Acte la primarie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Multumesc mult Sandi, dar cu medicul de familie e mai complicat. El are un medic eu altul. Trebuie sa mergem fiecare la medicul nostru sau putem merge la unul singur amandoi?

la mine a fost la fel... fiecare merge la medicul lui de familie... sau mai este o solutie, cu cateva zile inainte, unul dintre voi renunta la medicul lui si merge sa se inscrie la celalalt... asa, nu mai aveti de umblat dupa certificate fiecare in alta parte...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbordea

Salutare!

Stie careva sa imi spuna daca se pot face certificatele medicale la un medic de familie din alt oras decat cel in care se face cununia civila? Noi ne aflam in situatia de a face nunta in Bucuresti pe baza vizei de flotant, dar avem medicul de familie in provincie! Se poate face asa?

Toti ce va doriti, sa fie al vostru!

Eu sunt din Pascani si in momentul in care faceam dosarul pt casatorie, aveam in buletin domiciliul de acasa, fara nici o viza de flotant... SI medicul meu de familie e la Pascani. A mers mama si mi-a dat certificat de acolo. NU este nici o problema...

Sau chiar acum, sambata, niste prieteni au avut cununia civila in Pascani. Doar ca ei stau in Iasi (fara viza de flotant), s-au inscris la medic de familie aici in iarna si au avut certificatele de aici, din Iasi. Nu a fost nici o problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

buna fetelor!! am si eu o intrebare: noi avem buletin de Alba Iulia si flotant (mutatie) pe Timisoara. putem face cununia civila in Timisoara? sau trebuie sa mergem in Alba Iulia?

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Noua ne-a facut mama analizele la amandoi ( noi nu eram in tara ) .. asa ca la doctorul de familie merge mult mai simplu

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

buna fetelor!! am si eu o intrebare: noi avem buletin de Alba Iulia si flotant (mutatie) pe Timisoara. putem face cununia civila in Timisoara? sau trebuie sa mergem in Alba Iulia?

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 5+

cel putin teoretic, ati putea face fara nici o problema in Timisoara... Dar, pentru mai multa siguranta, mergi direct la Starea Civila si intreaba...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucami

Luni o sa merg impreuna cu prietena mea la starea civila si o sa inceapa sa plateasca taxele. La sfarsit o sa scriu toti pasii pe care i-a facut poate odata, aceste informatii, o sa ajute pe cineva

Nu stiu daca ati mai rezolvat sau nu treaba, cert e ca:
-trebuie translator autorizat (poate nu cazul sa vina chiar din Bucuresti. Mergi la Univ Al I Cuza si intreaba acolo, eventual la secretariatul Fac de Litere, daca nu au un profesor de lb japoneza. Stiu ca se mai faceau cursuri de japoneza pe la Univ, niste optionale, dar habar nu am cu ce profesori... Incearca la Univ, poate iti spun de acolo mai multe informatii)
-din cate stiu eu, in Iasi, certificatele medicale sunt valabile doar 24 de ore... desi, cu o mica atentie, se mai poate trece cu vederea acest aspect...
-poti sa mai aduci si dupa aceea chitante, dar nu e asa greu sa le aduni pe toate odata, ca sa nu mai ai probleme... Eu am rezolvat destul de repede... Cel putin la taxa de copac---care acum nu mai e 150 de mii, ci 166 de mii--cel putin asa era in februarie, ca se scumpise din ianuarie-- nu era nimeni la rand... In Iasi nu e asa cum am auzit pe la alte fete aici, pe forum...
Daca imi mai aduc aminte de ceva, iti scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
[br

Cel putin la taxa de copac---care acum nu mai e 150 de mii, ci 166 de mii--cel putin asa era in februarie, ca se scumpise din ianuarie-- nu era nimeni la rand...

Ce-i aia " taxa de copac "?????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pyssy

quote:
[br

Cel putin la taxa de copac---care acum nu mai e 150 de mii, ci 166 de mii--cel putin asa era in februarie, ca se scumpise din ianuarie-- nu era nimeni la rand...

Trebuie sa vii cu un copac si sa il plantezi... Daca nu, poti sa platesti taxa asta si se zice ca cei de la gospodarirea orasului se ocupa ei...
oricum, pot sa jur ca acesti bani nu se duc pe copaci... dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

quote:
[br

pyssy ai fost tare m-ai facut sa rad
cum sa nu fi auzit tu de taxa de copac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

quote:
[br

pyssy ai fost tare m-ai facut sa rad
cum sa nu fi auzit tu de taxa de copac???

Mergi la inceput