in excursie cu gradinita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

A plecat cu autocarul la 7.30 spre "Trei brazi", sunt 17 copilasi din grupa lui, 2 educatoare,o asistenta si o bucatareasa.
Alex era tare fericit, maine va voi spune mai multe.Multumesc pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Alexa, ai facut bine ca l-ai lasat, copiii trebuie sa invete sa-si poarte si singuri de grija, altfel vor depinde tot timpul de noi.

Mariana, daca sta pe scaunele din fata si urmareste soseaua, nu-i mai e rau. Crede-ma, mie mi-a fost intotdeauna rau in autocar. Poti sa mergi tu cu el daca educatoarea e reticenta. Oricum va trebui sa-l lasi in excursii cand va fi mai mare si problema nu va disparea.

Sa ne traiasca copilasii, LA MULTI ANI de ziua lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Hai ca mi-ati bagat mortu'n casa! Ieri i-am spus intr-o doara sotului de excursia de pe 12.06, completand repede ca oricum nu-l lasam. Fi-miu, pe bancheta din spate, a auzit repede (decizia sa nu-l las am luat-o singura, din oficiu) si a intrebat ce, ce?? Tac-su, intre timp facuse bot ca de nu-l las, fi-miu a facut bot cand a aflat ca nu-l las si eu am fost f. mirata (eram convinsa ca decizia mea este in acordul familiei). Asa ca, au inceput negocierile: tac-su a mai dat inapoi cand a auzit ca pleaca cu autocarul si a propus sa mergem si noi la Sinaia cu masina si ne intalmin acolo cu autocarul si copiii. Fi-miu, bot: ca el vrea cu autocarul; tac-su a propus sa mergem toti trei cu masina in spatele autocarului... si uite asa pana la urma cred ca plecam cu totii in excursie. Nu stiu, mai vedem, suntem in negocieri dar parca m-am mai inmuiat. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Si eu sint cam speriata de ideea ca fata mea de 8 ani ca merge in tabara pentru prima oara in vara asta. 2 saptamini fara ea !!! N-am fost despartita de ea niciodata pina acum, ce mai, e o jale in mine cit cuprinde. Dar ma consolez cu gindul ca va fi libera si va trebui sa se descurce singura. Nu-mi fac probleme pentru siguranta ei si sint sigura ca se va distra de minune. Iar regulamentul taberei ne interzice vizitele exact din motive de dor de casa, sa nu stirnim copilul daca ne vede pe acolo. Va mai povestesc in august, dupa marea aventura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ha, ha, imi amintesc de mine, acum un an!
Fiica-mea (9 ani pe atunci) a plecat cu clasa intr-o tabara de „descoperirea naturii” de o saptamana, pe o insula, la 20 de minute cu vaporasul! Adica intindeam mana si-o atingeam, ce mai!
Emotii mari (eu), nerabdare (ea), stiti voi!
Telefonul interzis, la fel si vizitele!
Vreau sa va spun ca din clipa in care a urcat pe vapor, eu, mama ei, N-AM MAI EXISTAT!
Toti parintii faceau „la revedere” cu lacrimi in ochi, copilasii la fel (mai putine lacrimi), Anca mea, nimic! Stateam ca ... aia pe chei, faceam cu mana la un copil imaginar (deh, si eu, ca toata lumea), ca fata mea era intoarsa cu spatele de-a binelea!
Totul s-a petrecut bine, dar sa nu uit ca Anca e obisnuita sa plece mai de mititica, e o fire independenta si descurcareata.
Lasati copiii sa plece, sa vada, sa invete, ei nu au decat de castigat din asta!
Cu bine, Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Dragi mamici,
Aseara s-a intors puiul meu cu bine din excursie. A fost foarte incantat, au vizitat Pelesul, au fost la Trei Brazi, au mancat in poienita, s-au plimbat prin padure, educatoarea le-a cumparat cate un souvenir. A venit foarte obosit, dupa baie a cazut in freza, dar era tare fericit. Imi pare bine ca l-am lasat am fost ingrijorata de nimic. Multumesc pentru sfaturi, datorita voua am luat decizia potrivita. Multumesc.

Mergi la inceput