VIata in Germania (9)
Raspunsuri - Pagina 6
tinatache spune:
Ce harnicute sunteti! Eu am vazut ca-i liniste ai am luat o pauza. Da' am revenit ca n-am ce face, afara plouaaaa, de parca n-o sa se opreasca niciodata. Acuma a venit si mama si in loc sa iasa cu copiii afara stam cu totii si pandim ferestrele poate poate se iteste soarele.
Iris, m-ai terminat cu mamica de 6 copii, eu ma uit la ai mei 2 si simt uneori ca ma depaseste situatia dar cum o fi cu 6??
papa, acusi,acusi ne dai si tu de veste ca venit bebelica mica! ce repede a trecut timpul...
Alta intrebare: voi cum faceti sa nu mai dormiti in picioare cand ploua asa fara oprire? Am vrut si eu sa renunt la cafea da' nu pot, ieri am vegetat toata ziua, azi am dormit pana ... n-am mai putut... desteptareaaaaaaa
Cristina
Camelia spune:
Cineva, nu mai stiu cine, intreba cu ceva vreme in urma despre un ortoped bun.Mi-a recomandat doctorita de familie pe cineva aici, in München.Si e roman.Eu inca n-am fost.Daca va intereseaza, dati un semn.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Irinusha spune:
Fetelor, ati vazut, ati vazut?
Ieri la Top of the Pops au ajuns O-zone pe locul intai la Single Charts ... iuhu! Hi,hi ... au baietii si in Germania succes ... ce ma bucur!
Am dansat cu fi-miu in brate sa-l invat pe micul meu ploiestean bavarez ce pot "fratii" lui ;)
Pupici!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Irinusha spune:
Fara dictionar - deci sa nu ma bateti daca nu-i bine - imi incerc si eu norocul:
Buzdugan = Morgenstern
Frigarui = Schaschlikspieß
Mirunda spune:
Laura, ce mai faci, cum mai e cu lapticul?
Bafta si nervi tari, si muuulta rabdarica!
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Camelia spune:
ok. Trimit acum adresa.
quote:
Originally posted by tinatache
cami, eu eram cu ortopedul.
Cristina
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Lauraa spune:
Fetelor, Mirunda, multumesc de sfaturi si intelegere. Parca e mai bine cu lapticul dar nu sunt sigura..Lara adoarme ff des la san si doarmeeee de uita de ea... Si nu-mi prea stimuleaza lactatia in felul asta... Incerc sa perseverez,sper sa trec de toate pragurile si sa ne bucuram de lapte matern pana spre un anisor sau macar 6 luni.. Chatonel mi-a trimis cum ziceam Galactogil, sper sa functioneze. Pana atunci dau cu Karamalz si o pun la san f des. Multumita sfaturilor de pe Net am inceput sa o pun asa des la san ca moasa care a venitr acasa mi.a recomandat sa-i dau completare dupa fiecare masa la san.. Bine ca m-a dus capul sa intreb pe forumurile de mamici! Miru, mi-am cumparat la sugestia ta "Das Stillbuch" de pe Ebay, sper sa vina rrepede :))!
Va multumesc inca o data!
Mirunda spune:
Laura, aia da moasa.... Ma mir, ca pe aici par mai instruite, dar uite ca mai sunt si unele total in afara problemei...Ma bucur, pari optimista, si ai sa vezi ca o sa reusesti...Nu te descuraja, cand o vezi ca adoarme, incearca sa o trezesti, sa pape macar 5-10 min. la fiecare san...Sigur ca daca o pui f. des, ii e si foame mai putin, dar asta este, nu ai ce face...ai sa vezi, in Stillbuch iti explica tot felul de trick-uri ce te vor ajuta...Cand vezi ca ai deja mai mult laptic (si asta ar trebui sa fie f. curand, poate chiar maine, daca de 2 zile o pui des), atunci mareste perioada intre mese, incetisor, incetisor, macar spre 3 ore, pentru ca Larei sa i se faca fomica intre timp, sa pape mai bine...Si Mara era o mica somnoroasa, ea a dormit noaptea cate 8-10 ore de la inceput, si eu -panicoasa mare- am intrebat-o pe pediatra daca nu ar fi bine sa o scol sa ii dau papa , si ea mi-a zis: "ba mai bine intorceti-va pe parte cealalta si dormiti mai departe si fiti bucuroasa ca puteti dormi..." Pe urma am inteles-o, cand nu dormeam cu noptile, la dintisori, febra, etc...Chiar, Lara cum e cu dormitul noaptea?
Te pupic, cu drag, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
alba spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Fara dictionar - deci sa nu ma bateti daca nu-i bine - imi incerc si eu norocul:
Buzdugan = Morgenstern
Frigarui = Schaschlikspieß
Multam mult,Irinusha
"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cit mai multi oameni".
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba