Nunta de vis in Spania

Nunta de vis in Spania | Autor: viorela hoff

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre Letizia si Felipe?
Reactii, toalete, ambient?
Mie mi-au placut f. mult.
Puteti face comparatie cu nunta Dianei?
Vio

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Viorela eu nu am vazut nici nunta Dianei nici nunta Letiziei cu Felipe tare mult imi doresc sa le vad si eu.

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27
http://www.picturetrail.com/members/edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Atata am spus ca ma uit pana cand am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

nu am fost invitata asa ca ,i-am lasat singuri(ei au avut de pierdut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mi-a placut mult de tot nunta, toaletele...Singurul lucru care mi s-a parut deplasat a fost faptul ca mireasa parea cam plictisita si neatenta la slujba, sau cel putin asa mi s-a parut mie...

Nu pot face comparatie cu nunta Dianei ca nu am vazut-o dar cred ca a fost mult mai frumoasa...

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

eu am vazut nunta si mi s-a parut realmente superb.Rochia tipei era foarte frumoasa...simpla dar de efect.Daca e sa vorbim obiectiv,am vazut si rochii mai frumoase dar mi-a placut si a ei chiar foarte mult.

Le urez casa de piatra!

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

nu am vazut decat pana cei doi proaspat insuratei au ajuns la basilica unde urma ca buchetul miresei sa fie sfintit...

mi-a placut - rochia . simpla, clasica, cu o broderie superba asa cum cei din Danemarca au comentat la tv.. o rochie pt o printesa..
- ceremonia desi a fost cam lunga..
- biserica, locul.. intregul spectacol..

nu mi-a placut - ca atat regele, regina cat si cei doi au zambit putin si parca era mai mult de vazul lumii..

nu pot face o cimparatie intre nunta lor si cea a Daianei cu Charles pt ca nu mai vazut-o dar as putea face intre ei si nunta printului mostenitor al Danemarcei de acum o saptamana..

nunta daneza : restransa desi este cel mai regat european, participand in majoritate familii regalile si danezii, o combinatie intre traditia daneza si modernitate, etalare de rochii "regale" si bijuterii..

nunta spaniola : imensa, avand invitati de pe toate continentele, a tins mai mult spre modernitate, iar etalarea a fost de "deux piece" plus palariile care mai de care mai sofistica te neobisnuite nedepasind totusi latura decentului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si eu m-am uitat putin la TV la nunta...
Dar se pare ca spaniolii au fost cam dezamagiti ca "nunta secolului" a fost destul de glaciala si rigida, cei doi nici macar nu s-au sarutat pe gura, mireasa nu parea emotionata, nimeni nu a plins... Si in plus nimeni nu a multumit multimii care a asteptat in ploaie ore intregi sa vada macar un petec din rochia miresei...

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Mie mi-a placut foarte mult nunta spaniola,adica atit cit au aratat din ea: ceremonia religioasa,plimbarea pina la biserica Atocha cu depunerea buchetului si apoi drumul spre palat si salutul adresat multimii.

Otilia,mie mi s-a parut ca Letitia era foarte emotionata,televiziunea germana a aratat si in reluare cum si-a scos batista sa-si stearga lacrimile dupa ce a rostit juramintul.Felippe era degajat insa amindoi pareau indragostiti pina in virful urechilor,se priveau taaare duios,stringeri de miini,etc--comentatorul german a subliniat chiar ca e o nunta moderna pt ca de obicei,protocolul casei regale e f rigid si nu permite afisarea chestiilor astea.D-aia cica nu si-au dat sarutul pe gura .
Tot comentatorii germani au spus ca mirii ar fi trebuit sa faca plimbarea de onoare pe strazile Madridului in caleasca dar le-a fost extrem de frica dupa actiunea "11 martie"asa ca au ales varianta unei masini blindate.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Alina, eu am zis doar ca spaniolii erau dezamagiti, cel putin asa scriu ziarele:
http://www.tv5.org/TV5Site/info/afp_article.php?rub=med&idArticle=040523111757.87886dv4.xml
In "El Pais" o cronica intitulata "dificultatea de a sti sa te casatoresti" afirma ca ceea ce a marcat aceasta nunta, "evenimentul secolului", a fost faptul ca Letizia n-a stiut - sau n-a vrut - sa se marite de-adevaratelea.
In "El Mundo" a aparut: "Toata lumea astepta lacrimile, dar nimeni nu a plins, nici regele, nici regina, nici mirele si nici mireasa! A fost o casatorie rece in care gesturile au fost mai degraba absente decit retinute." etc, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Sa va spun parerea mea, Mie mi-a placut mai mult nunta printului mostenitor din Danemarca, a fost mai romantica, ei mai emotionati, se vedea cat de mult se iubesc, mai degajati. Cei din Spania, hmmm, Letitia tare rece, nu stiu cum sa spun, parca nu era prea incantata de nimik, nu s-au sarutat, nu si-au dat atentie prea multa...

lore

Mergi la inceput