Cu incredere, spre Canada! (8)
Raspunsuri - Pagina 9
ymellda spune:
Felicitari !!!!!!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si spor in toate. Sa reusiti in tot ceea ce va propuneti !!!
Mult mult succes!!!!
Alina si Andra !!!
Mona_B spune:
quote:Si eu voi ateriza in Toronto, numai ca in toamna anului viitor, sa mai creasca bebe.Poate ne vom intalni acolo.Drum bun si acomodare cat mai lipsita de stres!
Originally posted by romaria
Multumesc fetelor de incurajari, da cred ca o sa-mi i-au toate revistele rebusurile pe ultimele 2 saptamani sa am ce face...asa sigur uit unde sunt...Acum glumesc bineinteles...de abia astept sa ajung in Toronto si sa va spun...gata am scapat si mi-a placut...
Pupici sunteti tare tare dragutze si imi insuflati si mie, atunci cand sunt descurajata, multa incredere.
Romaria
Ramona16 saptamani
Mona_B spune:
quote:Ira, de-abia astept sa ne scrii primele impresii despre Montreal, cum a decurs calatoria.Odihna placuta!
Originally posted by Ira
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!
Ramona16 saptamani
romaria spune:
Si eu voi ateriza in Toronto, numai ca in toamna anului viitor, sa mai creasca bebe.Poate ne vom intalni acolo.Drum bun si acomodare cat mai lipsita de stres!
Ramona16 saptamani
[/quote]
Multumesc Ramona..sper sa ma acomodez repede. Pana cand vi tu in Toronto sper sa am si eu bebe.
Pupici, Romaria
infofun spune:
Ce de fluturasi am simtit in burtica de emotie, citind mesajele voastre. Da, e mare pacat ca aici la noi nu putem duce un trai cat de cat decent, sa nu mai numaram banii de la o luna la alta(cel putin eu asa fac)Sunt convinsa ca la inceput e mai greu poate chiar ca aici insa sigur mai tarziu va fi mult mai bine. Multa bafta!
Eu tare as vrea sa plec din Ro, m-am saturat de salariul de minim pe eco. si intarzierile cu care se plateste acesta. M-am saturat de spitalele din Ro de oameni fara interes pe care ii gasesti in toate domeniile...insa nu stiu nimic despre emigrare, despre conditi, si multe altele...si nu ma refer numai la Canada ci si la alte tari. Aproape oriunde e mai bine ca in RO din pacate!!!
OF....
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
Mona_B spune:
quote:M-a impresionat mesajul tau!Am si eu o sora care lucreaza in domeniul medical, munceste pe rupte pt.un salariu care niciodata n-ajunge, si vrea sa emigreze cu noi in Canada.Eu vad emigrarea ca pe o solutie pt.cine nu mai vede o speranta in viitor in Ro, pt.cei ce traiesc din salariu, fara ajutorul parintilor ori rudelor din strainatate.eu n-am vrut sa astept de la nimeni sa ma tina-n spate de aceea am ales sa traiesc pe propriile picioare in alta tara.Iti doresc mult noroc si sa nu-ti pierzi speranta!
Originally posted by infofun
Ce de fluturasi am simtit in burtica de emotie, citind mesajele voastre. Da, e mare pacat ca aici la noi nu putem duce un trai cat de cat decent, sa nu mai numaram banii de la o luna la alta(cel putin eu asa fac)Sunt convinsa ca la inceput e mai greu poate chiar ca aici insa sigur mai tarziu va fi mult mai bine. Multa bafta!
Eu tare as vrea sa plec din Ro, m-am saturat de salariul de minim pe eco. si intarzierile cu care se plateste acesta. M-am saturat de spitalele din Ro de oameni fara interes pe care ii gasesti in toate domeniile...insa nu stiu nimic despre emigrare, despre conditi, si multe altele...si nu ma refer numai la Canada ci si la alte tari. Aproape oriunde e mai bine ca in RO din pacate!!!
OF....
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
Ramona
khristin spune:
Bine ai venit, Ira. Asteptam sa-ti revii inttai si sa ne spui primele impresii din Canada.
Cristina
http://community.webshots.com/user/khristin107
infofun spune:
Multumesc mult pt. urare Mona! Iti doresc tie si surorii tale numai bine!!!
Astept cu nerabdare sa vad ce mai scrie Irina! MULTA, MULTA BAFTA!
acinorev spune:
dragele mele curajoase, am citit tot ce ati scris si parca am vazut un film cu happy end. sincer, am plans cand a scris ira acea exclamatie de bucurie. as vrea sa am curajul vostru! as vrea sa am si eu parte de un frigider plin o luna intreaga nu doar a doua zi dupa salar. suntem profesori amandoi. eu am facut psihopedagogie speciala iar sotul meu fizica si informatica. ne-am saturat de saracie!
e tare greu sa iei hotararea vietii tale. mi-ar placea sa-mi povestiti daca si cum v-ati acomodat. cum v-ati gasit de la casa, pat, lingura si pana la servici. ce faceti cu copiii cand sunteti la servici si nu aveti ca in romania o bunica sau o baba care sa stea cu ei.
va admir si va invidiez, veronica