O-zone sau cam asa.....
Raspunsuri - Pagina 3
Camelia spune:
In Germania O-Zone e pe locul 1 si Haiducii pe 3.Aceeasi melodie apare de 2 ori in acelasi top.Tare trebuie sa le mai placa nemtilor.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
alba spune:
Mey,da io tot nu inteleg cum devine cazul,cine a fost intii gaina sau oul,adeca "O-zone" sau "Haiducii"?
"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cit mai multi oameni".
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
osolita spune:
quote:
Originally posted by alba
Mey,da io tot nu inteleg cum devine cazul,cine a fost intii gaina sau oul,adeca "O-zone" sau "Haiducii"?
Haiducii au furat melodia de la O-zone.
alba spune:
quote:
Originally posted by osolitaquote:
Haiducii au furat melodia de la O-zone.
Pai, si nu i-au dat in judecata ?
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
antoioana spune:
Parerea mea e ca muzica lor nu e cultura,intr-adevar, dar suna bine si-mi place sa-i ascult :). Romanii se fac ei cu altele de rushine, nu cu O-Zone. Cel mai mult imi plac Nu ma las de limba noastra si De ce plang chitarele.
Numai bine.
anto
Camelia spune:
quote:
Pai, si nu i-au dat in judecata ?
Din cate am priceput eu, fapta "Haiducilor" e la limita dintre legalitate si ilegalitate, n-are rost ca O-Zone sa-i dea in judecata.Si-apoi replica "Haiducilor" cand O-Zone si-a aparat drepturile, a fost ca "ar trebui sa le multumeasca pentru faptul ca le-au promovat cantecul in Occident".Melodia a fost lansata initial in Italia de Paula Mitrache si Haiducii.Asa a ajuns cunoscuta in Europa.
In alta ordine de idei, nu pot sa nu remarc faptul ca in sfarsit e Occidentul "demodat" si romanii le-au luat-o inainte. "Dragostea din tei" era deja in vara trecuta in toate topurile romanesti!Si Occidentul a descoperit-o abea acum!
"Chitarele" imi place si mie foarte mult.La noi in masina canta numai O-Zone ca Teodora e mare fan inca de anul trecut.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Nelke spune:
O-ZONE nu i-a dat īn judecata pe "Haiduci". Si-au recuperat doar drepturile. O sa mai vedeti si voi ca "Haiducii"" (cititi īn gluna "Hotii/Plagiatorii" ) nu mai au nimic sa ne spuna/cīnte, asta a fost tot, ce-au furat...! īn timp ce O-ZONE ne mīngīe īnca sufletul cu: "Printre nori", "Despre tine", "De ce plīng chitarele " etc. Minciuna are picioare scurte: Haiducii, plagiatorii romāni din Italia au īn moment un "spate tare", un italian care i-a aruncat pe scena. Asta e nimic, asta nu dureaza. O sa vedeti si voi ca pt. "Haiduci" a fost un cantec de lebada, prima si ultima, ei n-au ceva de spus, au īncercat si ei sa faca un banutz acolo. Lumea o sa-i uite curīnd, mai ales ca se dumireste de furtisag, mai ales ca O-ZONE are mai mult de spus tuturor inimilor din Europa ! O sa vedeti voi ! O-ZONE sīnt maestrii, ei au facut o Europa īntreaga sa īncerce sa cīnte īn limba romāna ! Cinste lor si felicitari ca au ales drumul spre Vest via Romānia, felicitari, O-ZONE, felicitari Romānia ! Sīnt mīndra de voi !
Nelke spune:
quote:
Originally posted by antoioana
Parerea mea e ca muzica lor nu e cultura,intr-adevar, dar suna bine si-mi place sa-i ascult :)
anto
Sigur ca nu e cultura, uneori suna afurisit de agramatical.
Totusi, suna bine si merge direct la inima, la inima tuturor !
(de-ar fi s-o luam la bani marunti, vestitele noaste melodii populare, de care toti sīntem mīndri, sīnt mai inteligente ? ori le iubim pentru ca ne spun ceva simplu si nespus de frumos ?)
Numai bine tuturor, traiasca iubirea si voia buna !
Nelke
bb_alinus spune:
Dupa cum povesteam si la subiectul La France, azi a fost o nebunie totala la aeroport unde lucrez - din cauza unei furtuni teribile - deci zboruri intarziate, lume multa care astepta - ca intr-o zi de duminica - eu ocupata si stresata cu anunturi si explicatii dar tot am avut timp sa remarc tinerii din jur care nu aveau nici o taina si fredonau de zor melodia lui O-zone.Si tot auzeam prin aeroport " numa' numa e" sau " alo, sunt eu" sau "sunt voinic"! Va asigur ca vi se face pilelea gaina .... ce mai mandra am mai fost :))
Numai bine :)
Alina
alba spune:
Aha,ei acuma m-am mai lamurit un pic,merci pentru iluminare fetelor :-)))
Unde pot sa ascult si eu bucata aia cu "Chitarele"?