Mamici de Iulie August (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata la burtici!
Iar e toamna!...:)

Nicole, succese maxime la doctor!...:)
Mi se par rezonabile ca pretz cumparaturile...

Irinuca, nu te stresa cu 4D-uri si 3D-uri...:)...Un ecograf 2D nou si manuit cu pricepere face mai mult...:)
Preturile astea (~50) sunt in Bucuresti, dar daca gasesti in Ploiesti sa faci ecografie 4D la pretul ala ...io-l mananc!...:)
Eu personal las cumparaturile pentru cand o sa fiu in maternitate. Se descurca lumea si fara mine...:)

Azi mergem si noi la ecograf, ne tragem in poza...:)
Evident ca ne-a apucat de dimineata dansatul, poate trece pana dupa amiza sa putem sa facem poze linistite.
O zi excelenta sa avem!

Monica 32+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Monicule, ma bucur ca esti asa de vesela azi. Abia astept sa ne dai si noua vestile de la eco!

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Stiti sfeclele alea roshii care se culeg toamna tarziu?!
Cam atat e si morcovul la mine, infipt adanc cu frunze cu tot!...:)
Sper sa fie toate bune cu buburuza, ca io;s in forma de zile mari...:)))

In weekend m-au intrebat vreo 6 cunoscuti cand nasc...Ca am burta jos si alea alea (este jos, adevarat, dar tot timpul a fost asa, poate si din cauza ca e pusa transversal asta mica). Deja mi-e oarescum sa mai ies din casa...:)))

Monica 32+ saptamani

Mergi la inceput

Monica, nu iti mai face griji. Ce se poate intampla? In cel mai rau caz, nasti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Fetele,va rog dati-mi si mie adresa centrului Diagnosis ca am fost anuntata ca eco de sambata o voi face acolo si nu am fost niciodata. E ok,se poate vedea pe monitor bebeu?
Maimutul meu a devenit tare obraznic in ultimul timp,imi da niste suturi de...parca e pe tarlaua lui masa .
Abia astept sa-l revedem (ultima oara a fost doar pe fuga si nu a fost si tati de fata).

Monique si bebe mic 26 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

buna dimineatza mamicutze in devenire.

Monique da-mi voie sa-ti comentez putin msg din propria-mi experientza:
-sterilizator...olala cat am folosit la el. Maria a papat lapte praf de la 2 sapt asa ca la greu, plus biberoane
- scaun cu ventuze...pana la 7 luni aveti timp de gandire . Maria l-a folosit cam 1 luna
- sac de dormit...l-am ros de cat l-am folosit pt ca d-ra nu suporta sa o invelesti asa ca toata iarna l-am binecuvantat mai ales ca la noi nu e prea cald in casa
- si baby phone...alta inventie absolut minunata. O sa stai mult mai linistita in orice alt colt al casei stiind ca esti cu urechea pe el. Noi il folosim cu succes si acum la 1 an jumatate, iar acum ma bate gandul sa iau si un web cam sa supraveghez in direct:)))
Restul articolelor sunt intradevar discutabile. O sa ma uit si pe lista mare sa va spun din experientza.

quote:
Originally posted by Doamna Bibi

LUCRURI INUTILE: (zic mamicile):

pai uite ce m-am grabit eu sa iau si nu am folosit deloc ! Sterilizator biberoane , umidificator , scaun cu ventuze pt cada ( a fost prea grasun si nu a intrat in el ! ) , suzete , biberoane , termometru apa , pudra talc , caciulite care se leaga sub barbie ,.....ce sa mai zic ?
Sigur , asta a fost in cazul meu . In general consider inutil cantarul ( asta stii deja ca doar ti-am facut capul calendar ) , multe hainute pt ca nu apuca sa le imbrace si ramai cu ele noi-noute , cosul pt bebei ( am si nu l-am folosit niciodata ) , chiar si tarcul pt ca imi ocupa locul degeaba in sufragerie si marc nu sta in el . cam atat ..... parerea mea !
a , si sacul de dormit ! l-am cumparat si cumparat a ramas ca nici macar nu l-am mai desfacut de cand l-am adus de la magazin !
Nu am luat umidificator insa nu cred ca l-as fi folosit. :? Am luat si nu am folosit: pudra talc, termometru baie, camasute care se leaga la spate ( e mereu cu spatele gol, cele mai bune sunt cele tip body). Aolica, ceva inutil si foarte costisitor a fost Baby Monitor ( adica interfonul) pe care l-am folosit numai 2 saptamani pentru ca ulterior oricum isi facea simtita prezenta prin urlete serioase.

Monique si bebe mic 25 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

hehehe andreea, te tii de glume!...:)))...Am interdictie la nascut de la doctor a zis "sa ma abtin!"...hehehe
Mi-e asa pana vad io ca e bine sanatoasa buburuza...:)

Monica 32+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea mama imi pare rau ca nu te-ai simtit bine....sper ca acum esti ok, da?
pupicei si aveti grija de voi.
Monique ce zel ai de luni dimineatza... eu ma gindeam sa copiem listutele de la mamicile de mai-iunie...mai lenesa, asa....
si eu zic ca baby-phne-ul e de luat....mai ales la paranoia noastra...ca si sterilizatorul. ca nu stii ce surprize ai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neata, neata! Ce veselie a fost in w/e! Si ce urat e acu' pe-afara!
Irinuca, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara in continuare si o nastere fara probleme! Io n-am auzit de 4D in Romania (cel putin dr meu a zis ca nu stie de asa ceva), da' daca ai info mai noi...
Eli, pupici pe burtici cu voinici! Ce haioasa ai fost cu povestea! Sanatate multa!
Nicole si Monica, eco frumoasa azi! Intalnire placuta cu bbii!
Roxane, bafta cu santieru'!
Sa avem o saptamana frumoasa!

Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Monica stai linistita ca e totul bine, sunt convinsa
Rox, ma simt mai bine dar tot ma mai doare burta un pic

Mergi la inceput