...dar mai ales despre restaurante.Ca atare, a fost cineva din voi la vreo nunta sau doar sa manance la restaurantul Etiquette? Ce impresii aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellasarmisegetusa spune:

Irina, mi-a placut f. mult mesajul tau. Asa am visat si eu. Re restaurante cu vedere la lac, si care sa nu coste prea mult, cred ca poti sa scoti un 23 de euro) ar mai fi si Monte Carlo din Parcul Cismigiu. Si acesta, ca si multe altele, nedecorat poate nu dai doi bani, dar cu decoratiuni, funde etc nu ai zice ca e acelasi! Si in general se intampla asa. Ca atunci cand vezi un material , poate nu realizezi cum arata „pe purtator” #61514;) dar odata transformat intr-o rochie, sa zicem, e cu totul altceva! Asa ar mai fi cateva in parcul Herastrau, si poti sa „dai” si cu artificii (exterioare desigur) si colo, si colo.. Ar mai fi la Snagov, cateva locuri, dar e un pic mai scumputz, si mai sunt inca vreo cateva locuri, dar iarasi, costa mai mult. Ca „peluza” ideal ar fi la Diplomat, sigur fara mia de dolari aferenta, ha ha, cu muzica lui Edy, cu dansatorii lui Nelu, cu cameramanul Radu, si cu decoratiile lui Alex si compania.. Sau ca locatie poate chiar la Tzantzareanu, sau la palatul Mogosoaia, cu cort si decoratiuni de care stiu eu..

quote:
Originally posted by Catalin

Subiect initial: "Loc de vis pentru nunta?"
postat de irinatrifu, 26/10/2004, 13:47:36

Buna tuturor.
Am citit de curand toate mesajele trimise pe acest forum, pe marginea alegerii restaurantului pentru nunta si vreau sa va multumesc pentru toate informatiile pe care le-am gasit. Sunteti tare dragute toate!

Am visat mereu ca nunta mea va fi undeva pe marginea unui lac, sau pe o peluza eleganta, aproape in stil american, cu mese si arcade de flori scoase afara, ca va incepe undeva dupa-amiaza si va fi o atmosfera distinsa. Evident, trebuie sa fac compromisuri si sa renunt la unele din aceste idei.

Si acum, cand a venit momentul sa gasesc si sa aleg aceasta locatie de vis, intampin dificultati. Si asta din mai multe motive. Cautam un loc cu verdeata sau o terasa frumoasa macar, daca nu pe malul lacului, cu o capacitate de 150 de persoane, dar la interior (iesirea spre peluza / terasa sa fie optionala, nu obligatorie)

1. Am vazut Yacht Club si nu mi-a placut foarte mult: pe langa faptul ca eu am nevoie de o sala de 150 de persoane, restaurantul de acolo nu arata prea bine, e neincapator, iar privelistea pe lac e cam industriala

2. Am fost si la Club Polo (Floreasca) unde mi-a placut ceva mai mult - mai ales amplasarea si locatia care este foarte eleganta (cu salciile acelea poetice). Dar nu mi-a placut extraordinar de mult cladirea restaurantului, care mi s-a parut cam comunista. Dar punctul cel mai nefavorabil vine din faptul ca din restaurant nu poti iesi direct pe terasa (au niste ferestre nu suficient de mari)...trebuie sa treci pe usa, ca din orice alta cladire. Si isi pierde tot farmecul.

3. Am fost la Clubul Diplomatilor, unde mi-a placut cel mai mult,dar din pacate nu ne permitem sa facem o nunta acolo. Fara sa punem la socoteala chiria localului (care mi se pare foarte mare la 1.000 Euro), meniul pentru care am vrea sa optam ar fi 20 - 25 Euro (ceea ce nu cred ca se intampla acolo). Oricum, locul e de vis, dar asta e.

4. Am trecut si pe la Caro, in speranta ca voi gasi curte interioara, verdeata, priveliste, dar...dezamagire....nici vorba de asa ceva.

5. Am vazut si Restaurantul Herastrau, dar nu ne-a placut, probabil pentru ca era asa departe si parea izolat si abandonat.

Asadar, credeti ca ma puteti ajuta cu ceva sugestii, idei, impresii despre localuri din interiorul Bucurestiului, care sa dea spre terasa / lac / peluza, sa fie elegante si cochete, sa aiba o capacitate de 150 de persoane si sa nu fie mult prea scumpe?

Am citit pe acest forum despre Restaurantul Riviera si despre Casa Bucur. Seamana vreunul din cele doua cu ceea ce caut eu?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre si va multumesc de pe acum.
Daca puteti sa imi dati si un indiciu de costuri / meniu si sala, ar fi perfect.

Multumesc mult.
Irina Trifu

raspuns postat de ioana07, 26/10/2004, 13:57:15

Poti incerca la restaurantul Johann Strauss. Are o gradina foarte frumoasa, sala este destul de incapatoare (cred ca au loc 150 de persoane) iar meniul am inteles ca pleaca de la 30 de euro (poti sa il faci cum vrei tu), fara bautura. Bautura o poti aduce tu insa se plateste o taxa de 2 euro/persoana pt servire.

Multa bafta!

raspuns postat de ankalaura, 26/10/2004, 14:31:04

Eu zic sa te duci la Constanta, la hotelul ala de 7 mii de stele, cum ii spune domnule?
Acolo chiar ca e de vis, numa' ca pot fi tzantzari!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

raspuns postat de Degetzel, 26/10/2004, 14:57:41

Buna Irina,

Si mie imi place mult nunta in aer liber si m-am hotarat sa fac cununia religioasa in gradina de la Crowne pLaza (petrecerea o sa fie tot acolo). UIte, am pus cateva poze pe un site special ca sa vezi cateva aranjamente de nunta de la Crowne PLaza si poza de la Restaurantul Primavera (mai exista si alte sali... ). Poate iti place... si te hotarasti la Crowne

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Te pupic !

raspuns postat de roxanak, 26/10/2004, 15:48:19

Foarte frumoase pozele cu gradina, altarul, ... ca in povesti. Sa va dea D-zeu o nunta superba, vreme buna si casa de piatra. Toate aranjamentele sunt superbe, mi-as dori sa am si eu o locatie nunta la fel de frumoasa (un singur lucru nu mi-a placut - nu spui ce ca e chestie de gust si nu vreau sa se supere cineva).
Sa fiti toate fericite si sa aveti parte de nunta visurilor voastre.
Va pup

Roxana si Lucia Valentina (26.05.02)

raspuns postat de Degetzel, 26/10/2004, 16:31:42

Adevarul e ca sunt cateva lucruri care nici mie nu-mi plac ... (nici eu nu spun ce), si sper ca pentru nunta mea sa organizez altfel . Multumesc mult pentru urari Roxanak !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soricica_mica spune:

Irina,
am fost si eu la rest. Monte Carlo. ocatia ar putea fi foarte frumoasa:lac, salcii, parcul inverzit.... Insa din punctul meu de vedere, interiorul lasa de dorit, personalul la fel, de mancare nu stiu(n-am mancat acolo)...partea cea mai nasoala este ca nu ai exclusivitate, deci in timp ce tu ai nunta pe terasa acoperita..in interior poate fi alta nunta. Mie mi-au spus ca nu accepta sa aduc DJdeci imi baga pe gat formatia lor....

Mergi la inceput