exercitii pentru gravidute!

exercitii pentru gravidute! | Autor: olga_stan

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!...din cate am citit eu pe aici pot spune ca sunt o fericita, nu am trecut prin acest purgatoriu de inceput: greturi, indispozitie, dureri...eu nu am avut nimic din toatea acestea in afar de faptul ca mancam orice cu mare pofta si placere, nu conta ce, important era sa mananc si pe saturate desigur!. acum am scapat si de acest mic impediment, mancatul orice si la orice ora, acum am intrat in normal. am rasfoit saitul respectiv si am cules foarte multe informatii utile, aproape la orice nelamurire, problema gasesti raspuns, trebuie sa ai timp liber la dispozitie sa cauti pe aici si rabdare. pe mine m-ar interesa niste exercitii fizice pe care as putea sa le fac la servici de exmplu, pentru ca am un servici de dimineata pana seara si nu am timp sa fac miscare, este un servici care nu ma solicita fizic, stau mai toata ziua pe scaun. nu am timp de mers pe jos, doar duminica. ce imi recomandati?!
PS. am acasa bicicleta medicala...as putea sa o faolosesc?!
olga in 13 saptamani - DPN 02.12.2004 - UM 29.02.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna si sarcina usoara in continuare !
Te asteptam si la
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26321,
te-am trecut eu in listuta actualizata!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

mersi, chiar mi-am batut ceva capul cum sa ma trec pe lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka M spune:

buna tuturor!
Reprezentam o burtica de 25 saptamani si suntem interesati de ceva macar pentru un timp ...
La cursurile organizate la Municipal se fac si asemenea exercitii?
Ma misc tot mai greu si, in ciuda faptului ca burtica nu e f mare, parca as fi un elefant! Ma sperie gandul ca mai am inca vreo 15 saptamani pana la "livrare" si deja simt ca nu mai ma incap in piele!
anca si bb baietel DPN 05.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Uite aici un link si mai departe gasesti continuarea in josul paginii respective.
Spor la treaba si sarcina usoara!
http://www.eva.ro/sanatate/articol284.html

Florina 28 ani, berbec, 35(+) sapt cu baietzel
Dr Badiu - Sp Universitar,DPN 1 iulie

Mergi la inceput