concurs Miss-Mister, clasa a cincea
Concursul se adreseaza clasei in care e Maria mamii. Pe ea a numit-o diriginta in juriu. Una din sarcini e de a inventa probele pentru participanti. Ne-ar ajuta cateva idei simpatice.
D.
Raspunsuri
mariaangeli_que spune:
ciao,o proba poate fii:cineva sa mimeze un film,un personaj cunoscut,iar ceilalti sa ghiceasca personajul sau filmul,castiga cine ghiceste primul
Adela99 spune:
Exemple:
- li se expune o anumita situatie si ei sa spuna cum s-ar comporta in situatia data (ex: o situatie legata de scoala sau familie, colegi, samd)
- sa recite, cante, citeasca un pasaj favorit, ev. acrobatii, jonglerii, cativa pasi de dans (fiecare dupa preferinta, poate chiar o poezie scisa de ei insasi)
Sunt si reguli deja gata stabilite?
descintec spune:
Au hotarat asa: copiii participa pe perechi, care se schimba in timpul concursului, fiind ca sunt mai multe fete decat baieti. Maria si-a facut o listuta cu probe probabile (hihi, ce sintagma):
-proba de dans pe ziar, care se impatura in timpul dansului pana cand partenerii danseaza intr-un picior
-culegerea merelor cu gura din ligheanul cu apa
-concurs de tinut patenerul in carca (nu prea am idee cum se joaca:)))
-concurs de desen (pare plicticos si castigatorul probei se stie de dinainte, doar Evelin e cea mai talentata :))
-concurs de machiaj a partenerelor
D.
peca spune:
pai daca imi mai amintesc eu bine din probele noastre de pe la balul bobocilor si alte distractii scolaresti....
1. la distractive, dar si de indemanare:
oul: se pune pe o lingura un ou(de preferinta fier..caci..cand pica....![]()
), si trebuie dus cu grija pana intr-un cosulet la o distanta de.....m, pt. cei mai mari lingura de tinea in dinti la cei mai mici in mana
fructele pe sfoara(sau alte ob.), insirate pe o sfoara trebuiau luate de pe sfoara doar cu ajutorul gurii, contra timp
portopcala: plimbata de sub barbie sub barbie, poate fi folosita ca si proba de pereche
mimaj: animal sau activitate
definitia: se trage un biletel pe care se scrie un cuv. iar participantul trebuie sa explice asa de bine cuv. incat juriul sa inteleaga la ce se refera, fara a folosi cuv. sau cuv. din aceasta familie de cuv.; de obicei foloseam cuvinte mai complicate,
balonele: umflate, se pun pe un scaun si topai cu fundul pe ele pana le spargi, cu cat ai spart mai multe cu atat ai mai multe puncte, noi nu umflam baloanele la max. asa ca saracii aveau de topai![]()
hartia igienica: se inveleste partenereul/partenera, contra timp, in hartie igenica, fara sa se vada din costumaj...si sa fie si placut estetic
proba de "tin-te de urechi
" se extrageau biletele pe care scrie cate un instrument muzical(din ce aveam noi in dotare, dar faceam inainte un sondaj ca sa nu fie vre-un instrument la care stie cineva sa cante) si trebuia sa ne impresioneze cu talentul lor
daca mai imi aintesc mai revin ![]()
peca spune:
ah...am uitat la proba cu oul foloseam in ultimul timp mingi de ping-pong, caci ouale erau prea scumpe, si lingurite
iar la proba de desen se tinea un marker in gura si tema de desen era ceva la care trebuia sa iei destul de des creionul de pe hartie...
Adela99 spune:
Mi-a venit acum in minte (inspirata de voi) un joc pe care l-am invatat aici la chefurile de firma.
Pe farfurioare de caton (pe fund) se scriu diverse pozitii ca de ex: nas pe/contra nas, mana pe/contra ... fata
, genunchi contra genunchi, umar contra sold, samd. Se pun toate cu partea scrisa pe podea. Se joaca pe perechi (ca si la dansul pe ziar), unul se apleaca, ridica o farfurie, citeste cu voce tare ce scrie pe ea, dupa care incearca sa execute ce scrie: la nas pe/contra nas isi pun farfuria intre nasucuri si se apleaca impreuna dupa urmatoarea farfurie (sau bucata de carton)fara a scapa farfuria dintre nasuri; pe urma poate ridica genunchi contra sold, executa si urmatoarea ... si urmatoarea... Perechea care reuseste sa ridice si pastreze cele mai multe farfurii intre diversele parti ale corpului castiga. Foarte distractiv
Sper ca m-am facut inteleasa.
Nu ma intrebati de cate ori m-am si m-au cules de pe jos colegii.
Am uitat sa spun: vina era intotdeauna a partenerului ![]()

..lista ramane deschisa