Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Revin si eu cu intrebarea pe care am pus-o in alt topic, dar vad ca n-am primit raspuns: chiar nu stie nimeni cam cit e tacimul la restaurantul "Parcul Privighetorilor" din Baneasa (sau "Privighetoarea" sau cam asa ceva) ? Sora mea e invitata la o nunta pe 5 septembrie si nu stie cu cit sa se duca ! Si ce fel de restaurant este ... mai rustic, mai cu fite ... ?
Please ...

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Salutare! Am gasit un restaurant dragut: Polo Club. Nu sunt hotarata 100% dar cred ca mai mult ca sigur acolo voi face nunta. A fost cineva acolo la vreo nunta? In afara de Shobo a mai facut cineva nunta acolo? As vrea si eu niste detalii legate de mancare. E buna?E suficienta? Ma rog chestii de genul acesta.
Multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Si noi tot acolo am ales sa organizam nunta.
Vmariejeane, ti-am scris pe PM, de acest restaurant era vorba, am rezervat pe 2 iulie.
Personal nu am fost la nici-o nunta acolo, dar am auzit ca se mananca f. bine.
Bafta in luarea unei decizii cat mai bune pt voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Repet si aici ceea ce am scris in alt subiect despre restaurantul unde am facut noi nunta
"Vreau sa va spun doua vorbe despre localul unde am facut noi nunta.
Yda Club (sau Fosta baza a sindicatelor)localizat pe malul lacului Floreasca cu ponton, parculet cu aleii si bancute, felinare. Salonul este destul de mare , noi am avut 130 de locuri aranjate la mese si a fost un spatiu de dans foarte mare, dar se poate aranja pana la 160-170 de persoane. Este un salon cu geamuri foarte mari si lemn, cu aer conditionat si usi de se deschid spre terasa. Este salon dreptunghiular cu spatiul de dans la mijloc si toti invitatii stau in aceeasi sala (noi asa ceva am vrut ca toata lumea sa fie in acelasi loc sa nu fie separeuri, toata lumea sa ma vada mireasa, si sa se bucure toti de dans, de servire, de tot).
Meniul la ei a fost 30 de euro si cuprindea (aperitiv: salata de creveti super buna, rostbeaf pe pat de portocala, spuma de ton cu ciuperci, rosie cu branzica, rulada de pui, si alte bunatati deosebite, peste: salau meuniere cu legume asortate (super ca aspect si gust) si lamaie imbracata in tull, sarmalule 4 buc si mamaliguta cu ardei, fel principal: muschi de porc impanata la gratar cu bucatele de usturoi si kaiser , piept de pui umplut cu mozzarela la gratar, cartofi taranesti; tort de mascota si diplomat (a fost mancat tot pana la ultima bucatica), alune, covricei, fructe(banane,struguri, prune, mere,pere, etc), cafea nelimitat, apa plata si minerala nelimitat, suc un litru de persoana, vin un litru de persoana, martini, votca si sampania de la tort. Noi am adus whisky Teacher's (14 sticle), Campari si suc natural de portocale, gin si apa tonica si sampania de primire."

Imagini ale restaurantului le puteti vedea in poze (adresa de mai jos), la nunta noastra se facuse ceva dezordine pe jos de la baloane (au spart toate baloanele, gaseau o placere deosebita sa calce pe ele si sa pocneasca, si au fost o gramada de baloane pe jos, pe sus, agatate etc.)

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

blanca,
intr-adevar restaurantul arata foarte bine si mi-ar placea sa-l vedem si noi pt nunta noastra (anul viitor). am incercat sa-l gasim, dar nu am reusit :)
imi poti da un nr de contact de acolo? sau adresa?
merci tare mult,
creatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Creatza draga, TI-am scris in PM detalii.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu urmeaza sa ma marit in noiembrie la "Casa Doina". V-as ruga sa-mi spuneti cum ies nuntile acolo, cum e atmosfera, etc. Ei ne-au propus muzica lor (dj plus taraf), fotograful lor, aranjamentele florale. Ar trebui sa mai stiu ceva?
Multumesc f. mult. Va pup.

P.S. Nici tacamul nu am aflat cat este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Pt Tania, in legatura cu Casa Doina n-am fost la nici-o nunta acolo, dar am auzit numai cuvinte frumoase.
Am fost si noi si am vazut rest, e f. frumos, ne-ar fi placut sa organizam nunta acolo, dar pt noi era scump.
Meniul pleaca de undeva de la 45E cel mai ieftin, fara bautura si te obligau sa iei pachet de bautura de la ei.
Acum depinde n-am avansat cu discutiile, dar poti sa stai linistita e f. frumos si f. elegant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubitata spune:

noi am ales sa facem nunta la restaurantul monte carlo din cismigiu. eu sincera sa fiu nu am fost la nici o nunta acolo insa sotul meu, sau viitorul sot mai bine, a fost si i-a placut. stiti ceva de el. a-ti fost acolo cu vreo ocazie.
pupici.

Ovidiu te iubesc nespus de mult!
http://community.webshots.com/user/ubitata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corco spune:

Cum este Rest.Monte Carlo ? Spune-mi si mie mai multe

Mergi la inceput