alocatie restanta
Buna, sunt din Buc. si am cateva nelamuriri in legatura cu obtinerea unei alocatii restante.
Nu stiu care este termenul maxim in care pot sa depun cererea si care sunt actele pe care ar trebui sa le iau cu mine in str. Venerei, nr 6.
Merci!
Marta & Vlad
Raspunsuri
oana_noemi spune:
din cate imi aduc aminte: iti trebuie parca buletinul tau si certificatul de nastere ala copilului copie si original. te ajuta babele alea acre, eu am cerut sa imi vireze si banii intr-un cont la o banca, dar asta presupune un drum in plus la banca si dupa sa te intorci la ei cu numarul de cont.
Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by oana_noemi
iti trebuie parca buletinul tau si certificatul de nastere ala copilului copie si original.
asta cred si eu si o cerere in acest sens parca -ti trebuie
bafta multa
andreea mami de theo si de florin
http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo
O sugestie......de ce nu-ti faci card si o cerere la ei pentru a nu mai patii "neplacute"?
DOINA SANDA spune:
Actele necesare sunt cele mai sus mentionate,iar din urma se da alocatia dupa 12 luni maxim....
Karina spune:
In loc de copie dupa certificat iti ajunge si un talon de alocatie. In schimb iti trebuie neaparat copie dupa buletin/carte de identitate.
Acum nu se mai cheama Venerei strada ci Parintele Galeriu.
Karina+Bogdanel
Kehleyr spune:
Buna,
Stie cineva si orarul de functionare? si cum recunosc institutia ca eu nu am fost niciodata...
Si apropo, daca eu am domiciliul in sect. 1, dar copilul e inregistrat la alt sector (unde era spitalul unde s-a nascut), e vreo problema? Trebuie sa o scot din evidenta de acolo si sa o inregsitrez la sect. meu?
Thnx,
Dana
Karina spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Stie cineva si orarul de functionare? si cum recunosc institutia ca eu nu am fost niciodata...
Si apropo, daca eu am domiciliul in sect. 1, dar copilul e inregistrat la alt sector (unde era spitalul unde s-a nascut), e vreo problema? Trebuie sa o scot din evidenta de acolo si sa o inregsitrez la sect. meu?
Numai stiu exact, dar parca luni, miercuri si joi 9-15. Dar poti sa intrebi si la posta de la care iti ridici alocatia, tb sa stie acolo programul.
Este o casa cu etaj intr-o curte, imediat linga o cladire nou construita. Inainte de usa de la intrare sint niste scari exterioare.
N-are importanta in ce sector e spitalul, important e unde ai inregistrat copilul cind ai facut dosarul de alocatie. Oricum, toata lumea tb sa mearga acolo pt. alocatiile restante.
Karina+Bogdanel
martta spune:
Buna!
Programul este 9-15, luni,miercuri, joi.
Va spun eu, care am fost vineri
Mi-au spus ca nu exista un termen limita(maxim) in care poate fi solicitata.
Va pup,
Marta
cera spune:
Daca aveti nevoie de nr. telefon - 2113932
si eu sunt in situatia asta, tre' sa recuperez alocatia, am incercat o data si n-am reusit pt. ca dupa ce lasi cererea te "programeaza" sa iei banii de la of. postal de care ti la data de plata a alocatiei din LUNA URMATOARE si eu nu eram in Buc. la aceea data. banii au stat cateva zile la posta, dupa care i-au returnat la asis. sociala; acum tre s-o iau de la capat si sa am grija sa fiu acasa cand ma programeaza.
Succes!
roxanica-mamica spune:
pt sect 6 tot aici ? si ajutorul ala de nastere sau cum se cheama ?
Roxana
& Marc 
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu