O-zone sau cam asa.....

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Incredibil...Si presa internationala probabil va scrie despre asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Atena13 spune:

MI-AM "BAGAT NASUL" IN DISCUTIILE VOASTRE. STIATI CA MELODIA INITIAL SE NUMEA "DRAGOSTEA DINTÂI"? ATAT CA EI NU PUTEAU PRONUNTA BINE SI IN FINAL S-A AJUNS LA ACEST TITLU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Dupa atatea luni...la asa miza....multi autori se arata!!!!!

Oana

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by Atena13

STIATI CA MELODIA INITIAL SE NUMEA "DRAGOSTEA DINTÂI"? ATAT CA EI NU PUTEAU PRONUNTA BINE SI IN FINAL S-A AJUNS LA ACEST TITLU.
In sfrasit capata nitel sens... Desi succesul international dovedeste ca nu versurile au fost importante; si-i destul de haios textul asa aiurit cum e acum.
Cat despre scandalul cu autorii, hm... si ce daca apare in presa internationala? Este o chestie absolut banala in industria muzicala. Si-n plus e reclama gratuita.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Originally posted by Adela

Skandal: O-Zone acuzati ca au furat *Dragostea din tei*

Mai multe aici

~~Adela & Julia

Am scris u raspuns, am bagat deshtu' greshit shi s'a dus pe apa sâmbetei. Da' nu ma las! Il scriu din nou.
Ziceam ashea: ca l'am vazut aseara la teveu pe tipu' ala cu fatza de guru care revendica dreptul de autor si care nu forbeshte româneshte mai bine ca baietzii de la O-zone (cica "daca instanta îmi revendica dreptul de autor", nu daca i'l "acorda" sau "stabileshte". Da' o shti el ceva; poate apare f'un tataie de judecator sa zica ca el a compus versurile în tinerete :-) Ziceam ca l'am vazut pe "guru" asta si m'am întrebat retoric (raspunsul doar e evident): da' de ce te'ai trezit mai nene abia acum? ca melodia se cânta de luni bune de tot pe la Românica! Da, deh, nu'i srica niscaiva publicitate si lui. Doar doar or aparea televiziunile straine la usa lui si s'o alege shi el cu ceva..

Hai O-zone!! ashea stâlcit cum vorbitzi voi si ahsea, cu versurile alea "debile" cum zic unii!! Vazui articol ieri în presa "o-zone mai tari ca geoana" shi m'a uns pe suflet!!

Auliuuu!! Si stati ca n'a aparut don' profesor (Pruteanu) sa faca anliza sintactico-morfologico-melodioaso-simaistiueucum a cântecului! Atunci sa va tineti...Sau o fi fost si nu l'am prins! Mare pierdere, desigur....

Monica

Mergi la inceput