Cum este corect???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Nu uitam si tocmai de asta poate e bine sa ne ajutam, nu? Eu as fi pro, astept sa vad ceilalti ce spuneti

Nici pe departe vorba de critica la adresa altora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by debby
Bine-ar fi mai multa gramatica pe forum

Asta a ce-ti suna tie?

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

In sensul ca si eu mai pierd din notiuni si de multe ori prietenul meu imi cere lamuriri in probleme gramaticale ca vrea sa invete romana, iar eu Gheorghe ma mai si balbai cateodata.

Fetelor, eu nu intru sa critic pe nimeni, prieteni sa fim ca si profesorii erori fac, doar suntem oameni. Sincer, nu as cataloga niciodata pe nimeni dupa nivelul gramatical( sau cel scolar in general), importanta e scoala vietii! Ca deh, poti fi tu analfabet, daca ai suflet esti OM!

Scuze pentru neintelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Da, da, si eu sunt pro gramatica pe forum. Asa cum s-a initiat un subiect cu invatarea limbii germane, de ex., de ce nu s-ar initia si cu invatarea gramaticii limbii romane?

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ariadna

Da, da, si eu sunt pro gramatica pe forum. Asa cum s-a initiat un subiect cu invatarea limbii germane, de ex., de ce nu s-ar initia si cu invatarea gramaticii limbii romane?

ariadna

punct ochit, punct lovit!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florenit spune:

Categoric: tu intri!
Radacina verbului nu il contine pe i, iar desinenta pentru persoana a II-a singular este i. Deci a intra - tu intri
Daca in radacina verbului ar exista i (ex. a peria), atunci s-ar pastra i-ul din radacina si s-ar adauga si desinenta de pers. a II-a.
Ar fi deci a peria - tu perii

Sunt pentru gramatica pe forum!

Mergi la inceput