Domnul Profesor A.V. Ciurea
In urma cu citeva luni am nascut un copil cu o maladie congenitala. O interventie chirurgicala i-ar fi salvat viata dar putini neurochirurgi efectueaza acest gen de interventii. Luind legatura cu prof. Patrice Deleme din Lille-Franta Domnia-Sa m-a informat despre costul unei astfel de operatii si l-a recomandat pe omologul din Romania, domnul profesor A.V. Ciurea.
Am fost pacientii domnului profesor, un om inzestrat cu calitati umane si profesionale remarcabile. Desi este extrem de ocupat isi face timp sa consulte fiecare pacient si sa vorbeasca cu familia acestuia. (copii asteptau intotdeauna vizita cu nerabdare si nu doar pentru bomboanele promite de la dumnealui).
Sunt profund impresionata de curatenia din spital, profesionalismul personalului, mincarea servita...
Nu am destule cuvinte pentru a multumi domnului profesor care ne-a tratat exceptional fara a accepta vreo recompensa materiala.
Scriu aceste rinduri deoarece sunt revoltata de faptul ca unele persoane incearca sa-l denigreze pe acest OM respectat de colegii de breasla din intreaga lume, adulat de pacienti.
Sper din tot sufletul ca si altii vor lua pozitie in fata campaniei duse impotriva dumnealui.
Raspunsuri
monica spune:
I-o fi dat Dumnezeu vreun semn divin de a devenit (daca ziceti voi...) OM pana la urma. Eu l-am cunoscut acum multi ani si m-a marcat pentru toata viata. Si m-am rugat la Doamne Doamne sa nu am parte vreodata in viata mea, eu si ai mei, de serviciile lui.
Dar oamenii se schimba... In bine sau in rau. Sa deie Domnul ca el sa fi ales prima varianta.
Sanatate multa tuturor.
Monica
MariaM spune:
Eu l-am cunoscut....printr-o prietena de a mea...care era asistenta in echipa lui...
Am fost la ea..la spital..sa-i duc ceva ..(era in garda de noapte)...si necazul a fost ca m-a vazut pe culoar...si fara nici un fel de semnal...fara sa fac nimic...(ce puteam sa fac)..a inceput sa urle la mine...Curv-o iesi din spital..si multe altele...iar cu dr., asistentele din echipa lui ...se purta oribil....
Din punct de vedere profesional..am inteles ca este f bun...dar ca om, caracter...INFECT...
quote:
Originally posted by monica
I-o fi dat Dumnezeu vreun semn divin de a devenit (daca ziceti voi...) OM pana la urma. Eu l-am cunoscut acum multi ani si m-a marcat pentru toata viata. Si m-am rugat la Doamne Doamne sa nu am parte vreodata in viata mea, eu si ai mei, de serviciile lui.
Dar oamenii se schimba... In bine sau in rau. Sa deie Domnul ca el sa fi ales prima varianta.
Sanatate multa tuturor.
Monica
"La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."
Maria&Vladut
lm spune:
Ma bucur ca sunt si foarte multe persoane cu o parere extraordinara in privinta domnului profesor Ciurea.
Nu vreau sa aduc laude, dar adaug si aici parerea mea in ceea ce-l priveste pe dumnealui. Am fost tratat peste asteptari in cadrul spitalului Bagdasar, de copilul meu ocupandu-se chiar dumnealui. Nu auzisem de dumnealui pana atunci dacat din emisiuni TV.
Mi-au fost explicate problemele existente, mi-au fost date detalii despre operatie, am fost incurajat atat de dumnealui cat si de colaboratorii sai. Am fost refuzat de dumnealui in ceea ce priveste orice atentie. Desi auzisem ca este o persoana foarte ocupata, il vedeam zilnic la consultatii la bolnavi, de cateva ori pe zi. In ceea ce priveste disciplina, am observat si eu ca este un regim mai aspru, dar mi se pare cu totul firesc tinand cont de tipul sectiei in cauza. Sotia mea a stat cu copilul intr-o rezerva impecabila din punct de vedere al curateniei.
Ce sa mai zic, nu stiu. Doresc tuturor sa aiba parte de un asemenea tratament ca cel de care a beneficiat copilul meu.
monica spune:
quote:
Originally posted by lm
Ma bucur ca sunt si foarte multe persoane cu o parere extraordinara in privinta domnului profesor Ciurea.
Nu vreau sa aduc laude, dar adaug si aici parerea mea in ceea ce-l priveste pe dumnealui. Am fost tratat peste asteptari in cadrul spitalului Bagdasar, de copilul meu ocupandu-se chiar dumnealui. Nu auzisem de dumnealui pana atunci dacat din emisiuni TV.
Mi-au fost explicate problemele existente, mi-au fost date detalii despre operatie, am fost incurajat atat de dumnealui cat si de colaboratorii sai. Am fost refuzat de dumnealui in ceea ce priveste orice atentie. Desi auzisem ca este o persoana foarte ocupata, il vedeam zilnic la consultatii la bolnavi, de cateva ori pe zi. In ceea ce priveste disciplina, am observat si eu ca este un regim mai aspru, dar mi se pare cu totul firesc tinand cont de tipul sectiei in cauza. Sotia mea a stat cu copilul intr-o rezerva impecabila din punct de vedere al curateniei.
Ce sa mai zic, nu stiu. Doresc tuturor sa aiba parte de un asemenea tratament ca cel de care a beneficiat copilul meu.
MAI SA FIE.........
Ma intreb - shi nu e nevoie sa-mi raspunda cineva - cum dracu' se face ca apar neshte nou veniti ashea, doar ca sa-i ia apararea Maestrului?? Si ca nu prea multa lume "veche" de pe forum sare sa-l elogieze?? Bun, dr. Popescu inteleg...e normal...e sheful lui si la urma urmei nici nu e normal sa'ti critici sheful, chiar daca...Dar e atat lume care cu groaza-shi aduce aminte de meseriash shi nu are curajul sau nu mai are puterea sa strige acest lucru. Shi iete ca vin doi-trei mushterii sa ne spuna ce OM e domnu' doctor..HAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Un mare OM, desigur, m-ati convins!!! Suflet bun shi mare iubitor al semenilor lui!!! HAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!
Shi spun din nou shi ma rog la Dumnezeu: ajuta-ma Doamne sa nu am vreodata in viata mea, eu si toti ai mei, nevoie de asemenea OAMENI!!!
Pacat ca ashea este facuta viata si Dumnezeu nu ingramadeshte toate calitatile intr-o singura fiintza. Ca, deh, o fi dom' doctor bun meseriash, da' la ce bun daca nu se imbina shi cu un caracter mai frumos...
Sanatate va doresc tuturor!
Monica
desprecopii spune:
Monica - tonul din mesajul tau despre doctorul Ciurea nu aduc nici un beneficiu acestei comunitati.
Cred ca ar fi mai util daca ai renunta la subiectivism si ai lasa si alti membri sa isi spuna parerea - din moment ce ti-ai spus cu un prilej anterior opinia. Data viitoare - voi fi nevoita sa sterg mesajul fara avertisment.
Multumesc,
desprecopii.com
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Calin spune:
Site-ul acesta este un site despre copii, asa ca as vrea sa redau mamicilor si taticilor experienta noastra cu domnul profesor Ciurea:
La un consult de rutina la spitalul Budimex, Mihai, baietelul nostru in varsta de 11 luni, a fost diagnosticat ca avand hidrocefalie; in cateva ore tomografia ne-a confirmat acest lucru, eram sfasiati pur si simplu de durere, am luat legatura cu multi medici care, fara exceptie ne-au indrumat in acelasi loc: catre echipa condusa de domnul profesor Ciurea. Tot de la acesti medici am aflat ca profesorului nu ii plac interventiile / pilele asa ca m-am dus pur si simplu la el, in aceiasi zi (ghidat doar de sentimentul parintesc ca trebuie sa fac TOTUL pentru copilul meu). L-am asteptat 7 ore pana ce a terminat operatiile si in aceiasi zi pe la 6 seara am reusit sa vorbesc cu dumnealui; mi-a spus ca doreste sa ne ajute si ca o sa faca tot ce ii sta in putinta pentru Mihai; m-a chemat a doua zi dimineata sa-l vada si pe Mihai si in ziua urmatoare l-a internat pentru mai multe investigatii (sange, tomografie, control radiologic plamani, control oftalmologic, etc). Dupa aceste investigatii mi-a spus ca Mihai trebuie operat. Timp de o saptamana mergeam la dansul si dimineata si dupa-masa sa imi spuna ce se petrece. In toata aceasta perioada mi s-a parut remarcabil ca, in ciuda faptului ca avea foarte multe responsabilitati (neurochirurg, profesor universitar, sef de sectie, director de spital), eu, un simplu individ, am reusit sa il intalnesc de doua ori pe zi pentru a avea informatii despre copilul meu. Mi s-a parut remarcabil de asemenea ca nu a procedat imediat la operatie ci a asteptat cateva zile pentru a urmari evolutia lui Mihai pentru a se putea pronunta; mi s-a parut remarcabil si faptul ca dupa ce s-a pronuntat, operatia s-a efectuat intr-un timp record; mi s-a parut remarcabil ca, vazandu-ne “terminati” inainte de operatie s-a oprit si ne-a condus personal intr-o sala de asteptare. Mi s-a parut remarcabil ca, in timpul celor doua saptamani (“de foc” pentru noi), am discutat cu dansul inclusiv in weekend. Mi s-a parut remarcabil ca toata echipa dansului: domnul doctor Tascu, domnul doctor Nastase, domnul doctor Floresteanu, doamna asistenta Paula, doamna asistenta Nusa si toate celelate asistente s-au purtat cu noi intr-un mod foarte uman si cald.
Cu putin timp in urma am facut tomografia care ne-a aratat ca operatie a fost reusita si ca pericolul imediat al hidrocefaliei a trecut.
Sper ca experienta mea v-a ajutat sa va intregiti imaginea despre domnul profesor Ciurea, daca doriti sa ma sunati sa va confirm aceste detalii sau daca vreti sa imi puneti orice intrebari, puteti sa o faceti, ma gasiti la 0723 688 855.